Jäsenmaksu ja opiskelijakortti

Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan jäseniä ovat kaikki opiskelijat, jotka suorittavat alempaa (kandidaatti) tai ylempää (maisteri, diplomi-insinööri, arkkitehti, maisema-arkkitehti) korkeakoulututkintoa Aalto-yliopistossa. Aalto-yliopistossa tieteellistä tai taiteellista jatko-tutkintoa (lisensiaatti, tohtori) suorittavat opiskelijat sekä vaihto-opiskelijat voivat liittyä halutessaan ylioppilaskunnan jäseniksi. Jatko-opiskelijan edut ovat kuitenkin rajatummat kuin perustutkinto-opiskelijoiden. Jatko-opiskelijat eivät ole oikeutettuja käyttämään Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiön (YTHS) palveluja.

Opiskelijakortin kuva

Opiskelijakortti

Opiskelijakortti on virallinen todistus opiskelijastatuksestasi. Ylioppilaskunnan jäsenmaksun maksettuasi voit tilata muovisen ja/tai digitaalisen kortin.

Jäsenmaksu ja opiskelijakortti
Kuvapankki_Ryhmätyö_1

Jäsenmaksu

Voidaksesi ilmoittautua läsnä olevaksi perustutkinto-opiskelijaksi Aalto-yliopistoon, sinun on maksettava Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan jäsenmaksu.

Jäsenmaksu ja opiskelijakortti
Kuvapankki_Juttelua_1

Jatko-opiskelijat

Jatko-opiskelija voi halutessaan liittyä ylioppilaskunnan jäseneksi. Palveluissa ja etuuksissa perustutkinto-opiskelijoille ja jatko-opiskelijoille on merkittäviä eroja.

Jäsenmaksu ja opiskelijakortti
Person with overalls holding a phone with a digital student card on the screen

Usein kysyttyä opiskelijakortista

Usein kysyttyjä kysymyksiä opiskelijakortista.

Usein kysyttyä opiskelijakortista
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu