Vaasankadun kabinetti ja sauna

Vaasankadun kabinetti ja sauna sijaitsevat Helsingissä, Vaasankatu 10:n ylimmässä kerroksessa. Kabinetin ja saunan lisäksi tiloista on käynti kattoterassille.
Vaasankatu10_kabineti

Vaasankadun kabinetti ja sauna sijaitsevat Vaasankatu 10:n ylimmässä kerroksessa. Tila soveltuu saunailtojen, pienien sitsien sekä kokousten pitämiseen ja sinne pääsee myös pyörätuolilla. Päiväsaikaan (klo 9–16) tilasta voi varata pelkän kabinetin. Illalla (klo 16–23) varaukseen kuuluu automaattisesti sekä kabinetti että saunaosasto. Sauna laitetaan tilassa itse kytkimestä päälle, lämmitysmahdollisuus on klo 16–22 välillä. Koska kyseessä on asuinrakennus, tilasta on ehdottomasti poistuttava klo 23 mennessä. Huomioithan, että tilan valot sammuvat ja pistorasioista katkeavat virrat klo. 23.30 mennessä.

Osoite: Vaasankatu 10
Sauna: Tilaa 10 hengelle. Saunassa on automaattisesti lämpiävä sähkökiuas.
Saunapäädyn oleskelutila: Tilaa noin 50 hengelle, käynti kattoterassille.
Kabinetti: Pöydät ja tuolit 16 hengelle, raheja, sohvia ja biljardipöytä (halutessaan biljardipöydän voi suojata tilasta löytyvällä suojalla).
Keittiö: Liesi, uuni, mikro, jääkaappi ja pakastin, astianpesukone ja kahvinkeitin.
Astiat: Astiasto (lautaset, aterimet, lasit, viini- ja kuohuviinilasit) noin 15 hengelle.
Muuta: 65’’ televisio, äänentoisto RCA-kytkennällä tai Bluetoothilla. Tilaan voi myös tilata ruoan suoraan alakerrassa sijaitsevasta Kustaa Vaasa -ravintolasta, ja ruoan voi lämmittää uunissa GN-vuoissa.

Syksyn 2020 aikana Vaasankadun sauna- ja kabinettitilan maksimikäyttäjämäärärajoitus on 20 henkilöä.

HUOM! Jos varaajalla on tunnukset TILA-järjestelmään, hän saa aktivoitua kulkukoodin varauksen tiedoista eikä avainta tarvitse hakea AYY:n toimistolta. Tilaan saa myös tarvittaessa AYY:lta avaimen. Tilan kulkukoodi toimii kiinteistön porttiin, alaoveen, roskakatokseen sekä itse tilan ja saunan oviin. Sisäpihan ovesta kulkiessa pääsee takaisin sisälle rapun kautta, mutta ei ulos, sillä välissä on ainoastaan avaimella aukeava ovi. Otathan huomioon, että tilaan on mahdollista varata kabinetin päivävaraus klo. 9-16 välillä sekä kabinetin ja saunan iltavaraus klo. 16-23. Tämä tarkoittaa, että kabinetin päivävarauksen päättyessä klo. 16.00, tulee tilan olla tällöin siivottuna ja tyhjänä. Iltavarauksen varaaja puolestaan saa aloittaa varauksensa klo. 16.00 alkaen. Mahdollisista lisätunneista tulee aina sopia erikseen hyvissä ajoin AYY:n kanssa.

Esteettömyys: Piha-alue on esteetön. Rapun sisäänkäynnillä on kynnys. Tilaan kuljetaan hissillä, joka on riittävän tilava useimmille apuvälineille. Kabinetissa on tilaa liikkua apuvälineiden kanssa. Saunatilaan on esteetön kulku. Kattoterassille on esteellinen kulku askelmien ja oven kapeuden vuoksi. Kattoterassilla mahtuu liikkumaan esteettömästi. Tilasta ei löydy esteetöntä wc-tilaa kattokerroksesta, mutta hissiaulassa sisäänkäyntikerroksessa on esteetön wc-tila.

Kuvia

Vaasankatu10_kabineti
Vaasankatu10_sohvat
Vaasankatu_keittiö2
Vaasankatu_keittiö
Vaasankatu_pesutila
Vaasankatu 10_terassi
Tilojen varaaminen ja hinnasto
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu