OK20 juhla- ja saunatila

Otakaari 20:n alimmassa kerroksessa sijaitsee kaksi erillistä juhlatilaa, joiden välissä on sauna.
Otakaari 20

OK20:n tilat sijaitsevat Otakaari 20:n alimmassa kerroksessa (käynti sisäpihan puolelta). Sitsi- ja juhlatiloja on kaksi, isompi ja pienempi, ja niiden välissä sijaitsee sauna. Saunaa ei voi varata erikseen. Mikäli molemmilla puolilla olevat käyttäjät haluavat saunoa, asiasta on sovittava tilan käyttäjien kesken. Tilat soveltuvat esimerkiksi sauna- ja lauluiltojen, sitsien ja kokousten järjestämiseen. Kaikkien tilojen käyttöaika on klo 14–06. Saunan lämmitys on mahdollista klo. 12-03 välillä. Saunan maksimilämmitysaika on 8h. Jos sauna laitetaan lämpiämään klo 12, sammuu se tällöin automaattisesti klo 20. Lämmitysaikaa ei ole mahdollista pidentää. Sauna menee automaattisesti pois päältä viimeistään klo 03 huolimatta lämmityksen aloitusajasta.

HUOM! Jos varaajalla on tunnukset TILA-järjestelmään, hän saa aktivoitua kulkukoodin varauksen tiedoista eikä avainta tarvitse hakea AYY:n toimistolta. Kulkukoodi aktivoituu noin 15 minuuttia ennen varauksen alkamista.

Osoite: Otakaari 20
Sauna: Tilaa 12 hengelle. Saunassa on automaattisesti lämpiävä sähkökiuas.
Iso puoli: Pöytiä ja tuoleja, tilaa noin 40 hengelle. Keittiössä liesi, uuni, tiskikone, juomakylmiö, mikroaaltouuni ja kahvinkeitin.
Pieni puoli: Pöytiä ja tuoleja, tilaa noin 20 hengelle. Keittiössä liesi, uuni, tiskikone, juomakylmiö ja mikroaaltouuni.
Muuta: Molemmilla puolilla on äänentoisto. Kummassakaan tilassa ei ole astioita. Kummankin tilan kunto on hyvin vaatimaton, mikä on huomioitu tilan vuokrassa. Otathan tämän huomioon jo varausvaiheessa. AYY:n tilasektori ei siis myönnä erikseen hyvitystä tähän liittyen varauksen jälkeen. Tiloja voi myös käydä katsomassa ennen varauksen tekemistä, otathan tällöin yhteyttä jäsenpalveluihin. Majoittuminen tiloissa on kielletty. Mikäli varaat tilan useammaksi päiväksi peräkkäin, sovithan ajoissa erikseen palvelutoimiston kanssa päiväkäytöstä sekä siivouksesta varauksen aikana.

Huomioitavaa OK20:n pihalla käytettävistä muualta vuokratuista paljuista

Paljun täyttämisessä tulee huolehtia siitä, että täyttöletku ei vuoda OK20:n sisätiloihin ja aiheuta vesivahinkoa. Mikäli tällainen vesivahinko syntyy, on vastuu tilan käyttöönsä vuokranneella. Tilan vuokraan ei kuulu täyttöletkua.

Palju saa olla pihalla ainoastaan tilan varausaikana. Palju ei saa estää tai vaikeuttaa kulkua parkkipaikalle.

Lisäksi paljun vesiä tyhjennettäessä tulee huolehtia siitä, että tyhjennys tapahtuu hiljalleen pihan sadevesikaivoon tai maastoon niin, että vesi ei lammikoidu pihalle tai talviaikaan jäädy kulkuväylille.

Esteettömyys

Pieni puoli: Tilaan kulku ei ole esteetön. Tilassa ei ole inva-wc:tä.

Iso puoli: Tilaan kulku ei ole esteetön. Tilassa ei ole inva-wc:tä.

Saunatila on osittain esteetön. Tilaan kulku ei ole esteetön.  Suihku- ja pukeutumistilat ovat esteettömät ja tilavat.

OK20:n pihapiiri on esteetön. Pihaan pääsee taksilla. Auto on mahdollista pysäköidä kadun varteen.

Kuvia

  OK20_pienipuoli_tiski

  Pieni puoli / tiski

  OK20_pienipuoli

  Pieni puoli / sali

  OK20_pienipuoli_eteinen

  Pieni puoli / eteinen

  OK20 sauna

  Sauna

  OK20_isopuoli

  Iso puoli

  OK20_isopuoli

  Iso puoli / sali

  OK20_pohjakuva

  Pohjapiirros

  Tilojen varaaminen ja hinnasto
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
  Jaa
  URL kopioitu