Vasagatans kabinett och bastu

Vasagatans kabinett och bastu finns i Helsingfors, i översta våningen på Vasagatan 10. Från lokalerna finns tillträde till takterrassen.
Vaasankatu10_sauna

Vasagatans kabinett och bastu finns i översta våningen på Vasagatan 10. Lokalen lämpar sig för bastukvällar, små sitsar och möten och den är också tillgänglig med rullstol. Dagtid (kl. 9–16) kan endast kabinettet bokas. Kvällstid (kl. 16–23) ingår automatiskt både kabinettet och bastuavdelningen i bokningen. Bastun sätts på själv från elaggregatet.

Eftersom lokalen ligger i en bostadsbyggnad måste användarna absolut lämna den senast kl. 23. Att spela musik på terrassen måste sluta kl. 22.00. Helsigfors stads miljöskyddsföreskrifter förbjuder verksamhet som medför särskilt störande buller på nattetid kl. 22.00–7.00 i närheten av bostäder och inkvarteringsplatser samt vårdanstalter.
(Miljöskyddsföreskrifter § 22)

Adress: Vasagatan 10
Bastu: Plats för 10 personer. Bastun har ett elaggregat som värms upp automatiskt.
Allrum i anslutning till bastun: Plats för cirka 50 personer, tillträde till takterrassen.
Kabinett: Bord och stolar för 16 personer, pallar, soffor och biljardbord (biljardbordet kan täckas med ett skydd som finns i lokalen).
Kök: Spis, ugn, mikrovågsugn, kylskåp och frys, diskmaskin och kaffekokare .
Kärl: Servis (tallrikar, bestick, glas, vin- och champagneglas) för 15 personer.
Övrigt: 65’’ tv, ljudåtergivning med RCA-koppling eller Bluetooth. Mat kan beställas till lokalen direkt från restaurang Kustaa Vaasa som finns i nedre våningen, och maten kan värmas i ugnen i gn-behållare.

OBS! Om bokaren har koder till TILA-systemet kan hen aktivera passerkoden från bokningsuppgifterna och behöver inte avhämta en nyckel på AUS kontor. Passerkoden aktiveras 15 minuter före bokningens början.

Tillgänglighetsinformation: Gårdsområdet är tillgängligt. Framför ingången finns en tröskel. Till lokalen tar man sig med  en hiss som är tillräckligt bred för de flesta hjälpmedel. I kabinettet finns utrymme för att röra sig med hjälpmedel. Passagen till bastulokalen är tillgänglig. Passagen till takterrassen är inte tillgänglig på grund av trappsteg och dörröppningens trånghet. På takterrassen finns utrymme att röra sig  tillgängligt. Takvåningens toalett är inte tillgänglig  men i ingångsvåningens hissaula finns en tillgänglig toalett.

Bilder

Vaasankatu10_kabineti
Vaasankatu10_sohvat
Kabinetti
Vaasankatu_keittiö2
Vaasankatu_keittiö
Sauna
Pukuhuone
Vaasankatu 10_terassi
Terassi
Näkymä terassilta
Lokalbokning och prislista
  • Publicerat:
  • Uppdaterad:
Dela
URL kopierat