Bokningskalendern för AUS hyreslokaler öppnats fram till den 7.8.2022

AUS evenemangslokaler kan nu bokas fram till den 7.8.2022.
Atlantinkatu_terassi
Sievo Sauna

AUS evenemangslokaler kan nu  bokas för tiden mellan den 10.1.2022 och den 7.8.2022. Bokningen görs via AUS TILA-system med egna Aaltokoder. Om du inte har Aaltokoder och vill boka en lokal så kan du skicka oss en begäran om lokalbokning med denna blankett. Bokningsbegäranden som inkommit med blanketten bekräftas separat per epost.

Största delen av AUS lokaler har ett kodlås som bokaren får en engångnyckelkod till från TILA-systemet. Beträffande en del lokaler ska nycklarna avhämtas från AUS servicebyrå i Otnäs. Kolla servicebyrås öppettider på webbplatsen.

Bekanta dig med lokalerna, låsanordningarna och bokningsanvisningarna. Om du är osäker kring något lokal- eller bokningsärende ska du inte tveka att ta kontakt med oss!

OBS! Det finns för närvarande fel i de automatiska bokningspriserna. Priserna kommer att korrigeras manuellt när bokningen bekräftas och/eller faktureras. Du hittar den aktuella prislistan över hyreslokalerna och priserna för ytterligare timmar här: Lokalbokning och prislista

  • Publicerat:
  • Uppdaterad:
Dela
URL kopierat

Read more news

Many people standing and smiling for a group picture
Ajankohtaista Publicerat:

Sök till FSF:s förbundsmötesdelegation eller kandidera för FSF:s styrelse!

Finlands studentkårers förbund (FSF) representerar universitetsstuderande i det nationella beslutsfattandet. Verksamhetsplanen och policydokumentet som styr FSF:s påverkansarbete godkänns av förbundsmötet, som också väljer förbundsstyrelsen. Förbundsmötet 2024 ordnas den 15-16 november 2024. I den här nyheten hittar du anvisningar om hur du anmäler dig till AUS delegation till förbundsmötet och hur du ställer upp som kandidat till FSF styrelse.
vanha kuva teekkareista reklaamikulkueessa kylttien kanssa
Ajankohtaista, Blog Publicerat:

Tempaus, att tygla gemenskap för påverkansarbete

I höst anordnar studentkåren, efter en paus på flera år, ett Tempaus-projekt vid Aalto-universitetet. Spår av allas händer-Tempaus arrangeras på Bisterskäggige ingenjörens hundraårsjubileum. Juuso Määttä dyker i sin text ner i Tempaus historia.
Joona Lipponen melko totisena
Ajankohtaista, Kannanotot ja lausunnot Publicerat:

Regeringens nedskärningar leder till att studentbostäder inte byggs

Vi är chockerade över den senaste tidens nedskärningar från Finlands regering, som sätter byggandet av studentboende och studentbostäder på spel. Regeringen skärde i sina ramförhandlingar nästan helt ner på investeringsunderhållet för specialgrupper som tilldelas byggandet av studentbostäder, vilket gör det mycket osäkert att påbörja redan planerade bostadsprojekt i huvudstadsregionen och försvårar bostadssituationen för studenterna samt bostadsverksamheten för Aalto-universitetets studentkår (AUS).
helsinki kiinteistö
Ajankohtaista, Pressmeddelande Publicerat:

Förändringar av garantiavgifterna till hösten

Ändringen träder i kraft hösten 2024. Vi återkommer med mer information om detta närmare tidpunkten.