Bokningskalendern för AUS hyreslokaler öppnats fram till den 7.8.2022

AUS evenemangslokaler kan nu bokas fram till den 7.8.2022.
Atlantinkatu_terassi
Sievo Sauna

AUS evenemangslokaler kan nu  bokas för tiden mellan den 10.1.2022 och den 7.8.2022. Bokningen görs via AUS TILA-system med egna Aaltokoder. Om du inte har Aaltokoder och vill boka en lokal så kan du skicka oss en begäran om lokalbokning med denna blankett. Bokningsbegäranden som inkommit med blanketten bekräftas separat per epost.

Största delen av AUS lokaler har ett kodlås som bokaren får en engångnyckelkod till från TILA-systemet. Beträffande en del lokaler ska nycklarna avhämtas från AUS servicebyrå i Otnäs. Kolla servicebyrås öppettider på webbplatsen.

Bekanta dig med lokalerna, låsanordningarna och bokningsanvisningarna. Om du är osäker kring något lokal- eller bokningsärende ska du inte tveka att ta kontakt med oss!

OBS! Det finns för närvarande fel i de automatiska bokningspriserna. Priserna kommer att korrigeras manuellt när bokningen bekräftas och/eller faktureras. Du hittar den aktuella prislistan över hyreslokalerna och priserna för ytterligare timmar här: Lokalbokning och prislista

  • Publicerat:
  • Uppdaterad:
Dela
URL kopierat

Read more news

Wilma pitää kirjekuorta, jossa lukee "kansanedustajalle opiskelijalta"
Ajankohtaista, Kannanotot ja lausunnot Publicerat:

Brev till riksdagsledamöter

Vi gav varje riksdagsledamot ett brev denna vecka.
a girl waving hand
Ajankohtaista Publicerat:

Ansökningsutlysning: Bli modell för AUS bildbanksfotografering

Aalto-universitetets studentkår uppdaterar sina bildbanksbilder och söker entusiastiska studenter som vi kan fotografera. Fotograferingarna ordnas tre gånger under år 2024 och vi önskar studenter från olika branscher. Vi söker sammanlagt 15 studenter.
Wilma Branders, ei hymyile
Ajankohtaista, Blog Publicerat:

Mentalhälsoveckan firas i skuggan av studerandenas mentalvårdskris

Den här veckan firas återigen studerandenas mentalhälsovecka vars syfte är att lyfta fram den alarmerande situationen för mental hälsa samt bygga en mentalhälsovänligare studerandekultur i högskolegemenskaperna.
Facelift_1
Ajankohtaista Publicerat:

Otsvängen 18 B & C-trappornas trivselrenoveringar är färdiga

Otsvängen 18 B- och C-trappornas facelift dvs. trivselrenoveringar har blivit färdiga. Projektet framskred inom utsatt tidtabell och mycket lyckat ur fastighetsägarens synvinkel. Trivselrenoveringarna gjordes under tiden 11/2023 - 3/2024.