Edunvalvonta ja neuvonta

Edunvalvonta ja neuvonta

Kaipaatko neuvoja tai edunvalvontaa, mutta et tiedä keneltä kysyä? Lähetä viestiä edunvalvonta-asiantuntijoillemme. Ylioppilaskunnan edunvalvonnan asiantuntijat neuvovat sinua ja ohjaavat eteenpäin parhaansa mukaan. He voivat auttaa sinua esimerkiksi ristiriitatilanteissa yliopiston kanssa, opiskelijan terveyteen liittyvissä asioissa sekä monissa muissa opiskelijaelämän ongelmissa. Jos tulet Suomeen muualta opiskelemaan, voit olla meihin yhteydessä myös esimerkiksi oleskeluun liittyvissä kysymyksissä.

Oman opintoalan tai korkeakoulun koulutuksen kehittämisessä neuvoa voivat antaa AYY:n nimeämät hallinnon opiskelijaedustajat.

Toimeentuloon liittyvissä kysymyksissä kannattaa ensimmäisenä konsultoida Kelaa ja työoikeuksien suhteen omaa ammattijärjestöäsi.

Kuvapankki_Opiskelu_3

Yhteystiedot

Ota yhteyttä! Täältä löydät kaikkien AYY:n toimijoiden yhteystiedot.

Kuvapankki_Kengät_1

Häirintäyhdyshenkilöt

Oletko kokenut tai kohdannut kiusaamista, seksuaalista ahdistelua tai rasismia Aalto-yhteisössä?

Palvelut jäsenille
Kuvapankki_Iloisia_Opiskelijoita_5

Opiskelijan hyvinvointi

Aalto-yliopiston opiskelijoille on tarjolla hyvinvointia tukevia apua ja palveluita monelta eri toimijalta.

Palvelut jäsenille
Kuvapankki_Koulutustilaisuus_1

Opiskelijan oikeudet

Ylioppilaskunta tarjoaa neuvontaa jokaiselle jäsenelleen, välittää palautetta eteenpäin yliopistolla ja puolustaa opiskelijan oikeuksia.

Palvelut jäsenille
Kuvapankki_Iloisia_Opiskelijoita_8

Opiskelijaedustajat

Hallinnon opiskelijaedustajat eli hallopedit ovat Aallon opiskelijoita, jotka osallistuvat yliopiston päätöksentekoon ja kehittämiseen.

Kuvapankki_Vaikuttaminen_1

Vaikuttaminen

Ylioppilaskunta edistää maailman parasta opiskelijan elämää vaikuttamalla koulutukseen, opiskelijaelämään ja opiskelijoiden hyvinvointiin.

Mikä AYY?
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu