Apply for financial support

TTE Fund

The Fund for the Promotion of Teekkari Operations (TTE Fund) grants financial aid to all of AYY’s membership and the associations and communities operating in the vicinity of the Student Union. The purpose of the Fund is to generate and maintain active interest in technological, scientific, financial, artistic and societal issues and cultural activities.
TTER

TTER:n tavoitteena on tukea ja aktivoida opiskelijatoimintaa Aalto-yhteisössä sen kaikissa muodoissa.

Erityisesti rahastossa arvostetaan projekteja, jotka kannustavat ihmisiä toimimaan ja tekemään yhdessä uuden luomiseksi. Mitä useampi aaltolainen pystyy projektiin osallistumaan tai sen tuotoksista nauttimaan, sen parempi. Koska yliopiston ja sen opiskelijoiden arvostus riippuu myös julkisesta näkyvyydestä, rahasto kannustaa aktiiviseen viestintään sekä Aalto-yhteisössä että sen ulkopuolella.

Avustuksia voi hakea esimerkiksi erilaisiin tapahtumiin, julkaisuihin ja rakenteluprojekteihin. TTER ei myönnä avustusta perustoimintaan, opintoihin tai palkanmaksuun.

TTER perustettiin vuonna 2006. Sen alkupääoman lahjoitti Teekkaritoiminnan edistämisyhdistys (TTEY). Vuoden 2010 alusta rahasto siirtyi kokonaisuudessaan osaksi Aalto-yliopiston ylioppilaskuntaa.

Lisätietoja rahastosta ja avustusten hakemisesta voi lukea sen nettisivuilta.

  • Published:
  • Updated:
Share
URL copied!