AYY:n palvelutoimisto

AYY:n palvelutoimistolta Otaniemessä voit muun muassa noutaa lukuvuositarran opiskelijakorttiisi, käyttää nettiä ja kysyä mitä tahansa opiskelijan arkeen liittyvistä asioista. Autamme sinua myös asunnon hakuun, muuttamiseen ja kaikkeen asumiseen liittyvissä kysymyksissä.
Kuvapankki_AYY_Ulkoa_4

Palvelutoimiston aukioloajat

Palvelutoimisto on avoinna maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin kello 12-15.

Muuttopäivinä (kuun ensimmäinen arkipäivä) palvelemme muuttoon liittyvissä asioissa klo 12-16.  Syksyn 2022 muuttopäiviä ovat 3.10., 1.11. ja 1.12.

Tavoitat meidät sähköpostitse ja puhelimitse toimistomme ollessa suljettuna. Huomioithan myös puhelinpalvelun poikkeusaukioloajat, jotka löydät alta. Ilmoitamme mahdollisista poikkeusajoista muun muassa avainten noutoihin liittyen sähköpostitse.

Kysy meiltä

AYY:n palvelutoimistolta Otaniemessä voit muun muassa noutaa lukuvuositarran opiskelijakorttiisi, hakea avaimet vuokratiloihin, käyttää nettiä ja kysyä mitä tahansa opiskelijan arkeen liittyvistä asioista. Autamme sinua myös asunnon hakuun, muuttamiseen ja kaikkeen asumiseen liittyvissä kysymyksissä.

Käyntiosoite: Otakaari 11, 02150 Espoo
Postiosoite: AYY, PL69, 02150 Espoo

Palvelutoimiston ollessa avoinna voi toimistolle tulla vapaasti aukioloaikojen puitteissa. Palvelutoimiston ollessa suljettuna tulee toimistolla käynti sopia erikseen jäsenpalvelujen tai asumisen asiakaspalvelun kanssa.

Palvelutoimistolla asiointi

Palvelutoimistolla asioiville suosittelemme maskin käyttöä.

AYY:n palvelutoimisto ohjeistaa asiakkaitaan pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmän suositusten mukaisesti pyrkien turvaamaan niin kaikkien toimistolla asioivien asiakkaiden, kuin henkilökunnan turvallisuuden.

Puhelinpalvelu

Asuminen

Puhelin: 050 520 9410
Avoinna: maanantaista torstaihin klo 12–16 ja perjantaisin 12-15

Jäsenyys, kertavuokrattavat tilat ym.

Puhelin: 050 520 9400
Avoinna: maanantaista torstaihin klo 12–16 ja perjantaisin 12-15

Poikkeukset puhelinajoissa

Ei poikkeuksia tällä hetkellä.

Huomioithan, että palvelutoimistomme ollessa avoinna vastaamme mahdollisuuksien mukaan puhelimeen asiakaspalvelun ohessa. 

Täältä löydät vastauksen useimpiin opiskelijoita mietityttäviin kysymyksiin koskien asunnonhakua, opiskelijakorttia ja jäsenmaksua:

Opiskelijoille ja asunnonhakijoille: Usein kysyttyä asumisesta ja jäsenpalveluista

Lähetä sähköpostia

Aihe: asuminen
Aihe: vuokratilat, jäsenmaksut & muut jäsenyyteen liittyvät asiat

Lukuvuositarra

Lukuvuositarran saa vain siitä ylioppilaskunnasta, jonka myöntämä opiskelijakortti jäsenellä on. Lukuvuositarraa ei ole mahdollista lähettää postitse, ja se voidaan kiinnittää ainoastaan suoraan opiskelijakorttiin.

Jos haluat hakea lukuvuositarran muoviseen opiskelijakorttiisi, saat tarran näppärästi tulemalla hakemaan omasi palvelutoimiston tarranjakopisteeltä. Palvelutoimiston ollessa suljettuna tulee tarranhausta sopia aina erikseen jäsenpalveluiden kanssa.

Suosittelemme myös lataamaan Frankin Appin ja ilmaisen digitaalisen opiskelijakortin, näin saat kaikki opiskelijaedut käyttöösi! Digitaalinen kortti alkaa toimimaan 1-3 vrk jäsenmaksun ja läsnäolotiedon kirjautumisen jälkeen.

AYY:n palvelutoimisto antaa lukuvuositarran vain AYY:n opiskelijakorttiin. AYY:n opiskelijakortiksi luetaan myös entisten Helsingin kauppakorkeakoulun ylioppilaskunnan (KY), Taideteollisen korkeakoulun ylioppilaskunnan (TOKYO) ja Teknillisen korkeakoulun ylioppilaskunnan (TKY) aikoinaan myöntämät opiskelijakortit.

Vuokratilojen avaimet

Suurimmassa osassa AYY:n vuokratiloja on käytössä koodilukot. AK:n majalle, Askartelupajalle, Studiolle sekä pakettiautoon ja traileriin tarvitaan kuitenkin avaimet. Suunnittelethan tilavarauksesi niin, että ehdit hakea avaimet palvelutoimiston aukioloaikojan puitteissa. Palvelutoimisto on suljettu tiistaisin ja torstaisin.

Päivittyvä koronatiedote: rajoituksia kevennetään, kertavuokrattavat tilat auki rajoituksin

Yhteystietoja asukkaille

Huoltoyhtiön kautta hoidetaan kiireelliset vika- ja päivystystilanteet. Linnanisännät voivat auttaa, mikäli olet lukinnut itsesi ulos.

Huolto ja ovenavauspalvelu

Asunnon huoltamisen vastuujakoa, ohjeita ja yhteystietoja.

kerrostalo

Asukkaat ja linnanisännät vaikuttamassa

AYY:lla voit vaikuttaa asumisviihtyvyyteen ja kehittämään asumista linnanisäntänä, talokokouksissa, asukasneuvostossa ja asumisen yhteistyöelimessä.

Atlantinkatu 7_6
Huolto ja ovenavauspalvelu

Palvelutoimiston esteettömyys

AYY:n toimisto sijaitsee osoitteessa Otakaari 11. Toimiston tilat sijoittuvat kahteen kerrokseen. Palvelutoimisto sijaitsee ylemmässä kerroksessa, joka on kuitenkin Otakaaren puolelta saavuttaessa katutasossa. Mikäli saavut taksilla tai tilaat taksin toimistollemme, pyydä kuskia ajamaan Otakaaren puolelle.

Valitettavasti toimistomme ulko-ovi ei avaudu automaattisesti, mutta saat tarvittaessa apua oven oikealla puolella olevaa ovikelloa painamalla tai soittamalla meille numeroon 050 520 9400. Aukioloaikojen ulkopuolella ovemme on lukittu. Ulko-ovessa on kynnysluiska.

Kulku asiakaspalvelutiskille ja yläkerran kokoustiloihin on esteetön. Toimistomme yläkerrassa on esteetön wc, jonne on kulku aulasta. Avustavat koirat ovat tervetulleita toimistoomme.

Voit aina kysyä meiltä lisää toimistomme saavutettavuudesta. Palvelutoimistomme yhteystiedot löydät ylhäältä.

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu