Vapaaehtoiset

Vapaaehtoiset

Suuri osa AYY:n toiminnasta tapahtuu opiskelijavoimin, ja mahdollisuuksia osallistua tähän toimintaan on paljon. Vapaaehtoispestejä löytyy niin tapahtumajärjestämisestä kampuksen kehittämiseen ja opiskelijaedunvalvontaan, unohtamatta tietenkään hallitusta ja edustajistoa.

Mantan lakitus, ihmnisia nosturissa, konfettia

AYY:n vapaaehtoisena pääset osaksi monipuolista yhteisöä, jossa sinulla on mahdollisuus toteuttaa itseäsi, kehittää monia työelämässäkin hyödyllisiä taitoja ja ennen kaikkea pitää hauskaa sekä solmia elinikäisiä ystävyyssuhteita. Vuosi AYY:lla on lähes poikkeuksetta täynnä uusia tuttavuuksia, huikeita kokemuksia sekä loistava paikka itsensä kehittämiselle.

Kuvapankki_Iloisia_Opiskelijoita_7

Yhteisöjaosto Aava

Aavan tavoitteena on tuoda kaikki Aalto-yliopiston opiskelijat yhteen ja mahdollistaa yhdessä tekemisen iloa ja suuria elämyksiä kaikille aaltolaisille opintoalasta riippumatta.

Vapaaehtoiset
Kampusjaosto Smökin katolla julistamassa Wappua

Kampusjaosto

Tarkoituksena on luoda entistäkin viihtyisämpi asuin- ja opiskeluympäristö, joka tarjoaa edellytykset opiskelijakulttuurille, yhteishengelle ja hyvinvoinnille.

Vapaaehtoiset
Kuvapankki_Iloisia_Opiskelijoita_4

Tutorointi

Tutoreiden tärkein tehtävä on opastaa ensimmäisen vuoden opiskelijoita heidän opintojensa alkuvaiheessa ja toivottaa heidät tervetulleiksi Aalto-yhteisöön.

Vapaaehtoiset
Kuvapankki_Iloisia_Opiskelijoita_8

Opiskelijaedustajat

Hallinnon opiskelijaedustajat eli hallopedit ovat Aallon opiskelijoita, jotka osallistuvat yliopiston päätöksentekoon ja kehittämiseen.

TJ

Teekkarijaosto

Teekkarijaosto vaalii teekkariperinteitä sekä ylläpitää ja kehittää teekkarikulttuuria.

Vapaaehtoiset
Polyteekkarimuseo

Museojaosto ja -toimikunta

Museon vapaaehtoisten tehtävä on ylläpitää, esitellä ja kehittää Opiskelijakulttuurimuseota ja sen toimintaa.

Vapaaehtoiset
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu