Hanki JV-kortti AYY:n piikkiin

Nyt sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus kouluttautua järjestyksenvalvojaksi AYY:n kustantamana.
Kuvapankki_Ulkotapahtuma_6

Nyt sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus kouluttautua järjestyksenvalvojaksi AYY:n kustantamana. Diili on seuraava: AYY maksaa JV-koulutuksesi (arvo noin 250€), ja vastineeksi sitoudut toimimaan järjestyksenvalvojana kolmessa AYY tapahtumassa. Syksyn erikoisuutena sinulla on mahdollisuus saada suoritusmerkintä myös toimimalla järjestyksenvalvojana Junctionissa (tästä lisätietoja alta). 

Otaniemen tapahtumissa järjestyksenvalvojana toimiminen on helppoa ja hauskaa, lisäksi saat monia vapaaehtoisille kuuluvia etuja. Ilmoittaudu järjestyksenvalvojakurssille, suorita koulutus ja hae kortti. Me ilmoitamme, kun tarvitsemme järjestyksenvalvojia tapahtumiin.

Huom! Järjestyksenvalvojana toimiminen edellyttää suomenkielentaitoa.

Jos haluat tarttua tähän tarjoukseen, ota yhteyttä [email protected]

Avoimia kursseja löydät esimerkiksi täältä, täältä tai täältä

Haemme nyt järjestyksenvalvojia Junctioniin! 

Haluatko päästä järjestyksenvalvojaksi Euroopan isoimpaan Hackathoniin? AYY ja Junction hakevat yhteistyössä järjestyksenvalvojia. 

Junction on Euroopan suurin vuosittainen hackathon, joka järjestetään 15.-17.11.2019 Espoon Otaniemessä. Tapahtuma toteutetaan vapaaehtoisvoimin. Täten myös järjestyksenvalvontatehtävät ovat vapaaehtoistyötä. Junctionissa järjestyksenvalvojat pääsevät osaksi koko tiimiä ja saavat samat vapaaehtoisedut kuin muutkin.  Junction tarjoaa ruoka- ja juomapuolen tapahtuman aikana, t-paidan sekä muita oheistuotteita, mutta palkkiota ei makseta. Ennen tapahtumaa on myös yksi yhteinen tapaaminen koko järjestyksenvalvontatiimin kanssa. Myös tässä tapaamisessa tarjotaan ravintolaruuat ja juomat. Tapahtuman jälkeen on mahdollista osallistua afterpartyyn, jossa open bar. Lisätietoja Junctionista. 

Jos haluat toimia järjestyksenvalvojana Junctionissa, mutta sinulla ei ole JV-korttia, ehdi vielä suorittamaan kurssin lokakuun aikana. Tapahtumasta saa AYY:n järjestyksenvalvojan suoritusmerkinnän.  

Jos sinulla on jo JV-kortti, otathan yhteyttä niin pääset osaksi Junction perhettä. 

Kaikki tiedustelut ja ilmoittautumiset [email protected]

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Read more news

vanha kuva teekkareista reklaamikulkueessa kylttien kanssa
Ajankohtaista, Blogi Julkaistu:

Tempaus, yhteisöllisyyden valjastus vaikutustyöhön

Tänä syksynä Aalto-yliopiston ylioppilaskunta järjestää vuosien tauon jälkeen Tempauksen. Kaikkien käsien jälki -Tempaus järjestetään Jämeräpartaisen insinöörin satavuotisjuhlavuonna. Juuso Määttä sukeltaa blogitekstissään Tempauksen historiaan.
Joona Lipponen melko totisena
Ajankohtaista, Kannanotot ja lausunnot Julkaistu:

Hallituksen leikkausten takia opiskelija-asuntoja jää rakentamatta

Olemme järkyttyneitä Suomen hallituksen viimeaikaisista leikkauksista, jotka laittavat opiskelija-asumisen ja opiskelija-asuntojen rakennuttamisen vaakalaudalle. Hallitus leikkasi kehysriihessään erityisryhmien investointiavustukset opiskelija-asuntorakentamiselta lähes kokonaan, mikä tekee jo suunniteltujen asuntohankkeiden aloittamisesta pääkaupunkiseudulla hyvin epävarmaa ja vaikeuttaa opiskelijoiden asumistilannetta sekä Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan (AYY) asuntotoimintaa.
helsinki kiinteistö
Ajankohtaista, Tiedote Julkaistu:

Vakuusmaksuihin tulossa muutoksia syksyllä

Vakuusmaksuihin on tulossa muutoksia, joiden myötä kaikilta ei jatkossa peritä vakuusmaksua, vaan vakuuksia peritään ainoastaan tietyissä tilanteissa
Mante smiling with an EU flag
Ajankohtaista, Blogi Julkaistu:

Miksi äänestän EU-vaaleissa?

Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan hallituksen varapuheenjohtaja Mantė Žygelytė kirjoitti blogiin siitä, miksi hän aikoo äänestää europarlamenttivaaleissa