Hae mukaan kuvittamaan AYY 10 vuotta -teosta

10-vuotisen taipaleen kunniaksi ja sitä juhlistaakseen julkaistaan teos AYY 10 vuotta - ylioppilaskunnan historian kohokohdat aaltolaisten kuvittamina. Kirjaan haetaan aaltolaisia kuvittajia.
AYY10kirja

Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan 10-vuotisen taipaleen kunniaksi ja sitä juhlistaakseen julkaistaan teos AYY 10 vuotta - ylioppilaskunnan historian kohokohdat aaltolaisten kuvittamina. Kuvitettu historiateos sisältää 20 eri aaltolaisen kuvittajan ja graafisen osaajan näkemyksiä ylioppilaskunnan kohokohdista, saavutuksista ja olemuksesta. Kuvat nivoutuvat osaksi kirjan tarinoita. Teos julkaistaan AYY:n vuosijuhlilla toukokuussa ja sitä myydään vuosijuhlille ilmoittautuneille ennakkotilauksena.

Kirjan tekijöiksi mukaan haetaan aaltolaisia kuvittajia, grafiikkoja ja muita taiteilijoita toteuttamaan taustateksteihin perustuvat koko sivun kokoiset kuvitukset. Kuvan yhteyteen tulee kunkin taustatekstin lyhennetty versio. Voit olla opiskelija tai alumni eikä opiskelualallasi ole väliä. Tyylisi ja tapasi tehdä kuva voi olla mikä hyvänsä kuten piirustus, maalaus, digitaalista grafiikkaa tai vaikkapa valokuva jostain kolmiulotteisesta teoksesta. Tärkeintä on, että lopullisen tuotoksen pystyy painamaan osaksi kirjaa. Lopulliseen teokseen halutaan monipuolisesti erilaisia kuvia.

Kuvituksesta maksetaan kullekin tekijälle 250 euron suuruinen palkkio tai 250€ + alv  laskutettuna. Palkkiota vastaan AYY:lle annetaan oikeus materiaalien käyttöön painetussa teoksessa sekä kirjaan liittyvissä viestinnällisissä ja markkinoinnillisissa tarkoituksissa AYY:n ensisijaisissa viestintäkanavissa sosiaalisessa mediassa ja AYY.fi-verkkosivuilla. Kuvitusten täytyy olla aiemmin julkaisemattomia. Lisäksi kuvittajat saavat kukin kaksi kappaletta valmista kirjaa itselleen.

Hae mukaan projektiin lähettämällä portfoliosi tai työnäytteitäsi alla olevan lomakkeen kautta 19.2. klo 23:59 mennessä. Projektiin valituilla tekijöillä on noin kuukausi aikaa toteuttaa oma kuvansa eli tehtävä työ sijoittuu maaliskuulle. Lopullinen kuva toimitetaan digitaalisesti taittoa varten.

 

https://lomake.ayy.fi/taide/2020/01/31/ayy10-history-book/

Kirjan tiedot:
-Kovakantinen
-24,5 x 24,5cm
-N. 50 sivua
-Painos 1000kpl

Lisätiedot:
Tero Uuttana
Taidetoiminnan asiantuntija, AYY
+358505209439
[email protected] 
 

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Read more news

ayy hakee asumisneuvojaa
Ajankohtaista, Rekrytointi Julkaistu:

AYY hakee asumisneuvojaa

Haemme Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan asumisen ja jäsenpalveluiden iloiseen ja osaavaan joukkoon palveluhenkistä ja asiakastyöstä motivoituvaa asumisneuvojaa! Haku tehtävään on auki 19.01.2022 saakka.
Ulkotapahtuma. Karuselli, auringonlasku, savua.
Rekrytointi Julkaistu:

AYY hakee hallinto- ja HR-koordinaattoria!

Aalto-ylioppilaskunnan ylioppilaskunta (AYY) hakee joukkoonsahallinto- ja HR-koordinaattoria tekemään ketterää hallintoa sekä toimivaa työyhteisöä! Haku tehtävään on auki 30.9.2021 saakka.
Students walking outside
Rekrytointi Julkaistu:

Haemme joukkoomme viestintäasiantuntijaa!

Aalto-ylioppilaskunnan ylioppilaskunta (AYY) hakee joukkoonsa idearikasta ja oma-aloitteista viestintäasiantuntijaa viestimään ylioppilaskunnan palveluista. Haku on auki 22.9.2021 saakka!
Otaniemen yö ohjelmalehtiset
Ajankohtaista, Rekrytointi Julkaistu:

Etsitään graafikkoa toteuttamaan Otaniemen yön graafinen ilme

Etsimme aaltolaista graafikkoa tai alan opiskelijaa toteuttamaan 10.10.2020 kolmatta kertaa järjestettävän poikkitaiteellisen Otaniemen yö -festivaalin visuaalisen ilmeen.