Skaffa ett ordningsvaktskort på AUS bekostnad

Nu har du en unik möjlighet att utbilda dig till ordningsvakt på AUS bekostnad.
Kuvapankki_Ulkotapahtuma_6

Nu har du en unik möjlighet att utbilda dig till ordningsvakt på AUS bekostnad.  Dealen är följande:  AUS betalar din ordningsvaktskurs (värde ca. 250 €) och i gengäld förbinder du dig att arbeta som ordningsvakt på tre av AUS evenemang. Som höstens specialitet har du även möjlighet att få en prestationsnotering genom att vara ordningsvakt på Junction (mer information nedan). 

Att jobba som ordningsvakt på evenemangen i Otnäs  är både lätt och roligt.  Dessutom får du många frivilligförmåner. Anmäl dig till vår ordningsvaktskurs, utför utbildningen och ansök om kortet. Vi meddelar när vi behöver ordningsvakter för evenemangen.

Obs! Ordningsvaktuppdragen kräver kunskaper i finska.

Om du vill nappa på erbjudandet, ta kontakt: [email protected]

Du hittar öppna kurser till exempel härifrån, härifrån eller härifrån

Vi söker ordningsvakter till Junction! 

Vill du jobba som ordningsvakt på Europas största Hackathon? AUS och Junction söker ordningsvakter i samarbete. 

Junction är Europas största årliga hackathon som ordnas den 15–17 november i Otnäs i Esbo. Evenemanget ordnas med frivilligkrafter. Därmed är även ordningsvaktuppdragen frivilligarbete. På Junction får ordningsvakterna ta del av hela teamet och får samma frivilligförmåner som andra.  Junction bjuder på mat och dryck under evenemanget, en t-shirt och övriga tilläggsprodukter, men arvode utbetalas inte. Före evenemanget har vi en gemensam träff för hela ordningsvaktsteamet, och även då bjuder vi  på restaurangmaten och dryckerna. Efter tillställningen är det möjligt att delta på afterpartyt som har open bar. Mer information om Junction https://2019.hackjunction.com/ 

Om du vill jobba som ordningsvakt på Junction men inte har ett ordningsvaktskort så hinner du ännu avlägga kursen i oktober. För evenemanget fås en prestationsnotering för AUS ordningsvakter.  

Om du redan har ett ordningsvaktskort, tar du väl kontakt så får du bli en del av Junction-familjen. 

Alla förfrågningar och anmälningar till [email protected].

  • Publicerat:
  • Uppdaterad:
Dela
URL kopierat

Read more news

Many people standing and smiling for a group picture
Ajankohtaista Publicerat:

Sök till FSF:s förbundsmötesdelegation eller kandidera för FSF:s styrelse!

Finlands studentkårers förbund (FSF) representerar universitetsstuderande i det nationella beslutsfattandet. Verksamhetsplanen och policydokumentet som styr FSF:s påverkansarbete godkänns av förbundsmötet, som också väljer förbundsstyrelsen. Förbundsmötet 2024 ordnas den 15-16 november 2024. I den här nyheten hittar du anvisningar om hur du anmäler dig till AUS delegation till förbundsmötet och hur du ställer upp som kandidat till FSF styrelse.
vanha kuva teekkareista reklaamikulkueessa kylttien kanssa
Ajankohtaista, Blog Publicerat:

Tempaus, att tygla gemenskap för påverkansarbete

I höst anordnar studentkåren, efter en paus på flera år, ett Tempaus-projekt vid Aalto-universitetet. Spår av allas händer-Tempaus arrangeras på Bisterskäggige ingenjörens hundraårsjubileum. Juuso Määttä dyker i sin text ner i Tempaus historia.
Joona Lipponen melko totisena
Ajankohtaista, Kannanotot ja lausunnot Publicerat:

Regeringens nedskärningar leder till att studentbostäder inte byggs

Vi är chockerade över den senaste tidens nedskärningar från Finlands regering, som sätter byggandet av studentboende och studentbostäder på spel. Regeringen skärde i sina ramförhandlingar nästan helt ner på investeringsunderhållet för specialgrupper som tilldelas byggandet av studentbostäder, vilket gör det mycket osäkert att påbörja redan planerade bostadsprojekt i huvudstadsregionen och försvårar bostadssituationen för studenterna samt bostadsverksamheten för Aalto-universitetets studentkår (AUS).
helsinki kiinteistö
Ajankohtaista, Pressmeddelande Publicerat:

Förändringar av garantiavgifterna till hösten

Ändringen träder i kraft hösten 2024. Vi återkommer med mer information om detta närmare tidpunkten.