Vaasankadun kabinetti ja sauna

Vaasankadun kabinetti ja sauna sijaitsevat Helsingissä, Vaasankatu 10:n ylimmässä kerroksessa. Kabinetin ja saunan lisäksi tiloista on käynti kattoterassille.
Vaasankatu10_kabineti

Vaasankadun kabinetti ja sauna sijaitsevat Vaasankatu 10:n ylimmässä kerroksessa. Tila soveltuu saunailtojen, pienien sitsien sekä kokousten pitämiseen.

Vuokra-aika on arkisin 10-22 ja pe-la sekä arkipyhinä 10-23. 

Sauna laitetaan tilassa itse kytkimestä päälle. Saunan lämmitysmahdollisuus on arkisin klo 16–21:30 välillä ja viikonloppuisin ja arkipyhinä 16-22 välillä. Koska kyseessä on asuinrakennus, tilasta on ehdottomasti poistuttava käyttöajan loppuun mennessä. Musiikin soittaminen terassilla tulee lopettaa kello 22. Helsingin kaupungin ympäristönsuojelumääräykset kieltävät häiritsevää melua aiheuttavan toiminnan asuin- ja majoitushuoneistojen sekä hoitolaitosten läheisyydessä yöaikaan kello 22.00–7.00. (Ympäristönsuojelumääräykset § 22)

Osoite: Vaasankatu 10
Sauna: Tilaa 10 hengelle. 
Saunapäädyn oleskelutila: Tilaa noin 50 hengelle, käynti kattoterassille.
Kabinetti: Pöydät ja tuolit 16 hengelle, raheja, sohvia ja biljardipöytä (halutessaan biljardipöydän voi suojata tilasta löytyvällä suojalla).
Keittiö: Liesi, uuni, mikro, jääkaappi ja pakastin, astianpesukone ja kahvinkeitin.
Astiat: Astiasto (lautaset, aterimet, lasit, viini- ja kuohuviinilasit) noin 15 hengelle.
Muuta: 65’’ televisio, äänentoisto RCA-kytkennällä tai Bluetoothilla. Tilaan voi myös tilata ruoan suoraan alakerrassa sijaitsevasta Kustaa Vaasa -ravintolasta, ja ruoan voi lämmittää uunissa GN-vuoissa.

HUOM! Jos varaajalla on tunnukset TILA-järjestelmään, hän saa aktivoitua kulkukoodin varauksen tiedoista eikä avainta tarvitse hakea AYY:n toimistolta. Tilaan saa myös tarvittaessa AYY:lta avaimen. Tilan kulkukoodi toimii kiinteistön porttiin, alaoveen, roskakatokseen sekä itse tilan ja saunan oviin. Sisäpihan ovesta kulkiessa pääsee takaisin sisälle rapun kautta, mutta ei ulos, sillä välissä on ainoastaan avaimella aukeava ovi.

Esteettömyys: Piha-alue on esteetön. Rapun sisäänkäynnillä on kynnys. Tilaan kuljetaan hissillä, joka on riittävän tilava useimmille apuvälineille. Kabinetissa on tilaa liikkua apuvälineiden kanssa. Saunatilaan on esteetön kulku. Kattoterassille on esteellinen kulku askelmien ja oven kapeuden vuoksi. Kattoterassilla mahtuu liikkumaan esteettömästi. Tilasta ei löydy esteetöntä wc-tilaa kattokerroksesta, mutta hissiaulassa sisäänkäyntikerroksessa on esteetön wc-tila.

Kuvia

  Vaasankatu10_kabineti
  Vaasankatu10_sohvat
  Kabinetti
  Vaasankatu_keittiö2
  Vaasankatu_keittiö
  Sauna
  Pukuhuone
  Vaasankatu 10_terassi
  Terassi
  Näkymä terassilta
  Tilojen varaaminen ja hinnasto
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
  Jaa
  URL kopioitu