Hyödynnä jäsenetusi käyttämällä AYY:n vuokratiloja

AYY tarjoaa jäsenilleen kertavuokrattavia tiloja maksutta tai kohtuullista korvausta vastaan. Lue palveluneuvoja Päivin teksti, ja valitse sopiva tila liikuntaan, askarteluun, kokkailuun ja illanviettoihin.
Otarannan kattosauna kabinetti

Palveluneuvoja Päivin vinkit AYY:n vuokratiloihin

Rento saunailta, sitsit, tanssitunti vai lautapeli-ilta? Palveluneuvoja Päivin kooste AYY:n vuokratiloista auttaa valitsemaan sopivan tilan!

Jumppatreenit

YouTube ja trikoot esiin, nyt lähtee aerobic! Yhdistystilan peiliseinä tekee tilasta sopivan tanssi- tai jumppaharjoituksiin. Tatamisalin lattiaa peittää pehmustettu matto, joten tila sopii niin itsepuolustuslajien harjoitteluun kuin päälläseisonnan treenailuun. Kummankin tilan jumppapalloja voi käyttää tasapainoharjoitteluun tai vaikka kenguruhyppykisaan. Kiinnostaako ulkoliikunta? Tunne hiekka varpaittesi välissä AYY:n rantalentopallokentällä!

Saunailta

Jumpan päätteeksi on hyvä ottaa kunnon löylyt. Löylyihin pääsee esimerkiksi bunkkerihenkisessä Gorsussa tai Jämeräntaipaleen kattosaunassa, jossa voi vilvoitella kattoterassilla. Illallisen kylkeen sopii puolestaan Ossinsauna, jonka yhteydessä on keittiö ja viihtyisä oleskelualue ruokapöytineen. Sitsaamisen yhteydessä löylyyn halajaville Otakaari 20:n sauna on mainio valinta. Näkymiä kaipaavan kannattaa suunnata Otarannan kattosaunalle, jonka isolta kattoterassilta avautuu maisema Laajalahdelle - reippaimmat juoksevat rantaan pulahtamaan. Rannan tuntumassa sijaitsee myös AYY:n suosituin vuokratila Rantasauna, jonka terassilla voi grillata eväitä tai pulahtaa paljuun. Otaniemen parhaat löylyt tarjoaa Rantasaunan pienen puolen puulämmitteinen kiuas.

Saunaexculle pääsee myös Stadiin ja Leppävaaraan. Helsingin Vaasankadun saunasta pääsee vilvoittelemaan suurelle kattoterassille. Saunan kabinettitilasta löytyy keittiö, biljardipöytä, sohvaryhmä ja 65″ TV. Jätkäsaaressa sijaitseva Atlantinkadun Sievo Sauna on AYY:n uusin vuokratila kokoustiloineen ja kattoterasseineen. Leppävaarassa sijaitsevaan Heinävaaran saunaan kuuluvat ylimmän kerroksen parvekenäkymät ja takkahuone ruokailupöytineen.

Hengaillaan!

Ossinkulman kerhotilan keittonurkkaus ja pitkä pöytä mahdollistavat monenlaiset hengailuhetket. Kokoustamiseen soveltuvat pitkät pöydät löytyvät Otarannan kerhotilasta ja Takkakabinetista. Otakaari 20:n kolme juhlatilaa sopivat sitsailuun ja muuhun juhlakäyttöön, ja Kylän olohuoneen TV, sohvaryhmä ja keittiötaso pöytineen kutsuvat kisakatsomoon. Pelitilassa Jämeräntaipaleella voi järjestää vaikka viikoittaisen lautapeli-illan. Askartelupaja työkaluineen on käytössäsi DIY-projektien toteuttamiseen. Suuremmalle porukalle kokkailu onnistuu Sitsikeittiössä ja Servin Mökin keittiössä. Ikimuistoisimmat juhlat järjestetään tietenkin Servin Mökissä.

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Read more news

A big tree in front of metro station in the summer. A student walking by.
Ajankohtaista Julkaistu:

Usein kysyttyä asumisesta ja jäsenpalveluista

Täältä löydät vastauksen useimpiin opiskelijoita mietityttäviin kysymyksiin koskien asunnonhakua, opiskelijakorttia ja jäsenmaksua.

Palvelutoimisto ja puhelinpalvelu ovat suljettuna kesällä 5.-26.7. Vastaamme kuitenkin sähköposteihin.
A road sign to AYY office.
Blogi Julkaistu:

Asuntotoiminnan kehityskohdat vuonna 2023

AYY kehittää asuntotoimintaansa jatkuvasti niin, että asuminen vastaisi mahdollisimman hyvin opiskelijan tarpeita. Tällä hetkellä AYY:n kehityskohteina ovat kiinteistöpalvelut, yhteisten tilojen ja palvelujen varausten yhtenäistäminen, vähemmän kysyttyjen asuntojen myynti, energiansäästö sekä yhteydenoton helpottaminen.
Sauna
Ajankohtaista, Tiedote Julkaistu:

Saunat takaisin käyttöön 1.3.2023

Aalto-yliopiston ylioppilaskunta päätti avata kertavuokrattavien tilojensa saunat sekä asukkaiden omat saunavuorot aiemmasta päätöksestä poiketen jo 1.3.2023
Maintenance Officer Janne Kankaisto looking at the camera with a laptop in his hand.
Blogi Julkaistu:

Huoltomestari Janne Kankaisto kulkee rapuissa läppäri kainalossaan

Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan kiinteistöjä isännöi AYY:n kiinteistötiimi, jonka huoltomestarina työskentelee Janne Kankaisto.