Vaasankadun kabinetti ja sauna

Vaasankadun kabinetti ja sauna sijaitsevat Helsingissä, Vaasankatu 10:n ylimmässä kerroksessa. Kabinetin ja saunan lisäksi tiloista on käynti kattoterassille.
Vaasankatu10_kabineti

Vaasankadun kabinetti ja sauna sijaitsevat Vaasankatu 10:n ylimmässä kerroksessa. Tila soveltuu saunailtojen, pienien sitsien sekä kokousten pitämiseen ja sinne pääsee myös pyörätuolilla. Päiväsaikaan (klo 9–16) tilasta voi varata pelkän kabinetin. Illalla (klo 16–23) varaukseen kuuluu automaattisesti sekä kabinetti että saunaosasto. Sauna laitetaan tilassa itse kytkimestä päälle, lämmitysmahdollisuus on klo 16–22 välillä. Koska kyseessä on asuinrakennus, tilasta on ehdottomasti poistuttava klo 23 mennessä.

Osoite: Vaasankatu 10
Sauna: Tilaa 10 hengelle. Saunassa on automaattisesti lämpiävä sähkökiuas.
Saunapäädyn oleskelutila: Tilaa noin 50 hengelle, käynti kattoterassille.
Kabinetti: Pöydät ja tuolit 16 hengelle, raheja, sohvia ja biljardipöytä (halutessaan biljardipöydän voi suojata tilasta löytyvällä suojalla).
Keittiö: Liesi, uuni, mikro, jääkaappi ja pakastin, astianpesukone ja kahvinkeitin.
Astiat: Astiasto (lautaset, aterimet, lasit, viini- ja kuohuviinilasit) 20 hengelle.
Muuta: 65’’ televisio, äänentoisto RCA-kytkennällä tai Bluetoothilla. Tilaan voi myös tilata ruoan suoraan alakerrassa sijaitsevasta Kustaa Vaasa -ravintolasta, ja ruoan voi lämmittää uunissa GN-vuoissa.

HUOM! Jos varaajalla on tunnukset TILA-järjestelmään, hän saa aktivoitua kulkukoodin varauksen tiedoista eikä avainta tarvitse hakea AYY:n toimistolta. Kulkukoodi aktivoituu noin 15 minuuttia ennen varauksen alkamista. Tilaan saa myös tarvittaessa AYY:lta avaimen. Tilan kulkukoodi toimii kiinteistön porttiin, alaoveen, roskakatokseen sekä itse tilan ja saunan oviin. Sisäpihan ovesta kulkiessa pääsee takaisin sisälle rapun kautta, mutta ei ulos, sillä välissä on ainoastaan avaimella aukeava ovi.

Kuvia

Vaasankatu10_kabineti
Vaasankatu10_sohvat
Vaasankatu_keittiö2
Vaasankatu_keittiö
Vaasankatu_pesutila
Vaasankatu 10_terassi
Tilojen varaaminen ja hinnasto
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu