Sievo Sauna

Sievo Sauna finns i översta våningen vid Atlantgatan 7 på Busholmen. Från lokalen finns också tillträde till takterrassen.
Sievo Sauna

Sievo Sauna lämpar sig till exempel för bastukvällar och möten. Från lokalen kommer man till takterrassen också med rullstol. Bokningen inkluderar automatiskt både kabinettet och bastun. Lokalen kan bokas mellan kl. 16 och 23, och bastun sätts på själv från elaggregatet. Eftersom lokalerna ligger i en bostadsfastighet får man inte vistas där efter kl. 23.

Adress: Atlantgatan 7 A
Bastu: Plats för cirka 10 personer. Bastun har ett elaggregat som värms upp automatiskt.
Kabinett: Bord och stolar för 12 personer och gott om soffplatser.
Kök: Spis, mikrovågsugn, två kylskåp, diskmaskin och kaffekokare. Dessutom matlagningsredskap, bland annat stekpanna, kastruller och ugnsformar.
Kärl: Servis, bestick, kaffekoppar och champagneglas för 20 personer.
Övrigt: Projektor och duk samt högklassig ljudåtergivning med RCA- eller Bluetooth-koppling.

OBS! Om bokaren har koder till TILA-systemet kan hen aktivera passerkoden från bokningsuppgifterna och behöver inte avhämta en nyckel på AUS kontor. Passerkoden aktiveras 15 minuter före bokningens början. Av AUS fås vid behov en nyckel till byggnaden och själva hyreslokalen. Med taggen som finns i nyckellådan i nedre våningen öppnar du avfallsluckan på innergården. Tyvärr finns för närvarande inga återvinningskärl, utan endast blandat avfall samlas in.

Tillgänglighetsinformation

Ingången till både trappuppgången och lokalen är tillgänglig. Tillträdet till bastun är tillgängligt och det finns  plats att röra sig med rullstol. Invatoalett. finns i lokalen.

Du kan komma med taxi antingen framför trappdörren eller till innergården.  Bilen kan parkeras längs Bahamasgatan.

Bilder

Sievo Sauna
Sievo Sauna
Atlantinkatu_saunatilat
Sievo Sauna
Atlantinkatu_terassi
Lokalbokning och prislista
  • Publicerat:
  • Uppdaterad:
Dela
URL kopierat