OK20, övre våningen

I övre våningen vid Otsvängen 20 finns en 130 kvadratmeter stor festlokal som lämpar sig särskilt för sitsar.
Otakaari 20

Övre våningen i OK20 passar särskilt bra för sitsar för upp till cirka 60 personer. Lokalen har inget ljudåtergivningssystem. Den har ett litet kök men bara en toalett. Köket är tills vidare väldigt anspråkslöst utrustat. Om du bokar lokalen för en sits lönar det sig att boka till exempel Sitsköket för matlagningen.

Övre våningen få användas kl. 14–06. Inkvartering är förbjuden. Användningen får inte orsaka betydande olägenheter för dem som bor i fastigheten.

Om du bokar lokalen för flera dagar i följd ska du i tid komma överens med servicebyrån om användningen dagtid och städningen under bokningsperioden.

Adress: Otsvängen 20
Allrum: Bord och stolar för cirka 50-60 personer.
Kök: Kylskåp-frys, kaffekokare, vattenkokare. Ingen spis eller ugn.
Övrigt: För närvarande finns inget ljudsystem i lokalen. Lokalen är i anspråkslöst skick, bland annat är golvet i bristfälligt skick (golvytan är klibbig även om det städats). Det här har beaktats i lokalhyran så du beaktar väl detta när du bokar. En separat ersättning beviljas alltså inte  efter bokningen av AUS lokalsektor på grund av det.  Lokalen kan inspekteras innan bokningen görs och  i det fallet ska medlemsservicen kontaktas.

Bilder

OK20 yläkerta1

Salen i övre våningen

OK20_yläkerta2

Salen i övre våningen

OK20_yläkerta_baaritiski

Bardisken / köket

OK20_yläkerta_keittiö

Köket

Lokalbokning och prislista
  • Publicerat:
  • Uppdaterad:
Dela
URL kopierat