Otstrandens takbastu

Otstrandens takbastu ligger på översta våningen vid Otstranden 8 E och har två balkonger med utsikt över Otstrandens båtklubb till Bredviken.
Otaranta 8

Otstrandens takbastu lämpar sig för bastukvällar och möten men också till exempel små sitsar. Förutom en bastu har lokalen också vistelse- och mötesutrymmen och två stora balkonger. Bastun har varit en mycket populär plats för företagsbastukvällar.

Lokalerna får användas kl. 14–22 (bastun 15-21:30). Bastun sätts på själv från elaggregatet. Otstrandens takbastu ligger i översta våningen i ett bostadshus och gästerna måste därför lämna lokalen senast kl. 22. På helfer och heldagar, lokalerna får användas kl. 14-23 (bastun 15-22).

Adress: Otstranden 8 E
Bastu: Plats för 10 personer. 
Allrum: Stort bord och stolar för 13 personer, separat serveringsbord, soffgrupp och soffbord. Lokalen rymmer totalt cirka 25 personer.
Kök: Keramisk spis, ugn, mikrovågsugn, två stora kylskåp, diskmaskin och kaffekokare.
Kärl: Servis för 20 personer.
Övrigt: Öppen spis, tv, projektor och duk samt ljudåtergivning.

OBS! Om bokaren har koder till TILA-systemet kan hen aktivera passerkoden från bokningsuppgifterna och behöver inte avhämta en nyckel på AUS kontor. Passerkoden aktiveras 15 minuter före bokningens början. Passerkoden går till ytterdörren på innergården och lokalens dörr.

Tillgänglighetsinformation: Bakom huset bredvid sandvägen finns en tillgänglig ingång. Man kommer med hiss till lokalen. Passagen till tvätt- och bastulokaler är  inte tillgänglig och det kan vara svårt att röra sig med hjälpmedel. I bastun  finns nödvändigtvis inte utrymme  för att röra sig med till exempel  rullstol. I lokalen finns två toaletter varav den andra är rymligare och kan fungera tillgängligt. Passagen till takbastuns terrass är   inte tillgänglig då man går ut till terrassen från omklädningsrummen via två trappsteg. Passagen till balkongen är tillgänglig. Byggnadernas omgivning är plan och det finns rikligt med parkeringsplatser men särskilda tillgängliga parkeringsplatser finns inte.

Bilder

  Avainsauna_oleskelutila
  Otarannan kattosauna suihkut
  Otarannan kattosaunan kabinetti5
  Avain Sauna_parveke
  Otarannan kattosauna terassi
  AvainSauna_pukuhuone
  Otarannan kattosauna pukuhuone
  Avain Sauna_parveke
  Avain Sauna_parveke
  AvainSauna_pohjakuva
  Lokalbokning och prislista
  • Publicerat:
  • Uppdaterad:
  Dela
  URL kopierat