Intressebevakning och rådgivning

Intressebevakning och rådgivning

Behöver du råd eller intressebevakning, men vet inte vem du ska fråga? Kontakta våra intressebevakningssakkunniga. Studentkårens intressebevakningssakkunniga kan hjälpa dig och hänvisa dig vidare. De kan till exempel hjälpa dig i konflikter med universitetet, i studenthälsofrågor och med många andra problem som gäller studielivet. Om du kommer till Finland för att studera från ett annat land kan du också kontakta oss till exempel i frågor som gäller vistelsen.

När det gäller utvecklingen av utbildningen vid din egen högskola eller ditt studieområde kan AUS studentrepresentanter i förvaltningen hjälpa dig.

I försörjningsrelaterade frågor lönar det sig att först konsultera FPA och när det gäller anställningar din egen fackförening.

Kuvapankki_Opiskelu_3

Kontaktuppgifter

Ta kontakt!

Kuvapankki_Kengät_1

AUS trakasseriombud

Har du upplevt eller bevittnat mobbning, sexuella trakasserier eller rasism i Aaltogemenskapen?

Tjänster för medlemmarna
Kuvapankki_Iloisia_Opiskelijoita_5

Studenternas välbefinnande

Många olika aktörer erbjuder hjälp och tjänster som stöder välbefinnandet bland Aalto-universitetets studenter.

Tjänster för medlemmarna
Kuvapankki_Koulutustilaisuus_1

Studentens rättigheter

Studentkåren ger rådgivning för alla sina medlemmar, förmedlar respons till universitetet och försvarar studentens rättigheter.

Tjänster för medlemmarna
Kuvapankki_Iloisia_Opiskelijoita_8

Studentrepresentanterna

Studentrepresentanterna i universitetsförvaltningen är Aaltostudenter som deltar i universitetets beslutsfattande och utvecklingen av universitetet.

Kuvapankki_Vaikuttaminen_1

Intressebevakning

Studentkåren arbetar för världens bästa studentliv i frågor som rör utbildningen, studielivet och studenternas välbefinnande.

Det här är AUS
  • Publicerat:
  • Uppdaterad:
Dela
URL kopierat