AYY:n vuoden 2022 hallitus on valittu

Kokouksessaan 1.12.2021 Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan edustajisto hyväksyi hallituksen muodostajan, Otto Usvajärven, esityksen hallituskokoonpanosta vuodelle 2022. Kokouksessa valittiin myös tuoreen edustajiston varapuheenjohtajat.
Kuvassa AYY:n hallitus vuodelle 2022

AYY:n hallituksen jäsenet vuodelle 2022 ovat:

Otto Usvajärvi, BIZ, puheenjohtaja

Kaisla Soljanto, ARTS

Veera Ollikainen, CHEM

Marianna Malkamäki, SCI

Velma Pohjonen, SCI

Ida Parkkinen, SCI

Erik Halttunen, BIZ

Vili Ripatti, SCI

Sampo Sainio, ENG

Tomas Kurenniemi, ENG, BIZ

Hallituksen jäsenten vastuualueista päätetään virallisesti hallituksen ensimmäisessä kokouksessa.

"Tulevan vuoden hallituksella on mainiot valmiudet edistää edustajistossa hyväksyttyjä toimintasuunnitelmaprojekteja ja visiota ylioppilaskunnan tulevaisuudesta. Luotan, että tällä kokoonpanolla pystymme tuomaan jäsenistön näkemyksiä laajasti esiin operatiivisessa päätöksenteossa", kommentoi hallituksen muodostaja ja AYY:n ensi vuoden hallituksen puheenjohtaja Otto Usvajärvi.

Samassa kokouksessa AYYE 2/2022 edustajisto valitsi edustajiston varapuheenjohtajat vuodelle 2022. Ensimmäiseksi varapuheenjohtajaksi valittiin Allu Pyhälammi ja toiseksi varapuheenjohtajaksi Julia Tofferi.

 

Lisätiedot:

Otto Usvajärvi, AYY:n hallituksen muodostaja ja vuoden 2022 hallituksen puheenjohtaja, [email protected]

 

Aalto-yliopiston ylioppilaskunta AYY on noin 15 000 Aalto-yliopiston tekniikan, kauppatieteen ja taiteen opiskelijan palvelu- ja etujärjestö. AYY toimii jäsentensä edunvalvojana erityisesti koulutuspoliittisissa ja opintososiaalisissa asioissa.

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Read more news

AYY:n toimiston julkisivu
Ajankohtaista, Tiedote Julkaistu:

Päivittyvä koronatiedote: koronatilanne pahenee - kertavuokrattavat tilat pidetään suljettuna 31.1. asti, eikä AYY järjestä sisätapahtumia

AYY noudattaa Suomen hallituksen ja Terveyden ja hyvinvoinninlaitoksen (THL) ohjeita tartuntojen estämiseksi. AYY seuraa viranomaisohjeistusta säännöllisesti ja päivittää omia toimenpiteitään ja rajoituksiaan tarvittaessa, muutokset päivitetään tähän tiedotteeseen. AYY ottaa kaikissa koronatoimissaan huomioon jäsenten, vapaaehtoisten, yhdistysten ja työntekijöiden terveyden ja hyvinvoinnin. 
Taputusta
Ajankohtaista Julkaistu:

Vuoden 2022 valitut luottamustoimet ja vapaaehtoiset

Tähän uutiseen päivitetään vuodelle 2022 valitut luottamustoimiin ja vapaaehtoisiksi valitut henkilöt sitä mukaa kun valintoja vahvistuu.
Opiskelija maskin kanssa Väreen edessä
Ajankohtaista, Tiedote Julkaistu:

Palvelutoimisto auki vain keskiviikkoisin 17.1.-30.1.

Viikoilla 3 ja 4 palvelutoimisto on avoinna vain keskiviikkoisin kello 12-15 pahenevan koronatilanteen vuoksi.
ayy hakee asumisneuvojaa
Ajankohtaista, Rekrytointi Julkaistu:

AYY hakee asumisneuvojaa

Haemme Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan asumisen ja jäsenpalveluiden iloiseen ja osaavaan joukkoon palveluhenkistä ja asiakastyöstä motivoituvaa asumisneuvojaa! Haku tehtävään on auki 19.01.2022 saakka.