AUS servicebyrån

Vid servicebyrån i Otnäs kan du bland annat surfa på nätet och fråga vad som helst om studentlivet. Vi betjänar dig också i frågor om bostadssökning, flyttning och allt annat som gäller boende.
Kuvapankki_AYY_Ulkoa_4

Servicebyrås öppettider

Servicebyrån är öppen på måndagar, onsdagar och fredagar kl. 12-15.

Vi önskar alla inflyttare välkomna att hämta nycklarna till sina nya bostäder på flyttdagen. Flyttdagar för hösten 2022 är den 3.10., 1.11. och 1.12. På flyttdagarna betjänar vi kl. 12-16.

När servicebyrån är stängd når du oss per epost eller telefon. Observera även telefonservicens undantagsöppettider. Du hittar dem nedan. Vi meddelar per epost om eventuella undantagstider gällande bland annat nyckelavhämtning.

Fråga oss

Vid servicebyrån i Otnäs kan du bland annat surfa på nätet och fråga vad som helst om studentlivet. Vi betjänar dig också  i frågor om bostadssökning, flyttning och allt annat som gäller boende.

Besöksadress: Otsvängen 11, 02150 Esbo
Postadress: AUS, PB 69, 02150 Esbo

Ärendeutnyträttning på servicebyrån

Vi rekommenderar att alla använder ansiktsmask när de uträttar ärenden på servicebyrån.

AUS servicebyrå tillråder sina kunder enligt huvudstadsregionens coronakoordinationsgruppens rekommendationer och strävar efter att säkra både kundernas och personalens säkerhet på servicebyrån.

Telefon & e-post

Boende

Telefon: 050 520 9410
Öppet: Måndag- torsdag kl. 12-16,  fredag kl. 12-15 & e-post

Lokaler, medlemskap: 

Telefon: 050 520 9400
Öppet: Måndag- torsdag kl. 12-16,  fredag kl. 12-15 & e-post

Telefonservicens undantagsöppettider

Inga undantagar.

Här får du svar på de flesta frågor som de studerande ofta funderar över, frågor om hur man söker bostad, om studentkort och kåravgift:

För studerande och bostadssökande: Ofta förekommande frågor om boende och medlemstjänster

Läsårsdekal

Läsårsdekalen får du endast från den studentkår som beviljat ditt studiekort. AUS servicebyrå ger alltså läsårsdekaler endast för AUS studiekort och endast till de medlemmar som betalat kåravgiften. Också studiekort som på sin tid beviljats av Studentkåren vid Helsingfors handelshögskola (KY), Konstindustriella högskolans studentkår (TOKYO) och Tekniska högskolans studentkår (THS) räknas som AUS studiekort.

Om du vill hämta en läsårsdekal till ditt studentkort i plast får du den smidigt från servicebyrå.

Snabbast tar du i bruk studentförmånerna genom att ladda det digitala studentkortet. Du kan beställa det digitala studentkortet antingen från Frank eller Pivo när du betalat studentkårens medlemsavgift. Nya studenters kort börjar fungera 1.8.

Nycklar till hyreslokaler

Kodlås används i de flesta av AUS hyreslokaler. Däremot behövs nycklarna till AK:n maja, Askartelupaja, Studion samt skåpbilen och släpvagnen. Planera gärna din bokning så att du kan hämta ut nycklarna inom servicebyrås öppettider. Servicebyrån är stängd på tisdagar och torsdagar.

 

Uppdaterat coronameddelande: AUS evenemangslokaler kan bokas

Kontaktuppgifter till invånare

Underhåll handlar vanliga fel inträffar och joursituationer. Slottsvärdar kan hjälpa, om du har låst ut dig ur din bostad.

Underhåll och dörröppningstjänst

Underhållsföretag och ansvarsfördelningen i underhåll. Kontakt information för servicebolagen och Securitas dörröppningstjänst.

kerrostalo

Invånarna och slottsvärdar påverkar

På AUS får invånarna verka för sin boendetrivsel och utveckla boendet på många sätt. Invånarna kan verka som slottsvärdar, på husmöten, i invånarrådet och i samarbetsorgan för boendet.

Atlantinkatu 7_6
Underhåll och dörröppningstjänst

Tillgänglighet för personer med funktionsnedsättning

AUS har sitt kontor på adressen Otsvängen 11. Kontorslokalerna finns i två våningar. Servicebyrån är beläget i den övre våningen som ändå är tillgänglig på gatunivå via Otsvängen., Be chauffören att köra in via Otsvängen om du kommer med taxi eller beställer en taxi till vårt kontor.

Tyvärr öppnas kontorets ytterdörr inte automatiskt men vid behov får du hjälp genom att trycka på dörrklockan till höger om dörren eller ringa oss på numret 050 520 9400. Utanför öppettiderna är vår dörr låst. Vid ytterdörren finns en tröskelramp.

Passagen till kundbetjäningsdisken och möteslokalerna i övre våningen är tillgänglig. I kontorets  övre våning finns en tillgänglig toalett, ingång via entrén. Assistanshundar är välkomna till vårt kontor.

Du kan alltid fråga mer om kontorets tillgänglighet av oss. Du hittar våra kontaktuppgifter ovan.

  • Publicerat:
  • Uppdaterad:
Dela
URL kopierat