Sievo Sauna

Sievo Sauna sijaitsee Jätkäsaaressa, Atlantinkatu 7 A:n ylimmässä kerroksessa. Tilasta on myös käynti kattoterassille.
Sievo Sauna

Sievo Sauna soveltuu esimerkiksi saunailtojen ja kokousten pitämiseen. Tilasta on käynti kattoterassille. Varaus sisältää automaattisesti sekä kabinetin että saunan.

Tilan käyttöaika on arkisin klo 16–22. Viikonloppuisin ja arkipyhinä käyttäaika on 16-23.  Sauna laitetaan tilassa itse kytkimestä päälle. Koska tilat sijaitsevat asuinrakennuksessa, niistä on ehdottomasti poistuttava käyttöajan loppuun mennessä.

Musiikin soittaminen terassilla tulee lopettaa kello 22. Helsingin kaupungin ympäristönsuojelumääräykset kieltävät häiritsevää melua aiheuttavan toiminnan asuin- ja majoitushuoneistojen sekä hoitolaitosten läheisyydessä yöaikaan kello 22.00–7.00. (Ympäristönsuojelumääräykset § 22)

Osoite: Atlantinkatu 7 A
Sauna: Tilaa noin 10 hengelle. Saunan lämmitys on mahdollista arkisin klo 16-21:30 ja viikonloppuisin 16-22 välillä.
Kabinetti: Pöytätilaa ja tuolit 12 hengelle sekä runsaasti sohvatilaa.
Keittiö: Liesi, uuni, mikro, kaksi jääkaappia, astianpesukone ja kahvinkeitin. Lisäksi ruoanlaittovälineitä, mm. paistinpannu, kattiloita ja uunivuokia. Pieni grilli parvekkeella.
Astiat: Ruokailuastiasto, aterimia, kahvikuppeja sekä viinilaseja.
Muuta: Videotykki ja valkokangas sekä laadukas äänentoisto RCA- tai Bluetooth-kytkennällä.

HUOM! Jos varaajalla on tunnukset TILA-järjestelmään, hän saa aktivoitua kulkukoodin varauksen tiedoista eikä avainta tarvitse hakea AYY:n toimistolta. Kulkukoodi aktivoituu 15 minuuttia ennen varauksen alkamista. Tilaan saa myös tarvittaessa AYY:lta avaimen, jolla on kulku rakennukseen ja itse vuokratilaan. Avainlätkällä saat avattua sisäpihalla sijaitsevan jätekuilun luukun. Valitettavasti käytössä ei tällä hetkellä ole kierrätyspistettä, eli vain sekajätteen keräys löytyy.

Esteettömyys

Sekä rappuun että tilaan on esteetön sisäänkäynti. Saunatiloihin on esteetön pääsy ja siellä mahtuu liikkumaan esteettömästi pyörätuolilla. Terassille on esteetön kulku. Tilassa on inva-wc.

Taksilla pääsee joko rapun oven eteen tai sisäpihalle. Auto on mahdollista pysäköidä Bahamankadun varteen.

Kuvia

  Sievo Sauna
  Sievo Sauna
  Keittiö
  Sauna
  Atlantinkatu_saunatilat
  Sievo Sauna
  Atlantinkatu_terassi
  Terassi
  Terassi
  Tilojen varaaminen ja hinnasto
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
  Jaa
  URL kopioitu