Sök med och illustrera AUS 10 år-verket

AYY10kirja

År 2020 fyller AUS fyller tio år. Till äran av sin 10 åriga tillvaro och för att fira det  utges verket AUS 10 år - höjdpunkter i studentkårens historia illustrerade av aaltoiter. Det illustrerade historieverket innehåller syner om studentkårens  höjdpunkter, prestationer och karaktär av 20 grafiska experter från Aalto. Bilderna hopbinds som en del av berättelserna i boken. Verket  utges på AUS årsfest i maj och säljs som förhandsbeställning till årsfestanmälda.

Som medförfattare till boken sökes illustratörer, grafiker och andra konstnärer från Aalto för att illustrera helomslag till texterna. Du kan vara studerande eller alumn och ditt studieområde spelar ingen roll. Din stil och ditt sätt att producera bilden kan vara vad som helst såsom en ritning, målning, digital grafik eller ett fotografi av ett tredimensionellt verk. Det viktigaste är att den slutliga produkten kan tryckas som en del av boken. Vi vill ha mångsidiga bilder i det slutliga verket.

Konstnärerna betalas ett arvode på 250 euro för illustrationerna  eller 250€+ alv fakturerat. Mot arvodet förbehåller sig AUS rätten att använda materialet i det tryckta verket, samt för kommunikativa ändamål och marknadsföringssyften i AUS främsta kommunikationskanaler på sociala medier, och på webbplatsen AYY.fi.

Sök med till projektet genom att skicka in din portfolie eller ditt arbetsprov med nedanstående blankett senast 19 februari. Den som väljs till projektet har ungefär en månad tid på sig för att genomföra sin bild, arbetsgenomförandet sker alltså i mars. Den färdiga bilden skickas digitalt för ombrytning.

https://lomake.ayy.fi/taide/2020/01/31/ayy10-history-book/

Information om boken:
-Inbunden
-24,5 x 24,5cm
-Ca. 50 sidor
-Upplaga 1000 st.

Tilläggsinformation:
Tero Uuttana
Sakkunnig för konstverksamhet, AUS
+358 505 209 439
[email protected] 

 

 

 

 

 

  • Publicerat:
  • Uppdaterad:
Dela
URL kopierat

Relaterade nyheter

Joel Arantola ja Jouni Heikkinen seisovat punaista tiiliseinää vasten
Rekrytering Publicerat:

Fastighetsteamets nyaste förstärkningar - Jouni som utvecklar rapporteringen och Joel som svarar på invånarnas frågor

Som controller sparrar Jouni Heikkinen fastighetsteamet i beslutsfattandet och producerar olika rapporter. Joel Arantola började arbeta som fastighetsassistent.
Maria ja Minna istuvat
Ajankohtaista, Rekrytering Publicerat:

Nya ansikten i serviceteamet - Maria Liimatta-Tuominen och Minna Silvennoinen

Maria inledde sitt arbete som boenderådgivare i maj och Minna som serviceassistent i slutet av juli. Båda har även tidigare arbetat med kundservice och trivs nu bra på AUS.
Kuvapankki_Vaikuttaminen_1
Rekrytering Publicerat:

Sök till FSF:s förbundsmötesdelegation eller kandidera för FSF:s styrelse!

FSF dvs. Finlands studentkårers förbund representerar finländska universitetsstuderande i nationellt beslutsfattande.
Kuvapankki_Tiedonhaku_1
Ajankohtaista, Rekrytering Publicerat:

AUS söker samordnare för nödinkvarteringen

AUS söker en samordnare för nödinkvarteringen uppskattningsvis från och med 5.8.2019 eller enligt avtal.