Hyödynnä jäsenetusi käyttämällä AYY:n vuokratiloja

AYY tarjoaa jäsenilleen kertavuokrattavia tiloja maksutta tai kohtuullista korvausta vastaan. Lue palveluneuvoja Päivin teksti, ja valitse sopiva tila liikuntaan, askarteluun, kokkailuun ja illanviettoihin.
Otarannan kattosauna kabinetti

Palveluneuvoja Päivin vinkit AYY:n vuokratiloihin

Rento saunailta, sitsit, tanssitunti vai lautapeli-ilta? Palveluneuvoja Päivin kooste AYY:n vuokratiloista auttaa valitsemaan sopivan tilan!

Jumppatreenit

YouTube ja trikoot esiin, nyt lähtee aerobic! Yhdistystilan peiliseinä tekee tilasta sopivan tanssi- tai jumppaharjoituksiin. Tatamisalin lattiaa peittää pehmustettu matto, joten tila sopii niin itsepuolustuslajien harjoitteluun kuin päälläseisonnan treenailuun. Kummankin tilan jumppapalloja voi käyttää tasapainoharjoitteluun tai vaikka kenguruhyppykisaan. Kiinnostaako ulkoliikunta? Tunne hiekka varpaittesi välissä AYY:n rantalentopallokentällä!

Saunailta

Jumpan päätteeksi on hyvä ottaa kunnon löylyt. Löylyihin pääsee esimerkiksi bunkkerihenkisessä Gorsussa tai Jämeräntaipaleen kattosaunassa, jossa voi vilvoitella kattoterassilla. Illallisen kylkeen sopii puolestaan Ossinsauna, jonka yhteydessä on keittiö ja viihtyisä oleskelualue ruokapöytineen. Sitsaamisen yhteydessä löylyyn halajaville Otakaari 20:n sauna on mainio valinta. Näkymiä kaipaavan kannattaa suunnata Otarannan kattosaunalle, jonka isolta kattoterassilta avautuu maisema Laajalahdelle - reippaimmat juoksevat rantaan pulahtamaan. Rannan tuntumassa sijaitsee myös AYY:n suosituin vuokratila Rantasauna, jonka terassilla voi grillata eväitä tai pulahtaa paljuun. Otaniemen parhaat löylyt tarjoaa Rantasaunan pienen puolen puulämmitteinen kiuas.

Saunaexculle pääsee myös Stadiin ja Leppävaaraan. Helsingin Vaasankadun saunasta pääsee vilvoittelemaan suurelle kattoterassille. Saunan kabinettitilasta löytyy keittiö, biljardipöytä, sohvaryhmä ja 65″ TV. Jätkäsaaressa sijaitseva Atlantinkadun Sievo Sauna on AYY:n uusin vuokratila kokoustiloineen ja kattoterasseineen. Leppävaarassa sijaitsevaan Heinävaaran saunaan kuuluvat ylimmän kerroksen parvekenäkymät ja takkahuone ruokailupöytineen.

Hengaillaan!

Ossinkulman kerhotilan keittonurkkaus ja pitkä pöytä mahdollistavat monenlaiset hengailuhetket. Kokoustamiseen soveltuvat pitkät pöydät löytyvät Otarannan kerhotilasta ja Takkakabinetista. Otakaari 20:n kolme juhlatilaa sopivat sitsailuun ja muuhun juhlakäyttöön, ja Kylän olohuoneen TV, sohvaryhmä ja keittiötaso pöytineen kutsuvat kisakatsomoon. Pelitilassa Jämeräntaipaleella voi järjestää vaikka viikoittaisen lautapeli-illan. Askartelupaja työkaluineen on käytössäsi DIY-projektien toteuttamiseen. Suuremmalle porukalle kokkailu onnistuu Sitsikeittiössä ja Servin Mökin keittiössä. Ikimuistoisimmat juhlat järjestetään tietenkin Servin Mökissä.

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Read more news

Winter view at Otaniemi
Blogi Julkaistu:

Sivarissa AYY:lla - Palaneita sulakkeita ja parempaa ihmistuntemusta

AYY:lla siviilipalvelustaan suorittaneen Lassi Vainikaisen kausi tila-assistenttina alkaa olla ohi. Mitä jäi käteen, ja millainen on tila-assistentin työpäivä?
Rantasauna and hot tub covered in snow in winter sun.
Ajankohtaista Julkaistu:

Saunomismahdollisuus jälleen Rantasaunalla 16.1.2023 alkaen

Edustajiston toiveen mukaisesti Rantasaunaa voi varata taas saunomiskäyttöön 16.1.2023 alkaen. Kustannusten nousun vuoksi saunan vuokrahintoja on korotettu. Aiemmin tehdyn varauksen voi perua veloituksetta.
Kuvassa ikkunan äärellä Fon Krairiksh katsoo kameraan, totinen ilme
Blogi Julkaistu:

Opiskelijan A-oleskelulupa – pystyisikö Suomi parempaan?

Huhtikuusta 2022 alkaen kansainväliset opiskelijat ovat voineet hakea opintojen kokonaiskestoon sidottua viisumia. Näin ollen opiskelijoiden ei tarvitse enää joka vuosi taiteilla raha-asioiden ja hakemusten kanssa. AYY:n mielestä eri opiskelijaryhmien tulee kuitenkin olla yhdenvertaisessa asemassa.
A huge snowy tree in the cold winter snow.
Ajankohtaista, Tiedote Julkaistu:

AYY torjuu energiakriisiä - saunoja suljetaan talvikaudeksi

Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan asukassaunavuorot ja kertavuokrattavien tilojen saunat suljetaan 1.1.-31.3.2023 energiansäästösyistä. AYY säästää energiaa myös esimerkiksi laskemalla rappukäytävien ja varastojen lämpötilaa.