AUS styrelse för år 2022 har valts

På sitt möte den 1 december 2021 godkände Aalto-universitetets studentkårs delegation styrelsebildare Otto Usvajärvis förslag till styrelsesammansättningen för år 2022. På mötet valdes även viceordförande för den nya delegationen.
Kuvassa AYY:n hallitus vuodelle 2022

AUS styrelsemedlemmar för år 2022 är:

Otto Usvajärvi, BIZ, ordförande

Kaisla Soljanto, ARTS

Veera Ollikainen, CHEM

Marianna Malkamäki, SCI

Velma Pohjonen, SCI

Ida Parkkinen, SCI

Erik Halttunen, BIZ

Vili Ripatti, SCI

Sampo Sainio, ENG

Tomas Kurenniemi, ENG, BIZ

Styrelsemedlemmarnas ansvarsområden bestäms officiellt på styrelsens första möte.

”Det kommande årets styrelse har utmärkta färdigheter att främja verksamhetsplansprojekt som godkänts av delegationen samt visionen om studentkårens framtid. Jag litar på att vi med denna sammansättning omfattande kan lyfta fram medlemmarnas synpunkter i det operativa beslutsfattandet”, kommenterar Otto Usvajärvi, styrelsebildaren och ördförande för AUS styrelse för nästa år.

På samma möte AYYE 2/2022 valde delegationen delegationens viceordförande för år 2022. Till första viceordförande valdes Allu Pyhälammi och till andra viceordförande valdes Julia Tofferi.

 

Mer information:

Otto Usvajärvi, AUS styrelsebildare och styrelsens ordförande för år 2022, [email protected]

 

Aalto-universitetets studentkår AUS är en service- och intresseorganisation för cirka 15 000 studerande inom teknik, ekonomi och konst. AUS bevakar sina medlemmars intressen speciellt i högskolepolitiska och studiesociala frågor.

  • Publicerat:
  • Uppdaterad:
Dela
URL kopierat

Read more news

AYY:n punatiilinen Miestentien-rakennus ja kylmä bensa-asema. Etualalla maantie ja tienviitat kehä 1:lle, leppävaaraan, keilaniemeen ja munkkiniemeen.
Ajankohtaista, Pressmeddelande Publicerat:

AUS har beslutat sälja bostadsobjekt i Helsingfors - samtidigt planläggs mer studentboende i Otnäs

AUS har beslutat sälja bostadsobjekt i Helsingfors. Samtidigt planläggs mer studentboende i Otnäs.
Suvi Vendelin
Ajankohtaista Publicerat:

Studerandens röst hörs i Aaltos styrelseutnämningskommitté

Arkitekturstudent Suvi Vendelin har som första student fått tillträde till Aalto-universitetets styrelseutnämningskommitté (eng. BNC Board Nomination Committee) som studentmedlem. Hon deltog på sitt första möte i maj 2021 och får fortsätta i kommittén i ett år till.
Historiallisessa kuvassa kaksi henkilöä eduskuntatalon portailla pitävät kylttejä, joissa lukee "kehotamme homoseksuaalisuuteen" ja "olen hintti 25 tuntia vuorokaudessa".
Ajankohtaista, Blog Publicerat:

Varför firas Pride fortfarande?

Till äran av Pridemånaden belyser regnbågsstudentförening GAYY:s styrelse pride-rörelsens historia i denna blogg. Befrämjandet av könsminoriteters och sexuella minoriteters rättigheter och jämlikhet har hittills gått fram längs en en lång och stenig stig. Genom att förstå historien får vi en bättre bild av nuläget och vilka saker som förändrats och vad som ännu behöver förändras. Lyckligtvis blir samhället till en bättre plats men förändringen sker inte av sig själv.
Asukkaan UKK
Ajankohtaista, Pressmeddelande Publicerat:

AYYkamoista asumista - nytt nyhetsbrev för AUS invånare

Invånarnas nyhetsbrev svarar på önskan, att informera om aktuella boendeärenden per epost, som uppkom i invånarenkäten. Nyhetsbrevet utkommer ungefär fem gånger per år.