AUS servicebyrån

Kuvapankki_AYY_Ulkoa_4

Servicebyrån är stängd tills vidare.

När servicebyrån har stängd når du oss per epost eller telefon. Observera även telefonservicens undantagsöppettider. Du hittar dem nedan. Vi meddelar per epost om eventuella undantagstider gällande bland annat nyckelavhämtning.

För att säkerställa förverkligandet av säkerhetsavstånden begränsar vi antalet personer i aulan som väntar på betjäningstur till tre personer. Vänta alltså på din tur utomhus om det redan finns tre personer i aulan.

Vi ber vänligen att alla som uträttar ärenden på AUS byrå använder munskydd och desinficerar sina händer när de anländer till byrån och när de går därifrån.

Vid servicebyrån i Otnäs kan du bland annat surfa på nätet och fråga vad som helst om studentlivet. Vi betjänar dig också  i frågor om bostadssökning, flyttning och allt annat som gäller boende.

Besöksadress: Otsvängen 11, 02150 Esbo
Postadress: AUS, PB 69, 02150 Esbo

Telefon & e-post

Boende: 050 520 9410, vardagar kl. 12-16e-post
Lokaler, medlemskap: 050 520 9400, vardagar kl. 12–16 & e-post

-5.5.2021: Telefonservice är öppen kl. 12-15.

-7.5.2021: Telefonservice är stängd.

-13.5.-14.5.2021: Telefonservice är stängd.

Vi svarar på samtal när det är möjligt tillsammans med andra kundservice ansvar. Ingen telefonservice den första vardagen i varje månad.

Uppdaterat coronameddelande: servicebyrån endast öppet för flyttare och evenemangslokalerna har fortfarande stängt

Kontaktuppgifter till invånare

Underhåll handlar vanliga fel inträffar och joursituationer. Slottsvärdar kan hjälpa, om du har låst ut dig ur din bostad.

Underhåll

Underhållsföretag och ansvarsfördelningen i underhåll. Kontakt information för servicebolagen.

kerrostalo

Invånarna och slottsvärdar påverkar

På AUS får invånarna verka för sin boendetrivsel och utveckla boendet på många sätt. Invånarna kan verka som slottsvärdar, på husmöten, i invånarrådet och i samarbetsorgan för boendet.

Atlantinkatu 7_6

Tillgänglighet för personer med funktionsnedsättning

AUS har sitt kontor på adressen Otsvängen 11. Kontorslokalerna finns i två våningar. Servicebyrån är beläget i den övre våningen som ändå är tillgänglig på gatunivå via Otsvängen., Be chauffören att köra in via Otsvängen om du kommer med taxi eller beställer en taxi till vårt kontor.

Tyvärr öppnas kontorets ytterdörr inte automatiskt men vid behov får du hjälp genom att trycka på dörrklockan till höger om dörren eller ringa oss på numret 050 520 9400. Utanför öppettiderna är vår dörr låst. Vid ytterdörren finns en tröskelramp.

Passagen till kundbetjäningsdisken och möteslokalerna i övre våningen är tillgänglig. I kontorets  övre våning finns en tillgänglig toalett, ingång via entrén. Assistanshundar är välkomna till vårt kontor.

Du kan alltid fråga mer om kontorets tillgänglighet av oss. Du hittar våra kontaktuppgifter ovan.

  • Publicerat:
  • Uppdaterad:
Dela
URL kopierat