Hyödynnä jäsenetusi käyttämällä AYY:n vuokratiloja

AYY tarjoaa jäsenilleen kertavuokrattavia tiloja maksutta tai kohtuullista korvausta vastaan. Lue palveluneuvoja Päivin teksti, ja valitse sopiva tila liikuntaan, askarteluun, kokkailuun ja illanviettoihin.
Otarannan kattosauna kabinetti

Palveluneuvoja Päivin vinkit AYY:n vuokratiloihin

Rento saunailta, sitsit, tanssitunti vai lautapeli-ilta? Palveluneuvoja Päivin kooste AYY:n vuokratiloista auttaa valitsemaan sopivan tilan!

Jumppatreenit

YouTube ja trikoot esiin, nyt lähtee aerobic! Yhdistystilan peiliseinä tekee tilasta sopivan tanssi- tai jumppaharjoituksiin. Tatamisalin lattiaa peittää pehmustettu matto, joten tila sopii niin itsepuolustuslajien harjoitteluun kuin päälläseisonnan treenailuun. Kummankin tilan jumppapalloja voi käyttää tasapainoharjoitteluun tai vaikka kenguruhyppykisaan. Kiinnostaako ulkoliikunta? Tunne hiekka varpaittesi välissä AYY:n rantalentopallokentällä!

Saunailta

Jumpan päätteeksi on hyvä ottaa kunnon löylyt. Löylyihin pääsee esimerkiksi bunkkerihenkisessä Gorsussa tai Jämeräntaipaleen kattosaunassa, jossa voi vilvoitella kattoterassilla. Illallisen kylkeen sopii puolestaan Ossinsauna, jonka yhteydessä on keittiö ja viihtyisä oleskelualue ruokapöytineen. Sitsaamisen yhteydessä löylyyn halajaville Otakaari 20:n sauna on mainio valinta. Näkymiä kaipaavan kannattaa suunnata Otarannan kattosaunalle, jonka isolta kattoterassilta avautuu maisema Laajalahdelle - reippaimmat juoksevat rantaan pulahtamaan. Rannan tuntumassa sijaitsee myös AYY:n suosituin vuokratila Rantasauna, jonka terassilla voi grillata eväitä tai pulahtaa paljuun. Otaniemen parhaat löylyt tarjoaa Rantasaunan pienen puolen puulämmitteinen kiuas.

Saunaexculle pääsee myös Stadiin ja Leppävaaraan. Helsingin Vaasankadun saunasta pääsee vilvoittelemaan suurelle kattoterassille. Saunan kabinettitilasta löytyy keittiö, biljardipöytä, sohvaryhmä ja 65″ TV. Jätkäsaaressa sijaitseva Atlantinkadun Sievo Sauna on AYY:n uusin vuokratila kokoustiloineen ja kattoterasseineen. Leppävaarassa sijaitsevaan Heinävaaran saunaan kuuluvat ylimmän kerroksen parvekenäkymät ja takkahuone ruokailupöytineen.

Hengaillaan!

Ossinkulman kerhotilan keittonurkkaus ja pitkä pöytä mahdollistavat monenlaiset hengailuhetket. Kokoustamiseen soveltuvat pitkät pöydät löytyvät Otarannan kerhotilasta ja Takkakabinetista. Otakaari 20:n kolme juhlatilaa sopivat sitsailuun ja muuhun juhlakäyttöön, ja Kylän olohuoneen TV, sohvaryhmä ja keittiötaso pöytineen kutsuvat kisakatsomoon. Pelitilassa Jämeräntaipaleella voi järjestää vaikka viikoittaisen lautapeli-illan. Askartelupaja työkaluineen on käytössäsi DIY-projektien toteuttamiseen. Suuremmalle porukalle kokkailu onnistuu Sitsikeittiössä ja Servin Mökin keittiössä. Ikimuistoisimmat juhlat järjestetään tietenkin Servin Mökissä.

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Read more news

Historiallisessa kuvassa kaksi henkilöä eduskuntatalon portailla pitävät kylttejä, joissa lukee "kehotamme homoseksuaalisuuteen" ja "olen hintti 25 tuntia vuorokaudessa".
Ajankohtaista, Blogi Julkaistu:

Miksi Prideä juhlitaan vielä?

Pride-kuukauden kunniaksi sateenkaariopiskelijajärjestö GAYY:n hallitus avaa tässä blogissa pride-liikkeen historiaa. Sukupuoli- ja seksuaalivähemmistöjen oikeuksien ja yhdenvertaisuuden edistäminen on ollut pitkä ja kivinen tie jo tähän asti. Ymmärtämällä historiaa saamme paremman kuvan nykytilanteesta ja siitä, mihin asioihin on saatu muutosta ja mihin vielä tarvitaan muutosta. Yhteiskunta onneksi muuttuu paremmaksi paikaksi, mutta muutos ei tapahdu itsestään.
Sampo Sainio
Ajankohtaista, Blogi Julkaistu:

Maailman kestävintä opiskelijan elämää?

AYY:n strategian mukaisesti ylioppilaskunta pyrkii hiilineutraaliksi vuoteen 2030 mennessä, mutta riittääkö pelkkä hiilineutraaliuden tavoittelu? Toimintamme kestävyyttä ei voida arvioida vain yhdellä mittarilla.
Teemu Palkki blogikuva
Ajankohtaista, Blogi Julkaistu:

Artsilaisten viesti ei saa jäädä kuulematta

Tänä keväänä Väreessä ei ole voinut olla huomaamatta opiskelijoiden mielenilmauksia. Koulutuspoliittinen asiantuntija Teemu Palkki avaa ylioppilaskunnan näkökulmia taiteiden ja suunnittelun korkeakoulun tilanteeseen.
Diversity December
Ajankohtaista, Blogi Julkaistu:

Diversity December

Keskustelemme yhteisömme moninaisuudesta sekä syrjinnän eri muodoista osana Diversity December -kampanjaamme. Tässä kampanjan aikana täydentyvässä ja päivittyvässä blogissa voit syventyä aiheeseen ja taustoihin lisää.