Otstrandens takbastu

Otstrandens takbastu ligger på översta våningen vid Otstranden 8 E och har två balkonger med utsikt över Otstrandens båtklubb till Bredviken.
Otaranta 8

Otstrandens takbastu lämpar sig för bastukvällar och möten men också till exempel små sitsar. Förutom en bastu har lokalen också vistelse- och mötesutrymmen och två stora balkonger. Bastun har varit en mycket populär plats för företagsbastukvällar och är också tillgänglig med rullstol. Lokalerna får användas kl. 14–23. Bastun sätts på själv från elaggregatet. Otstrandens takbastu ligger i översta våningen i ett bostadshus och gästerna måste därför lämna lokalen senast kl. 23.

Adress: Otstranden 8 E
Bastu: Plats för 10 personer. 
Allrum: Stort bord och stolar för 13 personer, separat serveringsbord, soffgrupp och soffbord. Lokalen rymmer totalt cirka 25 personer.
Kök: Keramisk spis, ugn, mikrovågsugn, två stora kylskåp, diskmaskin och kaffekokare.
Kärl: Servis för 20 personer.
Övrigt: Öppen spis, tv, projektor och duk samt ljudåtergivning.

OBS! Om bokaren har koder till TILA-systemet kan hen aktivera passerkoden från bokningsuppgifterna och behöver inte avhämta en nyckel på AUS kontor. Passerkoden aktiveras 15 minuter före bokningens början. Passerkoden går till ytterdörren på innergården och lokalens dörr.

Bilder

Avainsauna_oleskelutila
AvainSauna_pukuhuone
Otarannan kattosauna pukuhuone
Otarannan kattosauna suihkut
Otarannan kattosauna terassi
Avain Sauna_parveke
AvainSauna_pohjakuva
Lokalbokning och prislista
  • Publicerat:
  • Uppdaterad:
Dela
URL kopierat