Uppdaterat coronameddelande: AUS evenemangslokaler kan bokas

Aalto-universitetets studentkår förebygger spridningen av coronaviruset, AUS följer regelbundet de officiella riktlinjerna och uppdaterar vid behov sina egna åtgärder och begränsningar, ändringar uppdateras i detta nyhetsbrev. AUS tar hänsyn till medlemmarnas, volontärernas, föreningarnas och de anställdas hälsa och välbefinnande i all sin verksamhet.
AYY:n toimisto ulkoa

Publicerats 13.3.2020, uppdaterats 21.3.2022

AUS följer Finlands regerings, THL:s (Institutet för hälsa och välfärd), undervisnings- och kulturministeriets, social- och hälsovårdsministeriets och regionförvaltningverkets  instruktioner för att förhindra smitta.  Meddelandet uppdateras om nya åtgärder tas i bruk. AUS följer aktivt myndighetsinformationen och beaktar alla medlemmars, frivilligas, föreningars och anställdas hälsa och välbefinnande i sin verksamhet. AUS bevakar informationen om myndighetsanvisningar regelbundet och uppdaterar sina egna åtgärder och restriktioner vid behov.

Gemenskapen, evenemang och föreningar

Uppdaterats 21.3.2022

Regionförvaltningsverket i Södra Finlad har den 14 mars fattat beslut om att inte fortsätta coronarestriktionerna i  Nyland efter den 15 mars. 

Bestämmelsen om hälsosäker användning av kund- och publiklokaler som gäller i Nyland upphör på tisdagen den 15 mars. Efter det gäller inte myndighetens coronarestriktioner på Regionförvaltningsverket i Södra Finlands verksamhetsområde. Epidemin är ändå inte över och regionförvaltningsverket följer fortfarande upp situationen.

Även om regionförvaltningsverket i Södra Finlands förpliktigande bestämmelse om hälsosäker användning av lokaler upphör i Nyland gäller fortfarande punkt 58 c i smittskyddslagen om allmänna hygienkrav i hela Finland. Den gäller alla lokaler som är öppna för allmänheten och verksamhetslokaler som reserverats för kunder och deltagare utan separat myndighetsbeslut och gäller till den 30 juni 2022.

AUS följer regelbundet myndighetsanvisningar och uppdaterar sina åtgärder och begränsningar vid behov.

Boende, paketbil och servicebyrån

Uppdaterad 14.2.2022

Personer som flyttar kan hämta nycklar på flyttdagen.

Servicebyrån har öppet på måndagar, onsdagar och fredagar klockan 12-15. Öppettiderna meddelas på servicebyråns kontaktuppgiftsida.

Studier vid Aalto

Aalto-universitetet meddelar om sina åtgärder för att förhindra spridningen av coronaviruset på  sin webbplats och i Into. 

Tilläggsinformation: 

Styrelseordförande 2022 Otto Usvajärvi, tel. +358 50 342 8663

  • Publicerat:
  • Uppdaterad:
Dela
URL kopierat

Read more news

A woman with a christmas tree hat giving advices on the desk to a toy elf
Ajankohtaista, Pressmeddelande Publicerat:

Vanliga frågor och svar om medlemsservice under julen och årsskiftet

AUS servicebyrå har semester 23.12.–30.12.2022, men telefonservicen är öppen 27.12.-30.12. Nedan hittar du vanliga frågor och svar om medlemsservice och boende under julen och årsskiftet.
Pictured AYY board members 2023 smiling and holding plants
Ajankohtaista, Pressmeddelande Publicerat:

AUS styrelse för år 2023 har valts

På sitt möte den 24 november 2022 godkände Aalto-universitetets studentkårs delegation styrelsebildare Ida Parkkinens förslag till styrelsesammansättningen för år 2023. På mötet valdes även viceordförande för den nya delegationen.
kuvassa Antti Regelin nojaa seinään ja hymyilee
Ajankohtaista, Pressmeddelande Publicerat:

Antti Regelin vald till Finlands studentkårers förbunds styrelse år 2023

Antti Regelin har valts till Finlands studentkårers förbunds styrelse år 2023. Förbundsmötet som ordnades i Esbo i Korpilampi 18-19.11 röstade om styrelsemedlemmarna på lördag kväll.
Nea Baarman hymyilee
Ajankohtaista, Pressmeddelande Publicerat:

Nea Baarman börjar som AUS chef för påverkan och kommunikation

Nea Baarman har blivit vald till Aalto-universitetets studentkårs nya chef för påverkan och kommunikation.