Tomas Kurenniemi valittu Opiskelijoiden liikuntaliiton varapuheenjohtajaksi 2024

Tomas Kurenniemi on valittu Opiskelijoiden liikuntaliiton varapuheenjohtajaksi vuodelle 2024. Tamperella 8.-9.11. pidetty liittokokous äänesti vuoden 2024 puheenjohtajistosta ja hallituksesta.
A man speaking in a speaker's booth

Tomas Kurenniemi on valittu Opiskelijoiden liikuntaliiton varapuheenjohtajaksi vuodelle 2024. Tampereella 8.-9.11. pidetty liittokokous valitsi vuoden 2024 puheenjohtajiston ja hallituksen.

Kurenniemi on toiminut kuluneen vuoden Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan edustajiston varapuheenjohtajana ja ylioppilaskunnan hallituksessa vuonna 2022 sekä ollut aktiivisesti mukana Aallon Kokoomuksen toiminnassa.

Liittokokous valitsee Opiskelijoiden liikuntaliiton hallituksen ja päättää liiton vuoden 2024 toiminnasta. Opiskelijoiden liikuntaliitto edustaa yli 120 000 korkeakouluopiskelijaa. Liitto vaikuttaa opiskelijoiden liikuntaedunvalvonnan kysymysten parissa.   

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Read more news

helsinki kiinteistö
Ajankohtaista, Tiedote Julkaistu:

Vakuusmaksuihin tulossa muutoksia syksyllä

Vakuusmaksuihin on tulossa muutoksia, joiden myötä kaikilta ei jatkossa peritä vakuusmaksua, vaan vakuuksia peritään ainoastaan tietyissä tilanteissa
Mante smiling with an EU flag
Ajankohtaista, Blogi Julkaistu:

Miksi äänestän EU-vaaleissa?

Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan hallituksen varapuheenjohtaja Mantė Žygelytė kirjoitti blogiin siitä, miksi hän aikoo äänestää europarlamenttivaaleissa
happy student holding an EU flag
Ajankohtaista Julkaistu:

EU pähkinänkuoressa

Tärkeimmät asiat Euroopan unionista (EU), jotka jokaisen opiskelijan tulisi tietää.
opiskelijoita haalareissa
Ajankohtaista Julkaistu:

Tervetuloa vastamaan Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan jäsenkyselyyn

Tapahtumia, tiloja ja asuntoja. Vaikuttamista, viestintää ja vapaaehtoistoimintaa. Mitä kaikkia ylioppilaskunnan palveluita olet käyttänyt? Entä mitä mieltä olet niistä?