AYY:lla iso joukko uusia työntekijöitä

Aalto-yliopiston ylioppilaskunnassa on tehty loppukevään ja kesä aikana useita rekrytointeja ja osan työntekijöistä työnkuvaan on tullut muutoksia. Tästä jutusta voit lukea kootusti, keitä kaikkia AYY:n työntekijöiden joukkoon on kesän aikana liittynyt.
Kuvapankki_Iloisia_Opiskelijoita_8

IT-TIIMI

Uutena IT-tukihenkilönä (siviilipalvelusmies) on heinäkuussa aloittanut Ilari Kuoppala. Kesäkuussa tiimiä saapui täydentämään myös Joonas Palosuo.

KIINTEISTÖTIIMI

Kiinteistöyksikön päällikkönä on aloittanut 1.8. Heikki Niemi.

PALVELUTIIMI

Minna Silvennoinen täydentää palvelutiimiä palveluassistentin roolissa. Hän toimii opiskelijapalvelutiskillä ja opiskelijapalveluiden taustatehtävissä tammikuun loppuun saakka.

Hätämajoituskoordinaattorin tehtävässä on aloittanut Joel Arantola. Joel toimii tehtävässä lokakuun alkupäiville.

Kiiretyöntekijänä palvelutiimissä 19.8.-6.9. toimii Anni Niemelä. Hän vastaa mm. oppimiskeskuksen tarranjakopisteestä.

YHTEISÖTIIMI

Yhteisötiimissäaloittaa elokuussa kaksi uutta tuottajaa, Eeva Ylimäki ja Samu Nurmi. Määräaikaisen opintovapaan sijaisuuden aikavälillä 7.8.2019-30.9.2021 tekee Eeva. Hänen työpöydälleen asettuu mm. Teekkarijaoston tapahtumien tuottaminen. Samu jatkaa puolipäiväistä työtään TTER:n ja PTK:n kanssa TTER:n asiamies -nimikkeellä ja lopulla työajallaan hän tulee vastaamaan mm. Kampusjaoston tapahtumatuotannosta. Muiden tapahtumien, yhteisörakenneprojektin ja yleisten koordinointivastuiden osalta tehtävät tullaan jakamaan myöhemmin koko tuottajatiimin kesken.

Järjestöasiantuntijaksi on valittu Tuulia Telin. Hän tulee työskentelemään opintovapaan sijaisena helmikuun 2020 loppuun saakka. Uudistuneessa työnkuvassa järjestöasiantuntija saa vastuulleen myös uusien opiskelijoiden vastaanottoon ja ylioppilaskunnan alumnitoimintaan liittyvät tehtävät.

VIESTINNÄN JA VAIKUTTAMISEN TIIMI

Essi Puustinen siirtyy asumis- ja kiinteistöasioihin keskittyneeksi viestintäasiantuntijaksi järjestö- ja viestintäasiantuntijan tehtävästä.  

Eikä tässä vielä kaikki. Toukokuussa AYY:n palveluksessa ovat aloittaneet toiminnanjohtaja Elina Nieminen sekä talousjohtaja Monika Kivimäki.

Lämpimästi tervetuloa uusille ja uusvanhoille mukaan tekemään maailman parasta opiskelijan elämää. Haluatko tietää lisää henkilöiden työnkuvista ja tunnelmista? Lue pidemmät esittelyjutut uusista työntekijöistä AYY:n nettisivuilta elo-syyskuun aikana.

Lisätietoja: Toiminnanjohtaja Elina Nieminen, 050 5209 415 tai [email protected]

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Read more news

vanha kuva teekkareista reklaamikulkueessa kylttien kanssa
Ajankohtaista, Blogi Julkaistu:

Tempaus, yhteisöllisyyden valjastus vaikutustyöhön

Tänä syksynä Aalto-yliopiston ylioppilaskunta järjestää vuosien tauon jälkeen Tempauksen. Kaikkien käsien jälki -Tempaus järjestetään Jämeräpartaisen insinöörin satavuotisjuhlavuonna. Juuso Määttä sukeltaa blogitekstissään Tempauksen historiaan.
Joona Lipponen melko totisena
Ajankohtaista, Kannanotot ja lausunnot Julkaistu:

Hallituksen leikkausten takia opiskelija-asuntoja jää rakentamatta

Olemme järkyttyneitä Suomen hallituksen viimeaikaisista leikkauksista, jotka laittavat opiskelija-asumisen ja opiskelija-asuntojen rakennuttamisen vaakalaudalle. Hallitus leikkasi kehysriihessään erityisryhmien investointiavustukset opiskelija-asuntorakentamiselta lähes kokonaan, mikä tekee jo suunniteltujen asuntohankkeiden aloittamisesta pääkaupunkiseudulla hyvin epävarmaa ja vaikeuttaa opiskelijoiden asumistilannetta sekä Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan (AYY) asuntotoimintaa.
helsinki kiinteistö
Ajankohtaista, Tiedote Julkaistu:

Vakuusmaksuihin tulossa muutoksia syksyllä

Vakuusmaksuihin on tulossa muutoksia, joiden myötä kaikilta ei jatkossa peritä vakuusmaksua, vaan vakuuksia peritään ainoastaan tietyissä tilanteissa
Mante smiling with an EU flag
Ajankohtaista, Blogi Julkaistu:

Miksi äänestän EU-vaaleissa?

Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan hallituksen varapuheenjohtaja Mantė Žygelytė kirjoitti blogiin siitä, miksi hän aikoo äänestää europarlamenttivaaleissa