Hae rahallista tukea

TTER

Teekkaritoiminnan edistämisrahasto (TTER) jakaa avustuksia koko AYY:n jäsenistölle ja ylioppilaskunnan läheisyydessä toimiville yhdistyksille ja yhteisöille. Rahaston tarkoituksena on herättää ja ylläpitää harrastusta teknillisiin, tieteellisiin, taloudellisiin, taiteellisiin ja yhteiskunnallisiin asioihin sekä kulttuurin harjoittamiseen.
TTER

TTER:n tavoitteena on tukea ja aktivoida opiskelijatoimintaa Aalto-yhteisössä sen kaikissa muodoissa.

Erityisesti rahastossa arvostetaan projekteja, jotka kannustavat ihmisiä toimimaan ja tekemään yhdessä uuden luomiseksi. Mitä useampi aaltolainen pystyy projektiin osallistumaan tai sen tuotoksista nauttimaan, sen parempi. Koska yliopiston ja sen opiskelijoiden arvostus riippuu myös julkisesta näkyvyydestä, rahasto kannustaa aktiiviseen viestintään sekä Aalto-yhteisössä että sen ulkopuolella.

Avustuksia voi hakea esimerkiksi erilaisiin tapahtumiin, julkaisuihin ja rakenteluprojekteihin. TTER ei myönnä avustusta perustoimintaan, opintoihin tai palkanmaksuun.

TTER perustettiin vuonna 2006. Sen alkupääoman lahjoitti Teekkaritoiminnan edistämisyhdistys (TTEY). Vuoden 2010 alusta rahasto siirtyi kokonaisuudessaan osaksi Aalto-yliopiston ylioppilaskuntaa.

Lisätietoja rahastosta ja avustusten hakemisesta voi lukea sen nettisivuilta.

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu