Otarannan kerhotila

Otarannan kerhotila on muokattavissa monenlaiseen käyttöön. Tila sijaitsee Otaranta 8 B:n kellarikerroksessa.
Otarannan kerhotila2

Otarannan kerhotila sijaitsee Otaranta 8 B:n kellarikerroksessa. Tilassa on hyvin varusteltu keittiö ja tila soveltuukin erinomaisesti sitsien sekä esimerkiksi kokousten pitämiseen. Tilaan mahtuu noin 50 henkilöä.

Otarannan kerhotilan käyttöaika on arkisin 14-22 ja viikonloppuisin ja arkipyhinä 14–23. Tila sijaitsee asuintalossa, joten sieltä on ehdottomasti poistuttava käyttöajan loppuun mennessä.

Osoite: Otaranta 8 B
Käyttöaika: Arkisin 14-22, viikonloppuisin ja arkipyhinä 14-23.
Oleskelutila: 15 pöytää ja 40 tuolia. Lisäksi seinustoilla pehmustettua istumatilaa.
Keittiö: Liesi, uuni, mikroaaltouuni, juomakylmiöt, astianpesukone ja kahvinkeitin.
Astiat: Runsaasti astioita.

HUOM! Jos varaajalla on tunnukset TILA-järjestelmään, hän saa aktivoitua kulkukoodin varauksen tiedoista eikä avainta tarvitse hakea AYY:n toimistolta. Kulkukoodi aktivoituu 15 minuuttia ennen varauksen alkamista. Tilaan saa myös tarvittaessa AYY:lta avaimen, jolla on kulku rakennukseen ja itse vuokratilaan.

Esteettömyys: Tilaan on esteetön kulku pihalta luiskaa pitkin kellarikerrokseen. Kerhotilassa ja sen keittiössä mahtuu liikkumaan apuvälineen kanssa. Tilassa ei ole esteetöntä wc:tä. Pihapiiri on tasainen ja pysäköintitilaa on runsaasti, mutta erillisiä esteettömiä pysäköintipaikkoja ei ole. 

Kuvia

  Otarannan kerhotila2
  Otarannan kerhotila1
  Otarannan kerhotilan hyllykkö
  Otarannan kerhotila_pohjakuva
  Tilojen varaaminen ja hinnasto
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
  Jaa
  URL kopioitu