Många nya anställda på AUS

Aalto-universitetets studentkår har rekryterat flera personer i slutet av våren och under sommaren, för en del personer har även arbetsbilden förändrats. Här kan du läsa kortfattat om dem som under sommaren anställdes av AUS.
Kuvapankki_Iloisia_Opiskelijoita_8

IT-TEAMET

Civiltjänstgöraren Ilari Kuoppala inledde sitt arbete som IT-stödperson i juli. I  juni kompletterades teamet även av Joonas Palosuo.

FASTIGHETSTEAMET

Heikki Niemi  tillträdde som chef för fastighetsenheten den 1 augusti.

SERVICETEAMET

Minna Silvennoinen kompletterar serviceteamet i rollen som  serviceassistent.  Till slutet av januari betjänar hon studenterna vid servicedisken och arbetar även med bakgrundsuppgifter.

Joel Arantola har börjat arbeta som samordnare för nödinkvarteringen. Joel är anställd fram till början av oktober.

Anni Niemelä arbetar som assistent i serviceteamet under tiden 19.8 - 6.9. Hon ansvarar bland annat för dekalutdelningsstället i lärcentrumet.

SAMFUNDSTEAMET

 I augusti har två nya producenter börjat arbeta i samfundsteamet, Eeva Ylimäki och Samu Nurmi. Eeva arbetar som visstidsanställd vikarie för studieledighet under tiden 7.8.2019-30.9.2021. Hon ansvarar bl.a. för  Teknologsektionens evenemangsproduktion. Samu fortsätter sitt halvdagsarbete på TTE-fonden och PTK med titeln TTE-ombud och resten av sin arbetstid kommer han att bland annat ansvara för Campussektionens evenemangsproduktion. Övriga uppgifter gällande evenemang, gemenskapsstrukturprojektet och samordningsansvar fördelas senare mellan hela producentteamet.

Tuulia Telin har valts till föreningssakkunnig. Hon kommer att arbeta som vikarie för studieledighet fram till slutet av februari 2020. I den förnyade arbetsbilden ansvarar föreningssakkunniga även för uppgifter kring mottagandet av nya studenter och studentkårens alumnverksamhet.

KOMMUNIKATIONS- OCH PÅVERKANSTEAMET

Essi Puustinen övergår till uppgiften som kommunikationssakkunnig med ansvar för boende- och fastighetsfrågor från uppgiften som förenings- och kommunikationssakkunnig. 

Och sist men inte minst:  I maj inledde verksamhetsledaren Elina Nieminen och ekonomichefen Monika Kivimäki sina arbeten på AUS.

Varmt välkomna med alla nya och nygamla att göra världens bästa studentliv. Vill du veta mera om personerna och deras arbetsuppgifter? Läs de längre presentationerna om de nya anställda på AUS webbplats i augusti-september.

Mer information:  Verksamhetsledare Elina Nieminen, 050 5209 415 eller [email protected]

  • Publicerat:
  • Uppdaterad:
Dela
URL kopierat

Relaterade nyheter

Havainnekuva seuraavan lukuvuoden Design-kalenterin kannesta
Ajankohtaista Publicerat:

Vinnaren i designkalendertävlingen har utsetts

Följande läsårskalender förverkligas utifrån Mirka Larjomaas förslag Elementary School Nostalgia.
Jämeräntaival 3
Ajankohtaista Publicerat:

Fossilfri energi i AUS bostäder från och med början av år 2020

AUS studentbostäder och övriga fastigheter övergår helt till fossilfri inköpsel och fjärrvärme under år 2020.
Toiminta-avustushaku
Ajankohtaista Publicerat:

Nu är det dags att göra de årliga föreningsanmälningarna och ansöka om AUS verksamhetsbidrag!

Alla föreningar som verkar inom Aalto-universitetets studentkår måste göra en föreningsanmälan varje år och vid samma tidpunkt kan föreningarna enligt den första förteckningen ansöka om verksamhetsbidrag.
Ajankohtaista Publicerat:

Försvunnen studerande upphittades avliden

Aaltostuderande Miikka Leinonen som anmälts försvunnen har upphittats avliden. Krishjälp fås på campus och per telefon. Om minnestillställning informeras senare.