AUS servicebyrån

Vid servicebyrån i Otnäs kan du bland annat surfa på nätet och fråga vad som helst om studentlivet. Vi betjänar dig också i frågor om bostadssökning, flyttning och allt annat som gäller boende.
Kuvapankki_AYY_Ulkoa_4

Servicebyrån är stängd tills vidare.

Från måndag 4 oktober 2021, Servicebyrån är öppet måndagar och fredagar kl. 12-15.

Vi önskar alla inflyttare välkomna att hämta nycklarna till sina nya bostäder endast på flyttdagen. Flyttdagar för 2021 är 1 juli, 2 augusti, 1 september, 1 oktober, 1 november och 1 december.

När servicebyrån har stängd når du oss per epost eller telefon. Observera även telefonservicens undantagsöppettider. Du hittar dem nedan. Vi meddelar per epost om eventuella undantagstider gällande bland annat nyckelavhämtning.

För att säkerställa förverkligandet av säkerhetsavstånden begränsar vi antalet personer i aulan som väntar på betjäningstur till tre personer. Vänta alltså på din tur utomhus om det redan finns tre personer i aulan.

Vi ber vänligen att alla som uträttar ärenden på AUS byrå använder munskydd och desinficerar sina händer när de anländer till byrån och när de går därifrån.

Vid servicebyrån i Otnäs kan du bland annat surfa på nätet och fråga vad som helst om studentlivet. Vi betjänar dig också  i frågor om bostadssökning, flyttning och allt annat som gäller boende.

Besöksadress: Otsvängen 11, 02150 Esbo
Postadress: AUS, PB 69, 02150 Esbo

 

Telefon & e-post

Boende: 050 520 9410,  Måndag- torsdag kl. 12-16,  fredag kl. 12-15 & e-post
Lokaler, medlemskap: 050 520 9400,  Måndag- torsdag kl. 12-16,  fredag kl. 12-15 & e-post

Vi svarar på samtal när det är möjligt tillsammans med andra kundservice ansvar. Ingen telefonservice den första vardagen i varje månad.

Öppettider på sommaren:

- 22.9.2021: Telefonservice är stängd.

Här får du svar på de flesta frågor som de studerande ofta funderar över under våren och sommaren, frågor om hur man söker bostad, om studentkort och kåravgift:

För studerande och bostadssökande: Ofta förekommande frågor om boende och medlemstjänster

 

Läsårsdekal

Läsårsdekalen får du endast från den studentkår som beviljat ditt studiekort. AUS servicebyrå ger alltså läsårsdekaler endast för AUS studiekort och endast till de medlemmar som betalat kåravgiften. Också studiekort som på sin tid beviljats av Studentkåren vid Helsingfors handelshögskola (KY), Konstindustriella högskolans studentkår (TOKYO) och Tekniska högskolans studentkår (THS) räknas som AUS studiekort.

Uppdaterat coronameddelande: evenemangslokalerna öppna, servicebtrån öppet måndagar och fredagar 12-15

Kontaktuppgifter till invånare

Underhåll handlar vanliga fel inträffar och joursituationer. Slottsvärdar kan hjälpa, om du har låst ut dig ur din bostad.

Underhåll och dörröppningstjänst

Underhållsföretag och ansvarsfördelningen i underhåll. Kontakt information för servicebolagen och Securitas dörröppningstjänst.

kerrostalo

Invånarna och slottsvärdar påverkar

På AUS får invånarna verka för sin boendetrivsel och utveckla boendet på många sätt. Invånarna kan verka som slottsvärdar, på husmöten, i invånarrådet och i samarbetsorgan för boendet.

Atlantinkatu 7_6
Underhåll och dörröppningstjänst

Tillgänglighet för personer med funktionsnedsättning

AUS har sitt kontor på adressen Otsvängen 11. Kontorslokalerna finns i två våningar. Servicebyrån är beläget i den övre våningen som ändå är tillgänglig på gatunivå via Otsvängen., Be chauffören att köra in via Otsvängen om du kommer med taxi eller beställer en taxi till vårt kontor.

Tyvärr öppnas kontorets ytterdörr inte automatiskt men vid behov får du hjälp genom att trycka på dörrklockan till höger om dörren eller ringa oss på numret 050 520 9400. Utanför öppettiderna är vår dörr låst. Vid ytterdörren finns en tröskelramp.

Passagen till kundbetjäningsdisken och möteslokalerna i övre våningen är tillgänglig. I kontorets  övre våning finns en tillgänglig toalett, ingång via entrén. Assistanshundar är välkomna till vårt kontor.

Du kan alltid fråga mer om kontorets tillgänglighet av oss. Du hittar våra kontaktuppgifter ovan.

  • Publicerat:
  • Uppdaterad:
Dela
URL kopierat