OK20, övre våningen

I övre våningen vid Otsvängen 20 finns en 130 kvadratmeter stor festlokal som lämpar sig särskilt för sitsar.
Otakaari 20

Övre våningen i OK20 passar särskilt bra för sitsar för upp till cirka 60 personer. Lokalen har inget ljudåtergivningssystem. Den har ett litet kök men bara en toalett. Köket är tills vidare väldigt anspråkslöst utrustat. Om du bokar lokalen för en sits lönar det sig att boka till exempel Sitsköket för matlagningen.

Övre våningen få användas kl. 14–06. Inkvartering är förbjuden. Användningen får inte orsaka betydande olägenheter för dem som bor i fastigheten.

Om du bokar lokalen för flera dagar i följd ska du i tid komma överens med servicebyrån om användningen dagtid och städningen under bokningsperioden.

OBS! Om bokaren har koder till TILA-systemet kan hen aktivera passerkoden från bokningsuppgifterna och behöver inte avhämta en nyckel på AUS kontor. Passerkoden aktiveras 15 minuter före bokningens början. Passerkoden går till ytterdörren på innergården och lokalens dörr.

Adress: Otsvängen 20
Allrum: Bord och stolar för cirka 50 personer.
Kök: Kylskåp-frys, kaffekokare, vattenkokare. Ingen spis eller ugn.
Övrigt: För närvarande finns inget ljudsystem i lokalen. Lokalen är i anspråkslöst skick, bland annat är golvet i bristfälligt skick (golvytan är klibbig även om det städats). Det här har beaktats i lokalhyran så du beaktar väl detta när du bokar. En separat ersättning beviljas alltså inte  efter bokningen av AUS lokalsektor på grund av det.  Lokalen kan inspekteras innan bokningen görs och  i det fallet ska medlemsservicen kontaktas.

Tillgänglighetsinformation

För tillfället finns det ingen tillgänglig ingång till lokalen. Det finns plats att röra sig tillgängligt i lokalen. Invatoalett finns inte i lokalen.

OK20 har en tillgänglig gård. Du kan komma in på gården med taxi. Bilen kan också parkeras längs gatan.

Bilder

  OK20 yläkerta1

  Salen i övre våningen

  OK20_yläkerta2

  Salen i övre våningen

  OK20_yläkerta_baaritiski

  Bardisken / köket

  OK20_yläkerta_keittiö

  Köket

  Lokalbokning och prislista
  • Publicerat:
  • Uppdaterad:
  Dela
  URL kopierat