AYY:n palvelutoimisto

AYY:n palvelutoimistolta Otaniemessä voit muun muassa noutaa lukuvuositarran opiskelijakorttiisi, hakea avaimet vuokratiloihin, käyttää nettiä ja kysyä mitä tahansa opiskelijan arkeen liittyvistä asioista. Autamme sinua myös asunnon hakuun, muuttamiseen ja kaikkeen asumiseen liittyvissä kysymyksissä.
Kuvapankki_AYY_Ulkoa_4

Palvelutoimistomme on auki maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 12-15.

Muuttopäivinä (kuun ensimmäinen arkipäivä) palvelemme muuttoon liittyvissä asioissa klo 12-16.  Kevään 2022 muuttopäiviä ovat 3.1., 1.2., 1.3., ja 1.4.

Tavoitat meidät sähköisesti ja puhelimitse toimistomme ollessa suljettuna. Huomioithan myös puhelinpalvelun sekä loppuvuoden poikkeusaukioloajat, jotka löydät alta. Ilmoitamme mahdollisista poikkeusajoista muun muassa avainten noutoihin liittyen sähköpostitse.

AYY:n palvelutoimistolta Otaniemessä voit muun muassa noutaa lukuvuositarran opiskelijakorttiisi, hakea avaimet vuokratiloihin, käyttää nettiä ja kysyä mitä tahansa opiskelijan arkeen liittyvistä asioista. Autamme sinua myös asunnon hakuun, muuttamiseen ja kaikkeen asumiseen liittyvissä kysymyksissä.

Käyntiosoite: Otakaari 11, 02150 Espoo
Postiosoite: AYY, PL69, 02150 Espoo

Palvelutoimiston ollessa avoinna voi toimistolle tulla vapaasti aukioloaikojen puitteissa. Poikkeuksena tähän on muuttopäivä, jolloin asumisneuvojamme ilmoittavat ajan asunnon avainten noutoa varten, jotta voimme näin välttää toimiston ruuhkautumisen. Palvelutoimiston ollessa suljettuna tulee toimistolla käynti sopia erikseen jäsenpalvelujen tai asumisen asiakaspalvelun kanssa.

Vuodenvaihteen poikkeusaukioloajat (päivittyvä lista)

6.12. Palvelutoimisto suljettu - ei puhelinaikaa (itsenäisyyspäivä)
10.12. Palvelutoimisto suljettu - ei puhelinaikaa
15.12. Palvelutoimisto suljettu - ei puhelinaikaa
18.12.2021 - 2.1.2022 Palvelutoimisto suljettu
7.1.2022 Palvelutoimisto suljettu

Puhelinpalvelumme on avoinna 20.12.-22.12. ja 29.12.-30.12. klo 12-16 ja 31.12. klo 12-15. 

Palvelutoimistolla asiointi

Palvelutoimistolla asioiville suosittelemme maskin käyttöä kaikille niille, joilla ei ole täyttä rokotussuojaa ja jotka eivät ole sairastaneet viruksen aiheuttamaa tautia kuuden kuukauden sisällä.

Rokotussuojan tasosta riippumatta maskia suositellaan käytettäväksi sisätiloissa, joissa lähikontaktien välttäminen on vaikeaa. Myös ulkotiloissa, joissa on pitkäkestoisesti ruuhkaista, on maskin käyttö suositeltavaa.

AYY:n palvelutoimisto ohjeistaa asiakkaitaan pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmän suositusten mukaisesti pyrkien turvaamaan niin kaikkien toimistolla asioivien asiakkaiden, kuin henkilökunnan turvallisuuden.

Puhelinpalvelu

Asuminen

Puhelin: 050 520 9410
Avoinna: maanantaista torstaihin klo 12–16 ja perjantaisin 12-15

Jäsenyys, kertavuokrattavat tilat ym.

Puhelin: 050 520 9400
Avoinna: maanantaista torstaihin klo 12–16 ja perjantaisin 12-15

Huomioithan, että palvelutoimistomme ollessa avoinna vastaamme mahdollisuuksien mukaan puhelimeen asiakaspalvelun ohessa. Muuttopäivinä, kuun ensimmäinen arkipäivä, emme yleensä valitettavasti ehdi vastata puhelimeen.

Poikkeukset puhelinajoissa

6.12. Palvelutoimisto suljettu - ei puhelinaikaa  (itsenäisyyspäivä)
10.12. Palvelutoimisto suljettu - ei puhelinaikaa
15.12. Palvelutoimisto suljettu - ei puhelinaikaa
6.1.2022 Ei puhelinaikaa (loppiainen)

Jäsenpalvelut ja palvelutoimistomme ovat joulun aikaan suljettuna 18.12.-2.1.2022, jolloin emme vastaa viesteihin. Puhelinpalvelumme on avoinna 20.12.-22.12. ja 29.12.-30.12. klo 12-16 ja 31.12. klo 12-15.

Täältä löydät vastauksen useimpiin opiskelijoita mietityttäviin kysymyksiin koskien asunnonhakua, opiskelijakorttia ja jäsenmaksua:

Opiskelijoille ja asunnonhakijoille: Usein kysyttyä asumisesta ja jäsenpalveluista

Lähetä sähköpostia

Aihe: asuminen
Aihe: vuokratilat, jäsenmaksut & muut jäsenyyteen liittyvät asiat

Lukuvuositarra

Lukuvuositarran saa vain siitä ylioppilaskunnasta, jonka myöntämä opiskelijakortti jäsenellä on. Lukuvuositarraa ei ole mahdollista lähettää postitse, ja se voidaan kiinnittää ainoastaan suoraan opiskelijakorttiin. Palvelutoimiston ollessa suljettuna tulee tarranhausta sopia aina erikseen jäsenpalveluiden kanssa.

Suosittelemme myös lataamaan Frankin Appin ja ilmaisen digitaalisen opiskelijakortin, näin saat kaikki opiskelijaedut käyttöösi! Digitaalinen kortti alkaa toimimaan 1-3 vrk jäsenmaksun ja läsnäolotiedon kirjautumisen jälkeen.

AYY:n palvelutoimisto antaa lukuvuositarran vain AYY:n opiskelijakorttiin. AYY:n opiskelijakortiksi luetaan myös entisten Helsingin kauppakorkeakoulun ylioppilaskunnan (KY), Taideteollisen korkeakoulun ylioppilaskunnan (TOKYO) ja Teknillisen korkeakoulun ylioppilaskunnan (TKY) aikoinaan myöntämät opiskelijakortit.

Päivittyvä koronatiedote: tilojen käyttöä koskevia rajoituksia kiristetään, palvelutoimisto auki maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 12-15

Yhteystietoja asukkaille

Huoltoyhtiön kautta hoidetaan kiireelliset vika- ja päivystystilanteet. Linnanisännät voivat auttaa, mikäli olet lukinnut itsesi ulos.

Huolto ja ovenavauspalvelu

Asunnon huoltamisen vastuujakoa, ohjeita ja yhteystietoja.

kerrostalo

Asukkaat ja linnanisännät vaikuttamassa

AYY:lla voit vaikuttaa asumisviihtyvyyteen ja kehittämään asumista linnanisäntänä, talokokouksissa, asukasneuvostossa ja asumisen yhteistyöelimessä.

Atlantinkatu 7_6
Huolto ja ovenavauspalvelu

Palvelutoimiston esteettömyys

AYY:n toimisto sijaitsee osoitteessa Otakaari 11. Toimiston tilat sijoittuvat kahteen kerrokseen. Palvelutoimisto sijaitsee ylemmässä kerroksessa, joka on kuitenkin Otakaaren puolelta saavuttaessa katutasossa. Mikäli saavut taksilla tai tilaat taksin toimistollemme, pyydä kuskia ajamaan Otakaaren puolelle.

Valitettavasti toimistomme ulko-ovi ei avaudu automaattisesti, mutta saat tarvittaessa apua oven oikealla puolella olevaa ovikelloa painamalla tai soittamalla meille numeroon 050 520 9400. Aukioloaikojen ulkopuolella ovemme on lukittu. Ulko-ovessa on kynnysluiska.

Kulku asiakaspalvelutiskille ja yläkerran kokoustiloihin on esteetön. Toimistomme yläkerrassa on esteetön wc, jonne on kulku aulasta. Avustavat koirat ovat tervetulleita toimistoomme.

Voit aina kysyä meiltä lisää toimistomme saavutettavuudesta. Palvelutoimistomme yhteystiedot löydät ylhäältä.

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu