AUS organisation

Så här skapas världens bästa studentliv

Aalto-universitets studentkårs strategi berättar om tyngdpunkterna i AUS verksamhet 2021–2024. Strategin hjälper AUS att betjäna sina medlemmar bättre och besvara förändringar i sin verksamhetsmiljö smidigt och med framförhållning.
En jättestor studerandefigur som ändrar sitt utseende. Omkring den och i dess armar finns andra studerande som bl.a. badar bastu, rider en alpacka och släcker den stora studerandes brinnande sko. Studeranden går längs en väg som märkts ut av AUS strategi.
AYY:n strategia kiteytettynä visuaaliseen muotoon.

Aalto-universitets studentkårs strategi berättar om tyngdpunkterna i AUS verksamhet 2021–2024. Strategin hjälper AUS att betjäna sina medlemmar bättre och besvara förändringar i sin verksamhetsmiljö smidigt och med framförhållning. I utarbetandet av strategin har Sitras Megatrender 2020 och andra identifierade ändringskrafter i nära framtiden använts som hjälpmedel. Ändringskrafter som berör speciellt AUS är till exempel gemenskaplighet, hållbarhetskrisen, kommunikationens makt och nätverk samt mångfald och internationalism. Verkningen av dessa ändringskrafter kommer säkert att synas i Aaltogemenskapen under den pågående strategiperioden.

Strategins röda tråd är tanken om att AUS tjänster möjliggör världens bästa studentliv för alla medlemmar. AUS medlemmar kommer från olika bakgrunder och har olika behov. Strategin förbereder AUS för att betjäna dem alla bättre. I strategin ställer man upp mål såväl för framtidens AUS som framtidens studentliv.

Strategin är en förutsättning för att AUS ska förändras, men dess tillvaro i sig betyder inte att allt är färdigt. Strategin är ett verktyg för daglig ledning hos AUS och grunden för planeringen av verksamheten. Strategin uppdateras om det sker så stora förändringar i AUS verksamhetsmiljö att det finns skäl att ändra tyngdpunkterna i AUS verksamhet. AUS kontor utvärderar realiserandet av strategin varje höst, och strategin styr upprättandet av den årliga verksamhetsplanen.

På denna sida kan du bekanta dig närmare med AUS strategi, dess visualisering och de personers tankar som har ansvarat för utarbetandet av strategin.

Administrativ dokumenten

Nämä asiakirjat säätelevät AYY:n toimintaa.

Lue lisää
Kuvapankki_Toimistotarvikkeet_3

Aiheeseen liittyvät uutiset

helsinki kiinteistö
Ajankohtaista, Pressmeddelande Publicerat:

Förändringar av garantiavgifterna till hösten

Ändringen träder i kraft hösten 2024. Vi återkommer med mer information om detta närmare tidpunkten.
Mante smiling with an EU flag
Ajankohtaista, Blog Publicerat:

Varför röstar jag i EU-valet?

Aalto-universitetets studentkårs styrelseviceordförande Mantė Žygelytė skrev en bloggtext om varför hon kommer att rösta i europarlamentvalet.
happy student holding an EU flag
Ajankohtaista Publicerat:

EU i ett nötskal

De viktigaste sakerna om Europeiska unionen (EU) som varje student borde veta.
opiskelijoita haalareissa
Ajankohtaista Publicerat:

Välkommen att besvara Aalto-universitetets studentkårs medlemsenkät

Evenemang, lokaler och bostäder. Påverkan, kommunikation och frivilligverksamhet. Vilka alla studentkårens tjänster har du använt? Och vad tyckte du om dem?
  • Publicerat:
  • Uppdaterad:
Dela
URL kopierat