OK20 juhla- ja saunatila

Otakaari 20:n alimmassa kerroksessa sijaitsee kaksi erillistä juhlatilaa, joiden välissä on sauna.
Otakaari 20

OK20:n tilat sijaitsevat Otakaari 20:n alimmassa kerroksessa (käynti sisäpihan puolelta). Sitsi- ja juhlatiloja on kaksi, isompi ja pienempi, ja niiden välissä sijaitsee sauna. Saunaa ei voi varata erikseen. Mikäli molemmilla puolilla olevat käyttäjät haluavat saunoa, asiasta on sovittava tilan käyttäjien kesken. Tilat soveltuvat esimerkiksi sauna- ja lauluiltojen, sitsien ja kokousten järjestämiseen. Kaikkien tilojen käyttöaika on klo 14–06. Sauna on lämmin klo 19–03.

Osoite: Otakaari 20
Sauna: Tilaa 12 hengelle. Saunassa on automaattisesti lämpiävä sähkökiuas.
Iso puoli: Pöytiä ja tuoleja, tilaa noin 40 hengelle. Keittiössä liesi, uuni, tiskikone, juomakylmiö, mikroaaltouuni ja kahvinkeitin.
Pieni puoli: Pöytiä ja tuoleja, tilaa noin 20 hengelle. Keittiössä liesi, uuni, tiskikone, juomakylmiö ja mikroaaltouuni.
Muuta: Molemmilla puolilla on äänentoisto. Kummassakaan tilassa ei ole astioita. Kummankin tilan kunto on hyvin vaatimaton, mikä on huomioitu tilan vuokrassa. Otathan tämän huomioon jo varausvaiheessa. AYY:n tilasektori ei siis myönnä erikseen hyvitystä tähän liittyen varauksen jälkeen. Tiloja voi myös käydä katsomassa ennen varauksen tekemistä, otathan tällöin yhteyttä jäsenpalveluihin.

HUOM! Majoittuminen tilassa on kielletty. Mikäli varaat tilan useammaksi päiväksi peräkkäin, sovithan ajoissa erikseen palvelutoimiston kanssa päiväkäytöstä sekä siivouksesta varauksen aikana.

 

Huomioitavaa OK20:n pihalla käytettävistä muualta vuokratuista paljuista

Paljun täyttämisessä tulee huolehtia siitä, että täyttöletku ei vuoda OK20:n sisätiloihin ja aiheuta vesivahinkoa. Mikäli tällainen vesivahinko syntyy, on vastuu tilan käyttöönsä vuokranneella. Tilan vuokraan ei kuulu täyttöletkua.

Palju saa olla pihalla ainoastaan tilan varausaikana. Palju ei saa estää tai vaikeuttaa kulkua parkkipaikalle.

Lisäksi paljun vesiä tyhjennettäessä tulee huolehtia siitä, että tyhjennys tapahtuu hiljalleen pihan sadevesikaivoon tai maastoon niin, että vesi ei lammikoidu pihalle tai talviaikaan jäädy kulkuväylille.

OK20

OK20_pienipuoli_tiski

Pieni puoli / tiski

OK20_pienipuoli

Pieni puoli / sali

OK20_pienipuoli_eteinen

Pieni puoli / eteinen

OK20 sauna

Sauna

OK20_isopuoli

Iso puoli

OK20_isopuoli

Iso puoli / sali

OK20_pohjakuva

Pohjapiirros

Tilojen varaaminen ja hinnasto
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu