Otstrandens klubbrum

Otstrandens klubbrum kan anpassas för många olika ändamål. Lokalen finns i källarvåningen vid Otstranden 8 B.
Otarannan kerhotila2

Otstrandens klubbrum finns i källarvåningen vid Otstranden 8 B. Rummet har ett välutrustat kök och passar fint för till exempel sitsar eller möten. Lokalen rymmer cirka 50 personer. Den är också tillgänglig för personer i rullstol, men toaletten är inte tillgänglighetsanpassad.

Otstrandens klubbrum får användas kl. 14–23. Lokalen ligger i ett bostadshus och gästerna måste därför lämna den senast kl. 23.

Adress: Otstranden 8 B
Allrum: 15 bord och 40 stolar. Dessutom finns vadderade sittplatser längs väggarna.
Kök: Spis, ugn, mikrovågsugn, dryckeskylare, diskmaskin och kaffekokare.
Kärl: Gott om kärl.  

OBS! Om bokaren har koder till TILA-systemet kan hen aktivera passerkoden från bokningsuppgifterna och behöver inte avhämta en nyckel på AUS kontor. Passerkoden aktiveras 15 minuter före bokningens början. Av AUS fås vid behov en nyckel till byggnaden och själva hyreslokalen.

Tillgänglighetsinformation: Tillgänglig passage till lokalen i källarvåningen via en ramp. I klubblokalen och köket finns utrymme att röra sig med hjälpmedel. I lokalen finns inte någon tillgänglig toalett. Gårdsområdet är plant och det finns rikligt med parkeringsplatser men separata tillgängliga parkeringsplatser finns inte.

Bilder

  Otarannan kerhotila2
  Otarannan kerhotila1
  Otarannan kerhotilan hyllykkö
  Otarannan kerhotila_pohjakuva
  Lokalbokning och prislista
  • Publicerat:
  • Uppdaterad:
  Dela
  URL kopierat