AYY:n palvelutoimisto

Kuvapankki_AYY_Ulkoa_4

Huom! Toimistomme asiakaspalvelu on toistaiseksi suljettu, tavoitat kuitenkin meidät sähköisesti tai puhelimitse. Huomioithan kesän poikkeusaukioloajat. Asunnon avaimia sekä kertavuokrattavien tilojen avaimia voit tulla hakemaan toimistoltamme vain mikäli olet sopinut asiasta etukäteen henkilökohtaisesti kanssamme. Muuttopäivään liittyen olemme uusiin asukkaisiin yhteydessä erikseen. Voit myös olla meihin yhteydessä asiaan liittyen itse (yhteystiedot alempana).

Otathan huomioon viranomaisten, Aalto-yliopiston ja AYY:n ohjeistukset koronavirukseen liittyvissä asioissa.
Aalto: päivittyvä tiedote
AYY: päivittyvä tiedote

---

AYY:n palvelutoimistolta Otaniemessä voit muun muassa noutaa lukuvuositarran opiskelijakorttiisi, hakea avaimet vuokratiloihin, käyttää nettiä ja kysyä mitä tahansa opiskelijan arkeen liittyvistä asioista. Autamme sinua myös asunnon hakuun, muuttamiseen ja kaikkeen asumiseen liittyvissä kysymyksissä.

Käyntiosoite: Otakaari 11, 02150 Espoo
Postiosoite: AYY, PL69, 02150 Espoo

Palvelutoimiston aukioloajat

Arkisin klo 12–16 
Poikkeukset näihin aukioloaikoihin löydät tämän sivun yläosasta. 
Huom! Toimistomme asiakaspalvelu on toistaiseksi suljettu, tavoitat meidät sähköisesti tai puhelimitse. Huomioithan kesän poikkeusaukioloajat. Kesän aikana yhdistysten posteja voi noutaa vain ennalta sovittuina ajankohtina.

Lukuvuositarran noutaminen:

Palvelutoimistomme on toistaiseksi suljettu. Kevään 2020 lukuvuositarra on voimassa syyskuuhun asti, ja lukuvuoden 2020-21 tarroja alamme jakamaan elokuun puolen välin jälkeen. Päivitämme palvelutoimistomme tarkemmat syksyn aukioloajat tälle sivulle mahdollisimman pian.

Suosittelemme myös lataamaan Frankin Appin ja ottamaan käyttöön ilmaisen digitaalisen opiskelijakortin, näin saat opiskelijaedut heti käyttöösi! Kaikki opiskelijakorttivaihtoehdot löydät Frankin sivuilta: https://www.frank.fi/opiskelijakortti/

 

Lähetä sähköpostia

Aihe: asuminen
Aihe: vuokratilat, jäsenmaksut & muut jäsenyyteen liittyvät asiat

Puhelinpalvelu

Asuminen puh. 050 520 9410, arkisin klo 12–16
Jäsenyys, kertavuokrattavat tilat ym. puh. 050 520 9400, arkisin klo 12–16
Vastaamme puhelimeen mahdollisuuksien mukaan muun asiakaspalvelun ohessa. Muuttopäivinä, kuun ensimmäinen arkipäivä, emme yleensä valitettavasti ehdi vastata puhelimeen.

Poikkeukset puhelinpalvelun aukioloajoissa:

Ke 26.8.2020: Suljettu

 

Esteettömyys

AYY:n toimisto sijaitsee osoitteessa Otakaari 11. Toimiston tilat sijoittuvat kahteen kerrokseen. Palvelutoimisto sijaitsee ylemmässä kerroksessa, joka on kuitenkin Otakaaren puolelta saavuttaessa katutasossa. Mikäli saavut taksilla tai tilaat taksin toimistollemme, pyydä kuskia ajamaan Otakaaren puolelle.

Valitettavasti toimistomme ulko-ovi ei avaudu automaattisesti, mutta saat tarvittaessa apua oven oikealla puolella olevaa ovikelloa painamalla tai soittamalla meille numeroon 050 520 9400. Aukioloaikojen ulkopuolella ovemme on lukittu. Ulko-ovessa on kynnysluiska.

Kulku asiakaspalvelutiskille ja yläkerran kokoustiloihin on esteetön. Toimistomme yläkerrassa on esteetön wc, jonne on kulku aulasta. Avustavat koirat ovat tervetulleita toimistoomme.

Voit aina kysyä meiltä lisää toimistomme saavutettavuudesta. Palvelutoimistomme yhteystiedot löydät ylhäältä.

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu