AYY:n palvelutoimisto

Kuvapankki_AYY_Ulkoa_4

Palvelutoimistomme on toistaiseksi suljettuna.

Muuttopäivänä tiistaina 1.12.2020 palvelutoimistomme on auki 12.00-16.00 muuttoon liittyvissä asioissa.

Tavoitat meidät sähköisesti ja puhelimitse toimistomme ollessa suljettuna. Huomioithan myös puhelinpalvelun poikkeusaukioloajat, jotka löydät alta. Ilmoitamme mahdollisista poikkeusajoista muun muassa avainten noutoihin liittyen sähköpostitse.

Turvataksemme turvavälien toteutumisen rajoitamme aulassamme palveluvuoroaan odottavien henkilöiden määrän kolmeen henkilöön. Jääthän siis odottamaan vuoroasi ulos, mikäli aulassa on jo kolme henkilöä.

Pyydämme ystävällisesti myös kaikkia AYY:n toimistolla asioivia käyttämään kasvomaskia, sekä desinfioimaan kädet toimistolle tullessa ja sieltä lähtiessä.

AYY:n palvelutoimistolta Otaniemessä voit muun muassa noutaa lukuvuositarran opiskelijakorttiisi, hakea avaimet vuokratiloihin, käyttää nettiä ja kysyä mitä tahansa opiskelijan arkeen liittyvistä asioista. Autamme sinua myös asunnon hakuun, muuttamiseen ja kaikkeen asumiseen liittyvissä kysymyksissä.

Käyntiosoite: Otakaari 11, 02150 Espoo
Postiosoite: AYY, PL69, 02150 Espoo

Palvelutoimiston ollessa avoinna voi toimistolle tulla vapaasti aukioloaikojen puitteissa. Poikkeuksena tähän on muuttopäivä, jolloin asumisneuvojamme ilmoittavat ajan asunnon avainten noutoa varten, jotta voimme näin välttää toimiston ruuhkautumisen. Palvelutoimiston ollessa suljettuna tulee toimistolla käynti sopia erikseen jäsenpalvelujen tai asumisen asiakaspalvelun kanssa.

 

Lähetä sähköpostia

Aihe: asuminen
Aihe: vuokratilat, jäsenmaksut & muut jäsenyyteen liittyvät asiat

Puhelinpalvelu

Asuminen puh. 050 520 9410, arkisin klo 12–16

Jäsenyys, kertavuokrattavat tilat ym. puh. 050 520 9400, arkisin klo 12–16

Poikkeukset puhelinpalvelun aukioloaikoihin:

-

Huomioithan, että palvelutoimistomme ollessa avoinna vastaamme mahdollisuuksien mukaan puhelimeen asiakaspalvelun ohessa. Muuttopäivinä, kuun ensimmäinen arkipäivä, emme yleensä valitettavasti ehdi vastata puhelimeen.

 

Esteettömyys

AYY:n toimisto sijaitsee osoitteessa Otakaari 11. Toimiston tilat sijoittuvat kahteen kerrokseen. Palvelutoimisto sijaitsee ylemmässä kerroksessa, joka on kuitenkin Otakaaren puolelta saavuttaessa katutasossa. Mikäli saavut taksilla tai tilaat taksin toimistollemme, pyydä kuskia ajamaan Otakaaren puolelle.

Valitettavasti toimistomme ulko-ovi ei avaudu automaattisesti, mutta saat tarvittaessa apua oven oikealla puolella olevaa ovikelloa painamalla tai soittamalla meille numeroon 050 520 9400. Aukioloaikojen ulkopuolella ovemme on lukittu. Ulko-ovessa on kynnysluiska.

Kulku asiakaspalvelutiskille ja yläkerran kokoustiloihin on esteetön. Toimistomme yläkerrassa on esteetön wc, jonne on kulku aulasta. Avustavat koirat ovat tervetulleita toimistoomme.

Voit aina kysyä meiltä lisää toimistomme saavutettavuudesta. Palvelutoimistomme yhteystiedot löydät ylhäältä.

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu