Tomas Kurenniemi valdes till vice ordförande i Studerandenas Idrottsförbund 2024

Tomas Kurenniemi har valts till vice ordförande för Studerandenas Idrottsförbund för år 2024. 2024 års presidium och styrelse valdes vid förbundets förbundsmöte som hölls i Tammerfors 8.-9.11.
A man speaking in a speaker's booth

Tomas Kurenniemi har valts till vice ordförande för Studerandenas Idrottsförbund för år 2024. 2024 års presidium och styrelse valdes vid förbundets förbundsmöte som hölls i Tammerfors 8.-9.11.

Kurenniemi har varit delegations vice ordförande för Aalto-universitetets studentkår under det senaste året och medlem i studentkårens styrelse 2022, och har aktivt deltagit i Aalto Kokoomus verksamhet.


Förbundsmötet väljer styrelsen för Studerandenas Idrottsförbund och beslutar om förbundets verksamhet 2024. Finlands studentkårers förbund representerar mer än 120 000 universitetsstuderande. Förbundet deltar i frågor som gäller övervakningen av studenternas idrottsförmåner.

  • Publicerat:
  • Uppdaterad:
Dela
URL kopierat

Read more news

Kannanotto / ställningstagande / statement
Ajankohtaista, Kannanotot ja lausunnot Publicerat:

Avgiften för att anhålla om extra tid är igen ett bakslag för studerandena

Orpos regering föreslår en avgift på 50 euro för studerande som anhåller om extra tid för att slutföra sina studier. Regeringen har som mål att höja utbildningsnivån bland finländarna, men samtidigt skapar regeringen nya hinder för studerandenas möjligheter att avlägga examen. Förutom försämringarna i studerandenas försörjning är planen på att införa en avgift för att anhålla om extra tid en upprepning av samma gamla budskap till studenterna: du är bara en kostnadspost för samhället. 
Seitsemän haalareihin ja vihreään liiviin pukeutunutta opiskelijaa Ullanlinnanmäellä vasaran muotoisen mäenlaskuvälineen edessä.
Ajankohtaista, Pressmeddelande Publicerat:

År 2024 är ett Tempausår

Åtta års väntan har tagit slut. Ryktena stämmer – år 2024 är ett Tempausår! I Tempaus påverkar vi världens gång med glimten i ögat men ändå på allvar.
Hae hallopediksi Apply to become a student representative  Sök till studentrepresentant
Ajankohtaista Publicerat:

Kompletterande utlysning av uppdrag som studentrepresentant i Aalto-universitetets förvaltning 2024

Aalto-universitetets studentkår ledigförklarar uppdragen som studentrepresentant i Aalto-universitetets förvaltning. Den kompletterande utlysningen är öppen 12.2–26.2.2024.
asuminen
Ajankohtaista Publicerat:

Lägenheter tillgängliga

Alla AUS-medlemmar som har utestående bostadsrättigheter via Domo-systemet kan ansöka om AUS-boende.