Jäsenmaksu ja opiskelijakortti

Jäsenmaksu ja opiskelijakortti

Ylioppilaskunnan jäsenenä pääset hyödyntämään sekä AYY:n palveluita että lukemattomia opiskelijaetuja maan- ja jopa maailmanlaajuisesti.

Kuvapankki_Iloisia_Opiskelijoita_6

Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan jäseniä ovat kaikki opiskelijat, jotka suorittavat alempaa (kandidaatti) tai ylempää (maisteri, diplomi-insinööri, arkkitehti, maisema-arkkitehti) korkeakoulututkintoa Aalto-yliopistossa. Aalto-yliopistossa tieteellistä tai taiteellista jatko-tutkintoa (lisensiaatti, tohtori) suorittavat opiskelijat sekä vaihto-opiskelijat voivat liittyä halutessaan ylioppilaskunnan jäseniksi. Jatko-opiskelijan edut ovat kuitenkin rajatummat kuin perustutkinto-opiskelijoiden. Jatko-opiskelijat eivät ole oikeutettuja käyttämään Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiön (YTHS) palveluja.

Opiskelijakortin kuva

Opiskelijakortti ja Frank App

Opiskelijakortti on virallinen todistus opiskelijastatuksestasi. Ylioppilaskunnan jäsenmaksun maksettuasi voit tilata muovisen ja/tai digitaalisen kortin.

Jäsenmaksu ja opiskelijakortti
Kuvapankki_Ryhmätyö_1

Jäsenmaksu

Voidaksesi ilmoittautua läsnä olevaksi perustutkinto-opiskelijaksi Aalto-yliopistoon, sinun on maksettava Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan jäsenmaksu.

Jäsenmaksu ja opiskelijakortti
Kuvapankki_Juttelua_1

Jatko-opiskelijat

Jatko-opiskelija voi halutessaan liittyä ylioppilaskunnan jäseneksi. Palveluissa ja etuuksissa perustutkinto-opiskelijoille ja jatko-opiskelijoille on merkittäviä eroja.

Jäsenmaksu ja opiskelijakortti
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu