Utnyttja dina medlemsförmåner genom att använda AUS hyreslokaler

AUS erbjuder hyreslokaler för sina medlemmar gratis eller mot rimlig ersättning. Välj lämplig lokal för motion, pyssel, matlagning och samkväm!
Otarannan kattosaunan kabinetti2

Servicerådgivaren Päivis tips för AUS:s hyreslokaler

Avkopplande bastukväll, sits, danslektion eller brädspelskväll? Servicerådgivaren Päivis sammanställning av AUS:s hyreslokaler hjälper dig att välja en lämplig lokal!

Gympaträningar

Fram med YouTube och trikåer för nu blir det aerobic! Föreningslokalens spegelvägg gör lokalen lämplig för dans- och gympaövningar. Tatamisalens golv täcks av en mjuk matta så lokalen lämpar sig såväl för självförsvarsgrenar som övningar i huvudstående. Gympabollarna kan användas till balansövningar och till och med känguruhopptävlingar. Intresserad av utomhusmotion? Känn sanden mellan dina tår på AUS beachvolleyplan!

Bastukväll

Efter gympan smakar det gott med bastubad. Bada bastu kan du göra i den bunkerliknande Gorsu eller i takbastun på Bistervägen där du kan svalka dig på takterrassen. Ossinsauna, där det finns kök och ett trivsamt vardagsrum med matbord, lämpar sig för bastubad efter en middag. För den som vill bada bastu i samband med en sits är bastun på Otsvängen 20 ett ypperligt val. Den som saknar vyer gör rätt i att styra kosan mot Otstrandens takbastu. Från den stora takterrassen öppnas vyer mot Bredviken- de käckaste springer ner till stranden för att ta sig ett dopp. I närheten av stranden ligger även AUS populäraste hyreslokal Strandbastun på vars terrass man kan grilla eller ta sig ett dopp i baljan. Otstrandens bästa bastubad kan upplevas i Strandbastuns lilla sida med vedeldad bastuugn.

Bastuexkursioner kan även göras till Helsingfors och Alberga. På Vasagatan i Helsingfors kan man svalka sig på den stora takterrassen. I bastuns kabinettutrymme finns kök, biljardbord, soffgrupp och en 65″ TV. Atlantgatans Sievo Sauna på Busholmen är AUS nyaste hyreslokal med mötesrum och takterrass. Heinävaaras bastu i Alberga består av översta våningens balkongutsikt och gillestuga med matbord.

Chilla!

Pentryt i Ossinkulmas klubblokal och de långa borden möjliggör mångahanda chilltillställningar. I Otstrandens klubbrum och i Braskabinettet finns långa bord som lämpar sig för möten. På Otsvängen 20 finns tre festlokaler som lämpar sig för sitsar och övrigt festbruk och TV:n, soffgruppen och bänkskivan med bord i Byns vardagsrum lockar till tävlingsläktare. I Spellokalen på Bistervägen kan man ordna till exempel en veckovis bredspelskväll. Pysselverkstaden med verktyg kan du använda för att förverkliga DIY-projekt. I Sitsköket och i Servin Mökkis kök kan flera personer laga mat på en gång. Den oförglömligaste festen ordnas i Servin Mökki såklart.

  • Publicerat:
  • Uppdaterad:
Dela
URL kopierat

Read more news

Historiallisessa kuvassa kaksi henkilöä eduskuntatalon portailla pitävät kylttejä, joissa lukee "kehotamme homoseksuaalisuuteen" ja "olen hintti 25 tuntia vuorokaudessa".
Ajankohtaista, Blog Publicerat:

Varför firas Pride fortfarande?

Till äran av Pridemånaden belyser regnbågsstudentförening GAYY:s styrelse pride-rörelsens historia i denna blogg. Befrämjandet av könsminoriteters och sexuella minoriteters rättigheter och jämlikhet har hittills gått fram längs en en lång och stenig stig. Genom att förstå historien får vi en bättre bild av nuläget och vilka saker som förändrats och vad som ännu behöver förändras. Lyckligtvis blir samhället till en bättre plats men förändringen sker inte av sig själv.
Sampo Sainio
Ajankohtaista, Blog Publicerat:

Världens hållbaraste studentliv? 

Enligt AUS strategi strävar studentkåren efter kolneutralitet fram till år 2030 men räcker enbart strävan efter kolneutralitet? Verksamhetens hållbarhet kan inte utvärderas med endast en mätare.
Teemu Palkki blogikuva
Ajankohtaista, Blog Publicerat:

Artsstudenternas budskap får inte förbli ohörd

Den här våren har studenternas demonstrationer i Väre inte kunnat förbli obemärkta. Sakkunniga i utbildningspolitik Teemu Palkki belyser studentkårens synpunkter på högskolan för konst och designs situation.
Diversity December
Ajankohtaista, Blog Publicerat:

Diversity December

I kampanjen Diversity December diskuterar vi mångfalden i vår gemenskap och olika former av diskriminering. I denna blog ska vi uppdatera mer information om ämnet under kampanjen.