AYY:lla iso joukko uusia työntekijöitä

Aalto-yliopiston ylioppilaskunnassa on tehty loppukevään ja kesä aikana useita rekrytointeja ja osan työntekijöistä työnkuvaan on tullut muutoksia. Tästä jutusta voit lukea kootusti, keitä kaikkia AYY:n työntekijöiden joukkoon on kesän aikana liittynyt.
Kuvapankki_Iloisia_Opiskelijoita_8

IT-TIIMI

Uutena IT-tukihenkilönä (siviilipalvelusmies) on heinäkuussa aloittanut Ilari Kuoppala. Kesäkuussa tiimiä saapui täydentämään myös Joonas Palosuo.

KIINTEISTÖTIIMI

Kiinteistöyksikön päällikkönä on aloittanut 1.8. Heikki Niemi.

PALVELUTIIMI

Minna Silvennoinen täydentää palvelutiimiä palveluassistentin roolissa. Hän toimii opiskelijapalvelutiskillä ja opiskelijapalveluiden taustatehtävissä tammikuun loppuun saakka.

Hätämajoituskoordinaattorin tehtävässä on aloittanut Joel Arantola. Joel toimii tehtävässä lokakuun alkupäiville.

Kiiretyöntekijänä palvelutiimissä 19.8.-6.9. toimii Anni Niemelä. Hän vastaa mm. oppimiskeskuksen tarranjakopisteestä.

YHTEISÖTIIMI

Yhteisötiimissä aloittaa elokuussa kaksi uutta tuottajaa, Eeva Ylimäki ja Samu Nurmi. Määräaikaisen opintovapaan sijaisuuden aikavälillä 7.8.2019-30.9.2021 tekee Eeva. Hänen työpöydälleen asettuu mm. Teekkarijaoston tapahtumien tuottaminen. Samu jatkaa puolipäiväistä työtään TTER:n ja PTK:n kanssa TTER:n asiamies -nimikkeellä ja lopulla työajallaan hän tulee vastaamaan mm. Kampusjaoston tapahtumatuotannosta. Muiden tapahtumien, yhteisörakenneprojektin ja yleisten koordinointivastuiden osalta tehtävät tullaan jakamaan myöhemmin koko tuottajatiimin kesken.

Järjestöasiantuntijaksi on valittu Tuulia Telin. Hän tulee työskentelemään opintovapaan sijaisena helmikuun 2020 loppuun saakka. Uudistuneessa työnkuvassa järjestöasiantuntija saa vastuulleen myös uusien opiskelijoiden vastaanottoon ja ylioppilaskunnan alumnitoimintaan liittyvät tehtävät.

VIESTINNÄN JA VAIKUTTAMISEN TIIMI

Essi Puustinen siirtyy asumis- ja kiinteistöasioihin keskittyneeksi viestintäasiantuntijaksi järjestö- ja viestintäasiantuntijan tehtävästä.  

Eikä tässä vielä kaikki. Toukokuussa AYY:n palveluksessa ovat aloittaneet toiminnanjohtaja Elina Nieminen sekä talousjohtaja Monika Kivimäki.

 

Lämpimästi tervetuloa uusille ja uusvanhoille mukaan tekemään maailman parasta opiskelijan elämää. Haluatko tietää lisää henkilöiden työnkuvista ja tunnelmista? Lue pidemmät esittelyjutut uusista työntekijöistä AYY:n nettisivuilta elo-syyskuun aikana.

Lisätietoja: Toiminnanjohtaja Elina Nieminen, 050 5209 415 tai [email protected]

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Lisää tästä aiheesta

ulkoilu2
Ajankohtaista, Rekrytointi Julkaistu:

AYY hakee viestintäasiantuntijaa!

AYY hakee viestintätiimiinsä kokoaikaista viestintäasiantuntijaa! Lue lisää ja hae 14.4.2020 mennessä!
Havainnekuva seuraavan lukuvuoden Design-kalenterin kannesta
Ajankohtaista Julkaistu:

Design-kalenterikilpailun voittaja on selvillä

Seuraava lukuvuosikalenteri toteutetaan Mirka Larjomaan Elementary School Nostalgia -nimisen ehdotuksen pohjalta.
Jämeräntaival 3
Ajankohtaista Julkaistu:

AYY:n asunnoissa käytetään fossiilivapaata energiaa vuodesta 2020 lähtien

AYY:n opiskelija-asunnoissa ja muissa kiinteistöissä siirrytään vuoden 2020 aikana kokonaan fossiilivapaaseen ostosähköön ja kaukolämpöön.
Toiminta-avustushaku
Ajankohtaista Julkaistu:

Nyt on aika tehdä vuosittaiset yhdistysilmoitukset ja hakea AYY:n toiminta-avustuksia!

Kaikkien Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan piirissä toimivien yhdistysten on vuosittain tehtävä yhdistysilmoitus ja samaan aikaan voivat ensimmäisen luettelon yhdistykset hakea toiminta-avustusta.