AUS servicebyrån

Vid servicebyrån i Otnäs kan du fråga vad som helst om studentlivet. Vi betjänar dig också i frågor om bostadssökning, flyttning och allt annat som gäller boende. Du kan kontakta servicebyrån även per telefon.
Kuvapankki_AYY_Ulkoa_4

Servicebyrås öppettider

Servicebyrån är öppen på måndagar, onsdagar och fredagar kl. 12-15.

Vid servicebyrån i Otnäs kan du bland annat surfa på nätet och fråga vad som helst om studentlivet. Vi betjänar dig också  i frågor om bostadssökning, flyttning och allt annat som gäller boende.

Vi önskar alla inflyttare välkomna att hämta nycklarna till sina nya bostäder på flyttdagen.Flyttdagarna för hösten 2023 är den 1.9., 2.10., 1.11. och 1.12. På flyttdagarna betjänar vi kl. 12-16.

När servicebyrån är stängd når du oss per epost eller telefon. Observera även telefonservicens undantagsöppettider. Du hittar dem nedan. Vi meddelar per epost om eventuella undantagstider gällande bland annat nyckelavhämtning.

Undantagsöppettider

Telefon & e-post

Besök servicebyrån

Besöksadress: Otsvängen 11, 02150 Esbo
Postadress: AUS, PB 69, 02150 Esbo

Boende

Telefon: 050 520 9410
Telefontid: Måndag- torsdag kl. 12-16,  fredag kl. 12-15
E-post[email protected]

Lokaler, medlemskap

Telefon: 050 520 9400
Telefontid: Måndag- torsdag kl. 12-16,  fredag kl. 12-15
E-post: [email protected]

Telefonservicens undantagsöppettider

-

Underhåll och dörröppningstjänst
Ofta förekommande frågor om boende och medlemstjänster
Studiekortet och Frank App

Tillgänglighet för personer med funktionsnedsättning

AUS har sitt kontor på adressen Otsvängen 11. Kontorslokalerna finns i två våningar. Servicebyrån är beläget i den övre våningen som ändå är tillgänglig på gatunivå via Otsvängen., Be chauffören att köra in via Otsvängen om du kommer med taxi eller beställer en taxi till vårt kontor.

Tyvärr öppnas kontorets ytterdörr inte automatiskt men vid behov får du hjälp genom att trycka på dörrklockan till höger om dörren eller ringa oss på numret 050 520 9400. Utanför öppettiderna är vår dörr låst. Vid ytterdörren finns en tröskelramp.

Passagen till kundbetjäningsdisken och möteslokalerna i övre våningen är tillgänglig. I kontorets  övre våning finns en tillgänglig toalett, ingång via entrén. Assistanshundar är välkomna till vårt kontor.

Du kan alltid fråga mer om kontorets tillgänglighet av oss. Du hittar våra kontaktuppgifter ovan.

  • Publicerat:
  • Uppdaterad:
Dela
URL kopierat