Yhdistyksille

Miksi ja miten AYY:n piirissä toimivaksi yhdistykseksi?

Ylioppilaskunta tarjoaa piirissään toimiville yhdistyksille monipuolisia palveluja ja etuuksia rahallisesta toiminta-avustuksesta IT-palveluihin.

Lue lisää
Kuvapankki_Koulutustilaisuus_1

AYY:n palvelut yhdistyksille

Ylioppilaskunta tarjoaa piirissään toimiville yhdistyksille monipuolisesti palveluja ja etuja.

Lue lisää
Aalto-party

Yhdistysopas (external link)

Yhdistysoppaasta löydät lähes kaiken, mitä AYY:n piirissä toimivat yhdistykset tarvitsevat toimintansa tueksi ja turvaksi.

Muistilista, ympyrä

Yhdistyslistaus

Tänne on listattu kaikki AYY:n piirissä toimivat yhdistykset.

Kuvapankki_Wappu_5

Hae rahallista tukea

Aalto-yliopiston ylioppilaskunta tarjoaa rahallista tukea sekä jäsenilleen että piirissään toimiville yhdistyksille muun muassa stipendien ja yhdistyksille suunnattujen toiminta-avustusten kautta. Tutustu erilaisiin rahoitusmahdollisuuksiin.

Tahlo-järjestelmä (external link)

Yhdistyksille tarkoitettu järjestelmä, jossa voi päivittää tietojaan, tehdä yhdistysilmoituksen ja hakea toiminta-avustusta.

Kuvapankki_Tiedonhaku_1
Kuvapankki_Tapahtumat_1

Lisää tapahtumasi ayy.fi kalenteriin

Lisää avoimet tapahtumasi kalenteriin yhdistyksesi tunnuksilla. Erityisasemayhdistyksille tunnukset on lähetetty automaattisesti. Muille yhdistyksille luomme tunnukset pyydettäessä ([email protected]).

Sivusto toimii Aallon alustalla, joten tämä tapahtuman luomisen perusohje toimii myös AYY:n sivuilla. Kirjautumaan pääset sivun alareunasta footerista tai suoraan tästä.

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu