Yhdistyksille

Miksi ja miten AYY:n piirissä toimivaksi yhdistykseksi?

Ylioppilaskunta tarjoaa piirissään toimiville yhdistyksille monipuolisia palveluja ja etuuksia rahallisesta toiminta-avustuksesta IT-palveluihin.

Lue lisää
Kuvapankki_Koulutustilaisuus_1

AYY:n palvelut yhdistyksille

Ylioppilaskunta tarjoaa piirissään toimiville yhdistyksille monipuolisesti palveluja ja etuja.

Lue lisää
Aalto-party

Yhdistysopas

Yhdistysoppaasta löydät lähes kaiken, mitä AYY:n piirissä toimivat yhdistykset tarvitsevat toimintansa tueksi ja turvaksi.

Muistilista, ympyrä

Yhdistyslistaus

Tänne on listattu kaikki AYY:n alaisuudessa toimivat yhdistykset.

Kuvapankki_Wappu_5

Hae rahallista tukea

Aalto-yliopiston ylioppilaskunta tarjoaa rahallista tukea sekä jäsenilleen että piirissään toimiville yhdistyksille muun muassa stipendien ja yhdistyksille suunnattujen toiminta-avustusten kautta. Tutustu erilaisiin rahoitusmahdollisuuksiin.

Tahlo-järjestelmä

Yhdistyksille tarkoitettu järjestelmä, jossa voi päivittää tietojaan, tehdä yhdistysilmoituksen ja hakea toiminta-avustusta.

Kuvapankki_Tiedonhaku_1

Yhdistystiedotteet

Yhdistystiedote Julkaistu:

Yhdistystiedote viikolle 23/2019

AYY:n hallitus on päättänyt kokouksessaan yhdistyksille jaettavista avustuksista (kohta 1). Mikäli yhdistysilmoitus jäi tekemättä maaliskuussa, jälki-ilmoittautuminen on nyt auki ja päättyy 30.6. (kohta 2) Lisäksi uusien nettisivujen beta-versiosta voit tarkistaa yhdistyksesi profiilin ja ilmoittaa meille muutoksista (kohta 3). Yhdistystiedote siirtyy tämän tiedotteen myötä kesätauolle. Aurinkoista ja rentouttavaa kesää kaikille!
Kuvapankki_Kukkia_1
Yhdistystiedote Julkaistu:

Yhdistystiedote viikolle 22/2019

Tiedote sisältää tällä kertaa vinkkejä kesää varten. Muista toimittaa avustushakemuksista unohtuneet liitteet (kohta 1), hoida pöytäkirjat ja kirjanpito ajan tasalle (kohta 2) sekä ota hetki aikaa arkistoinnille (kohta 3). Muista myös levähtää ja nauttia kesästä! Ensi viikolla lähtee vielä kevään viimeinen yhdistystiedote, jonka materiaalit toimitettava helatorstain takia jo tiistaihin klo 10 mennessä ([email protected]).
Kuva, jossa ihmiset kävelee poispäin
Yhdistystiedote Julkaistu:

Yhdistystiedote viikolle 21/2019

Kun tilakähmyt päättyvät yhdistyksenne osalta, merkitkää kaikille avoimet tapahtumanne ensi vuoden lukuvuosikalenteria varten (kohta 1). Lisäksi voitte vaikuttaa yhdistyslakiin keskiviikkoon mennessä (kohta 3). Mukavaa vuosijuhlaviikonloppua!
Otarannan kerhotila2
Yhdistystiedote Julkaistu:

Yhdistystiedote viikolle 20/2019

Tilakähmyt on nyt käynnissä. Muutaman harrastetilan kohdalla on tehty pieniä muutoksia varausjärjestelyihin. Katso tarkemmat ohjeet kohdasta 1 ja muista myös AYY:n isoimmat tapahtumat syksyä suunnitellessasi, kohta 2. Aurinkoista viikonloppua kaikille!
Kuvapankki_Tapahtumat_1

Lisää tapahtumasi ayy.fi kalenteriin

Lisää avoimet tapahtumasi kalenteriin yhdistyksesi tunnuksilla. Erityisasemayhdistyksille tunnukset on lähetetty automaattisesti. Muille yhdistyksille luomme tunnukset pyydettäessä ([email protected]).

Sivusto toimii Aallon alustalla, joten tämä tapahtuman luomisen perusohje toimii myös AYY:n sivuilla. Kirjautumaan pääset sivun alareunasta footerista tai suoraan tästä.

 

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu