OK20 yläkerta

Otakaari 20:n yläkerrassa sijaitsee erityisesti sitsikäyttöön soveltuva 130 m2 suuruinen juhlatila.
Otakaari 20

OK20:n yläkerta soveltuu erityisesti sitsikäyttöön ja sitsaamaan mahtuu hyvin noin 50-60 henkilöä. Tilassa ei ole äänentoistoa. Tilassa on pieni keittiö, mutta vain yksi vessa. Keittiön varustelu on hyvin vaatimaton. Mikäli varaat tilaa sitsikäyttöön, kannattaa ruokien valmistusta varten varata esimerkiksi Sitsikeittiö

OK20 yläkerran käyttöaika on klo 14-06. Tila sijaitsee asuintalossa, tilan käytöstä ei saa aiheutua merkittävää haittaa asukkaille.

Majoittuminen tilassa on kielletty. Mikäli varaat tilan useammaksi päiväksi peräkkäin, sovithan ajoissa palvelutoimiston kanssa tilan päiväkäytöstä sekä siivouksesta varauksen aikana.

Osoite: Otakaari 20
Oleskelutila: Pöydät ja tuolit n. 50 henkilölle.
Keittiö: Jääkaappi-pakastin, kahvinkeitin, vedenkeitin. Ei hellaa eikä uunia.
Muuta: Tilassa ei tällä hetkellä ole äänentoistoa. Tilan kunto on hyvin vaatimaton, mm. lattian kunnossa on puutteita (tahmaisuus vaikka siivottu). Tämä on huomioitu tilan vuokrassa, joten otathan tämän huomioon varausvaiheessa. AYY:n tilasektori ei siis myönnä erikseen hyvitystä tähän liittyen varauksen jälkeen. Tilan voi myös käydä katsomassa ennen varauksen tekemistä (suosittelemme tätä jos ette ole käyneet tilassa aiemmin), otathan tällöin yhteyttä jäsenpalveluihin.

Huom!  Tilojen käyttöön on asetettu maksimikäyttäjämäärä toistaiseksi. OK20 ison puolen osalta maksimikäyttäjämäärä on 25 henkilöä, pienen puolen osalta 15 henkilöä ja yläkerran osalta 30 henkilöä. AYY:llä on oikeus perua tilan varaus, mikäli tilassa ollaan järjestämässä tapahtuma, jossa on tätä maksimimäärää suurempi osallistujamäärä. Tilojen käyttösääntöihin lisätään sanktio tilan maksimikäyttäjämäärän rikkomisesta. 

Tilan varanneille lähetetään viesti, jossa pyydetään ilmoittamaan tapahtuman osallistujamäärä sekä muistutetaan turvaetäisyyksistä ja hygieniakäytännöistä. 

Esteettömyys

Tilaan ei tällä hetkellä valitettavasti ole esteetöntä sisäänkäyntiä. Tilassa mahtuu liikkumaan esteettömästi. Tilassa ei ole inva-wc:tä.

OK20:n pihapiiri on esteetön. Pihaan pääsee taksilla. Auto on mahdollista pysäköidä kadun varteen.

Kuvia

OK20 yläkerta1

Yläkerran sali

OK20_yläkerta2

Yläkerran sali

OK20_yläkerta_baaritiski

Baaritiski / keittö

OK20_yläkerta_keittiö

Keittiö

Tilojen varaaminen ja hinnasto
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu