Sök med och illustrera AUS 10 år-verket

Sök med och illustrera AUS 10 år-verket. Till äran av sin 10 åriga tillvaro och för att fira det utges verket AUS 10 år - höjdpunkter i studentkårens historia illustrerade av aaltoiter. Det illustrerade historieverket innehåller syner om studentkårens höjdpunkter, prestationer och karaktär av 20 grafiska experter från Aalto.
AYY10kirja

År 2020 fyller AUS fyller tio år. Till äran av sin 10 åriga tillvaro och för att fira det  utges verket AUS 10 år - höjdpunkter i studentkårens historia illustrerade av aaltoiter. Det illustrerade historieverket innehåller syner om studentkårens  höjdpunkter, prestationer och karaktär av 20 grafiska experter från Aalto. Bilderna hopbinds som en del av berättelserna i boken. Verket  utges på AUS årsfest i maj och säljs som förhandsbeställning till årsfestanmälda.

Som medförfattare till boken sökes illustratörer, grafiker och andra konstnärer från Aalto för att illustrera helomslag till texterna. Du kan vara studerande eller alumn och ditt studieområde spelar ingen roll. Din stil och ditt sätt att producera bilden kan vara vad som helst såsom en ritning, målning, digital grafik eller ett fotografi av ett tredimensionellt verk. Det viktigaste är att den slutliga produkten kan tryckas som en del av boken. Vi vill ha mångsidiga bilder i det slutliga verket.

Konstnärerna betalas ett arvode på 250 euro för illustrationerna  eller 250€+ alv fakturerat. Mot arvodet förbehåller sig AUS rätten att använda materialet i det tryckta verket, samt för kommunikativa ändamål och marknadsföringssyften i AUS främsta kommunikationskanaler på sociala medier, och på webbplatsen AYY.fi.

Sök med till projektet genom att skicka in din portfolie eller ditt arbetsprov med nedanstående blankett senast 19 februari. Den som väljs till projektet har ungefär en månad tid på sig för att genomföra sin bild, arbetsgenomförandet sker alltså i mars. Den färdiga bilden skickas digitalt för ombrytning.

https://lomake.ayy.fi/taide/2020/01/31/ayy10-history-book/

Information om boken:
-Inbunden
-24,5 x 24,5cm
-Ca. 50 sidor
-Upplaga 1000 st.

Tilläggsinformation:
Tero Uuttana
Sakkunnig för konstverksamhet, AUS
+358 505 209 439
[email protected] 

  • Publicerat:
  • Uppdaterad:
Dela
URL kopierat

Read more news

vanhempi naisoletettu osoittaa keraamisia taideteoksia Opiskelijakulttuurimuseon vitriineissä
Ajankohtaista Publicerat:

Öppen ansökning till AUS konstsamling

Ansökning till Aalto-universitetets studentkårs konstsamling pågår 17–30.11.2023.
Tempaus
Ajankohtaista, Pressmeddelande Publicerat:

Tempaus 2024 är på kommande - sök till Tempausstaben

Tempaus är studenternas traditionella sätt att påverka världens gång utnyttjandes gemenskapen och dess kraft. Ansökningen till Tempausstaben är öppen 5.10-22.10.2023.
Winter view at Otaniemi
Blog Publicerat:

Civiltjänst på AUS - Brända proppar och bättre människokännedom

Lassi Vainikainen håller på att avsluta sitt civiltjänstperiod som lokalassistent vid AUS. Vad har han lärt sig och hur ser arbetsdagen ut för en lokalassistent?
Design Notebook 2021
Ajankohtaista Publicerat:

Planera den nästa design-anteckningsboken

Design-anteckningsboken har varit popular och därför är det dags att planera en ny anteckningsbok! I stället för TOKYO s och AUS bekanta läsårskalender utkommer ett nytt design-anteckningsbok igen i januari 2023. Boken som utkommer i början av året kan användas som bullet journal likt en kalender, som en traditionell anteckningsbok eller dagbok. Vi hoppas att allt fler aaltoiter kan dra nytta av design-anteckningsboken.