Sievo Sauna

Sievo Sauna sijaitsee Jätkäsaaressa, Atlantinkatu 7 A:n ylimmässä kerroksessa. Tilasta on myös käynti kattoterassille.
Sievo Sauna

Sievo Sauna soveltuu esimerkiksi saunailtojen ja kokousten pitämiseen. Tilasta on käynti kattoterassille, ja Varaus sisältää automaattisesti sekä kabinetin että saunan. Varausaika on klo 16–23. Sauna laitetaan tilassa itse kytkimestä päälle, lämmitys on mahdollista klo 16 alkaen. Koska tilat sijaitsevat asuinrakennuksessa, niistä on ehdottomasti poistuttava klo 23 mennessä.

Osoite: Atlantinkatu 7 A
Sauna: Tilaa noin 10 hengelle. Saunassa on automaattisesti lämpiävä sähkökiuas. Saunan lämmitys on mahdollista klo 16-22 välillä.
Kabinetti: Pöytätilaa ja tuolit 12 hengelle sekä runsaasti sohvatilaa.
Keittiö: Liesi, uuni, mikro, kaksi jääkaappia, astianpesukone ja kahvinkeitin. Lisäksi ruoanlaittovälineitä, mm. paistinpannu, kattiloita ja uunivuokia.
Astiat: Ruokailuastiasto, aterimet, kahvikupit ja kuohuviinilasit 20 hengelle.
Muuta: Videotykki ja valkokangas sekä laadukas äänentoisto RCA- tai Bluetooth-kytkennällä.

Syksyn 2020 aikana Sievo Saunan maksimikäyttäjämäärärajoitus on 20 henkilöä.

HUOM! Jos varaajalla on tunnukset TILA-järjestelmään, hän saa aktivoitua kulkukoodin varauksen tiedoista eikä avainta tarvitse hakea AYY:n toimistolta. Kulkukoodi aktivoituu 15 minuuttia ennen varauksen alkamista. Tilaan saa myös tarvittaessa AYY:lta avaimen, jolla on kulku rakennukseen ja itse vuokratilaan. Avainlätkällä saat avattua sisäpihalla sijaitsevan jätekuilun luukun. Valitettavasti käytössä ei tällä hetkellä ole kierrätyspistettä, eli vain sekajätteen keräys löytyy.

Esteettömyys

Sekä rappuun että tilaan on esteetön sisäänkäynti. Saunatiloihin on esteetön pääsy ja siellä mahtuu liikkumaan esteettömästi pyörätuolilla. Terassille on esteetön kulku. Tilassa on inva-wc.

Taksilla pääsee joko rapun oven eteen tai sisäpihalle. Auto on mahdollista pysäköidä Bahamankadun varteen.

Kuvia

Sievo Sauna
Sievo Sauna
Atlantinkatu_saunatilat
Sievo Sauna
Atlantinkatu_terassi
Tilojen varaaminen ja hinnasto
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu