AYY:n vuoden 2022 hallitus on valittu

Kokouksessaan 1.12.2021 Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan edustajisto hyväksyi hallituksen muodostajan, Otto Usvajärven, esityksen hallituskokoonpanosta vuodelle 2022. Kokouksessa valittiin myös tuoreen edustajiston varapuheenjohtajat.
Kuvassa AYY:n hallitus vuodelle 2022

AYY:n hallituksen jäsenet vuodelle 2022 ovat:

Otto Usvajärvi, BIZ, puheenjohtaja

Kaisla Soljanto, ARTS

Veera Ollikainen, CHEM

Marianna Malkamäki, SCI

Velma Pohjonen, SCI

Ida Parkkinen, SCI

Erik Halttunen, BIZ

Vili Ripatti, SCI

Sampo Sainio, ENG

Tomas Kurenniemi, ENG, BIZ

Hallituksen jäsenten vastuualueista päätetään virallisesti hallituksen ensimmäisessä kokouksessa.

"Tulevan vuoden hallituksella on mainiot valmiudet edistää edustajistossa hyväksyttyjä toimintasuunnitelmaprojekteja ja visiota ylioppilaskunnan tulevaisuudesta. Luotan, että tällä kokoonpanolla pystymme tuomaan jäsenistön näkemyksiä laajasti esiin operatiivisessa päätöksenteossa", kommentoi hallituksen muodostaja ja AYY:n ensi vuoden hallituksen puheenjohtaja Otto Usvajärvi.

Samassa kokouksessa AYYE 2/2022 edustajisto valitsi edustajiston varapuheenjohtajat vuodelle 2022. Ensimmäiseksi varapuheenjohtajaksi valittiin Allu Pyhälammi ja toiseksi varapuheenjohtajaksi Julia Tofferi.

 

Lisätiedot:

Otto Usvajärvi, AYY:n hallituksen muodostaja ja vuoden 2022 hallituksen puheenjohtaja, [email protected]

 

Aalto-yliopiston ylioppilaskunta AYY on noin 15 000 Aalto-yliopiston tekniikan, kauppatieteen ja taiteen opiskelijan palvelu- ja etujärjestö. AYY toimii jäsentensä edunvalvojana erityisesti koulutuspoliittisissa ja opintososiaalisissa asioissa.

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Read more news

Suvi Vendelin
Ajankohtaista Julkaistu:

Opiskelijan ääni kuuluu Aallon hallituksen nimityskomiteassa

Arkkitehtuurin opiskelija Suvi Vendelin on ensimmäisenä opiskelijana päässyt Aalto-yliopiston hallituksen nimityskomiteaan (engl. BNC, Board Nomination Committee) opiskelijajäseneksi. Hän osallistui ensimmäiseen kokoukseensa toukokuussa 2021 ja saa jatkaa komiteassa toisenkin vuoden.
Historiallisessa kuvassa kaksi henkilöä eduskuntatalon portailla pitävät kylttejä, joissa lukee "kehotamme homoseksuaalisuuteen" ja "olen hintti 25 tuntia vuorokaudessa".
Ajankohtaista, Blogi Julkaistu:

Miksi Prideä juhlitaan vielä?

Pride-kuukauden kunniaksi sateenkaariopiskelijajärjestö GAYY:n hallitus avaa tässä blogissa pride-liikkeen historiaa. Sukupuoli- ja seksuaalivähemmistöjen oikeuksien ja yhdenvertaisuuden edistäminen on ollut pitkä ja kivinen tie jo tähän asti. Ymmärtämällä historiaa saamme paremman kuvan nykytilanteesta ja siitä, mihin asioihin on saatu muutosta ja mihin vielä tarvitaan muutosta. Yhteiskunta onneksi muuttuu paremmaksi paikaksi, mutta muutos ei tapahdu itsestään.
Asukkaan UKK
Ajankohtaista, Tiedote Julkaistu:

AYYkamoista asumista - uusi uutiskirje AYY:n asukkaille

Asukkaiden uutiskirje AYYkamoista asumista vastaa asukaskyselystä nousseeseen toiveeseen tiedottaa ajankohtaisista asumiseen liittyvistä asioista sähköpostitse. Uutiskirje ilmestyy noin viisi kertaa vuodessa.
Sampo Sainio
Ajankohtaista, Blogi Julkaistu:

Maailman kestävintä opiskelijan elämää?

AYY:n strategian mukaisesti ylioppilaskunta pyrkii hiilineutraaliksi vuoteen 2030 mennessä, mutta riittääkö pelkkä hiilineutraaliuden tavoittelu? Toimintamme kestävyyttä ei voida arvioida vain yhdellä mittarilla.