OK20 yläkerta

Otakaari 20:n yläkerrassa sijaitsee erityisesti sitsikäyttöön soveltuva 130 m2 suuruinen juhlatila.
Otakaari 20

OK20:n yläkerta soveltuu erityisesti sitsikäyttöön ja sitsaamaan mahtuu hyvin noin 50-60 henkilöä. Tilassa ei ole äänentoistoa. Tilassa on pieni keittiö, mutta vain yksi vessa. Keittiön varustelu on hyvin vaatimaton. Mikäli varaat tilaa sitsikäyttöön, kannattaa ruokien valmistusta varten varata esimerkiksi Sitsikeittiö

OK20 yläkerran käyttöaika on klo 14-06. Tila sijaitsee asuintalossa, tilan käytöstä ei saa aiheutua merkittävää haittaa asukkaille.

Majoittuminen tilassa on kielletty. Mikäli varaat tilan useammaksi päiväksi peräkkäin, sovithan ajoissa palvelutoimiston kanssa tilan päiväkäytöstä sekä siivouksesta varauksen aikana.

HUOM! Jos varaajalla on tunnukset TILA-järjestelmään, hän saa aktivoitua kulkukoodin varauksen tiedoista eikä avainta tarvitse hakea AYY:n toimistolta. Kulkukoodi aktivoituu noin 15 minuuttia ennen varauksen alkamista.

Osoite: Otakaari 20
Oleskelutila: Pöydät ja tuolit n. 50 henkilölle.
Keittiö: Jääkaappi-pakastin, kahvinkeitin, vedenkeitin. Ei hellaa eikä uunia.
Muuta: Tilassa ei tällä hetkellä ole äänentoistoa. Tilan kunto on hyvin vaatimaton, mm. lattian kunnossa on puutteita (tahmaisuus vaikka siivottu). Tämä on huomioitu tilan vuokrassa, joten otathan tämän huomioon varausvaiheessa. AYY:n tilasektori ei siis myönnä erikseen hyvitystä tähän liittyen varauksen jälkeen. Tilan voi myös käydä katsomassa ennen varauksen tekemistä (suosittelemme tätä jos ette ole käyneet tilassa aiemmin), otathan tällöin yhteyttä jäsenpalveluihin.

Esteettömyys

Tilaan ei tällä hetkellä valitettavasti ole esteetöntä sisäänkäyntiä. Tilassa mahtuu liikkumaan esteettömästi. Tilassa ei ole inva-wc:tä.

OK20:n pihapiiri on esteetön. Pihaan pääsee taksilla. Auto on mahdollista pysäköidä kadun varteen.

Kuvia

  OK20 yläkerta1

  Yläkerran sali

  OK20_yläkerta2

  Yläkerran sali

  OK20_yläkerta_baaritiski

  Baaritiski / keittö

  OK20_yläkerta_keittiö

  Keittiö

  Tilojen varaaminen ja hinnasto
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
  Jaa
  URL kopioitu