AYY:n palvelutoimisto

AYY:n palvelutoimistolla Otaniemessä voit kysyä mitä tahansa opiskelijan arkeen liittyvistä asioista. Autamme sinua myös asunnon hakuun, muuttamiseen ja kaikkeen asumiseen liittyvissä kysymyksissä. Voit olla yhteydessä palvelutoimistoon myös puhelimitse.
Kuvapankki_AYY_Ulkoa_4

Palvelutoimiston aukioloajat

Palvelutoimisto on avoinna maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin kello 12-15.

Palvelutoimiston ollessa avoinna voi toimistolle tulla vapaasti aukioloaikojen puitteissa. Palvelutoimiston ollessa suljettuna tulee toimistolla käynti sopia erikseen jäsenpalvelujen tai asumisen asiakaspalvelun kanssa.

Muuttopäivinä (kuun ensimmäinen arkipäivä) palvelemme muuttoon liittyvissä asioissa klo 12-16. Kesän 2024 muuttopäivät ovat 2.5., 3.6., 1.7. ja 1.8.

Poikkeusaukiolot

  • Palvelutoimisto on suljettu 4.-28.7.2024. Myös puhelinpalvelumme on tällöin suljettu.

Tavoitat meidät sähköpostitse ja puhelimitse toimistomme ollessa suljettuna. Huomioithan myös puhelinpalvelun poikkeusaukioloajat, jotka löydät alta. Ilmoitamme mahdollisista poikkeusajoista muun muassa avainten noutoihin liittyen sähköpostitse.

Yhteystiedot

Asioi palvelutoimistolla

Käyntiosoite: Otakaari 25, 02150 Espoo
Postiosoite: AYY, PL69, 02150 Espoo

Asuminen

Puhelin: 050 520 9410
Puhelinaika: maanantaista torstaihin klo 12–16 ja perjantaisin 12-15
Sähköposti: [email protected]

Jäsenyys, kertavuokrattavat tilat ym.

Puhelin: 050 520 9400
Puhelinaika: maanantaista torstaihin klo 12–16 ja perjantaisin 12-15. Palvelutoimistolla ei ole ilta- eikä viikonloppupäivystystä.
Sähköposti: [email protected]

Poikkeukset puhelinajoissa

  • Asumisen ja jäsenpalveluiden puhelinpalvelu suljettu 4.-28.7.2024 

Palvelutoimistomme ollessa avoinna vastaamme mahdollisuuksien mukaan puhelimeen asiakaspalvelun ohessa. 

Vikatilanteet ja ovenavauspalvelut
Usein kysyttyä jäsenpalveluista
Usein kysyttyä asumisesta

Palvelutoimiston esteettömyys

AYY:n toimisto sijaitsee osoitteessa Otakaari 25. Toimiston tilat sijoittuvat kahteen kerrokseen. Palvelutoimisto sijaitsee ylemmässä kerroksessa, joka on kuitenkin Otakaaren puolelta saavuttaessa katutasossa. Mikäli saavut taksilla tai tilaat taksin toimistollemme, pyydä kuskia ajamaan Otakaaren puolelle.

Valitettavasti toimistomme ulko-ovi ei avaudu automaattisesti, mutta saat tarvittaessa apua oven oikealla puolella olevaa ovikelloa painamalla tai soittamalla meille numeroon 050 520 9400. Aukioloaikojen ulkopuolella ovemme on lukittu. Ulko-ovessa on kynnysluiska.

Kulku asiakaspalvelutiskille ja yläkerran kokoustiloihin on esteetön. Toimistomme yläkerrassa on esteetön wc, jonne on kulku aulasta. Avustavat koirat ovat tervetulleita toimistoomme.

Voit aina kysyä meiltä lisää toimistomme saavutettavuudesta. Palvelutoimistomme yhteystiedot löydät ylhäältä.

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu