OK20

I nedre våningen vid Otsvängen 20 finns två separata festlokaler som är åtskilda av en bastu.
Otakaari 20

Lokalerna ligger i bottenvåningen vid Otsvängen 20 (ingång från innergården). Det finns en större och en mindre sits- och festlokal och en bastu mellan dem. Bastun kan inte bokas separat. Om användarna på båda sidorna vill bada bastu samtidigt måste de komma överens sinsemellan. Lokalerna passar till exempel för bastu- och sångkvällar, sitsar och möten. Alla lokalerna får användas kl. 14–06. Bastun är varm kl. 19–03.

OBS! Om bokaren har koder till TILA-systemet kan hen aktivera passerkoden från bokningsuppgifterna och behöver inte avhämta en nyckel på AUS kontor. Passerkoden aktiveras 15 minuter före bokningens början. Passerkoden går till ytterdörren på innergården och lokalens dörr.

Adress: Otsvängen 20
Bastu: Plats för 12 personer. Bastun har ett elaggregat som värms upp automatiskt.
Stora sidan: Bord och stolar, plats för cirka 40 personer. I köket spis, ugn, diskmaskin, dryckeskylare, mikrovågsugn och kaffekokare.
Lilla sidan: Bord och stolar, plats för cirka 20 personer. I köket spis, ugn, diskmaskin, dryckeskylare och mikrovågsugn.
Övrigt: Ljudåtergivning på båda sidorna. Ingen av lokalerna har kärl. Lokalen är i anspråkslöst skick. Det här har beaktats i lokalhyran så du beaktar väl detta när du bokar. En separat ersättning beviljas alltså inte  efter bokningen av AUS lokalsektor på grund av det.  Lokalen kan inspekteras innan bokningen görs och  i det fallet ska medlemsservicen kontaktas.

OBS! Inkvartering är förbjuden. Om du bokar lokalen för flera dagar i följd ska du i tid separat komma överens med servicebyrån om användningen dagtid och städningen under bokningsperioden.

Anvisningar om badbaljor som används på gårdsplanen vid OK20 men som hyrts av någon annan

När baljan fylls ska du se till att slangen inte läcker inomhus i OK20 och orsakar vattenskador. Om sådana vattenskador uppstår ligger ansvaret på den som hyrt lokalen. Hyran inkluderar ingen slang.

Baljan får vara på gården endast under den tid som lokalen bokats. Baljan får inte förhindra eller försvåra tillträdet till parkeringen.

När du tömmer baljan på vatten ska du se till att göra det långsamt och låta vattnet rinna ner i regnvattenbrunnen på gårdsplanen eller i terrängen så att det inte bildar pölar eller fryser till vintertid.

Tillgänglighetsinformation

Lilla sidan: Passagen är inte tillgänglig. 

Stora sidan: Passagen är inte tillgänglig. 

Bastulokalen: Passagen är inte tillgänglig. 

OK20

  OK20_pienipuoli_tiski

  Lilla sidan / disken

  OK20_pienipuoli

  Lilla sidan / salen

  OK20_pienipuoli_eteinen

  Lilla sidan / tamburen

  OK20 sauna

  Bastu

  OK20_isopuoli

  Stora sidan

  OK20_isopuoli

  Stora sidan / salen

  OK20_pohjakuva

  Planritning

  Lokalbokning och prislista
  • Publicerat:
  • Uppdaterad:
  Dela
  URL kopierat