Otarannan kattosauna

Otarannan kattosauna sijaitsee Otaranta 8 E:n ylimmässä kerroksessa. Parvekkeilta avautuvat näkymät Otarannan venekerhon yli Laajalahdelle.
Otaranta 8

Otarannan kattosauna soveltuu saunailtojen ja kokousten lisäksi vaikkapa pienten sitsien pitämiseen. Tilassa on saunan lisäksi oleskelu- ja kokoustilaa sekä kaksi suurta parveketta. Sauna on ollut erittäin suosittu yrityssaunailtojen pitopaikka, ja sinne pääsee myös pyörätuolilla. Tilojen käyttöaika on klo 14–23. Sauna laitetaan tilassa itse kytkimestä päälle. Kattosauna sijaitsee asuintalon ylimmässä kerroksessa, joten sieltä on ehdottomasti poistuttava klo 23 mennessä.

Osoite: Otaranta 8 E
Sauna: Tilaa 10 hengelle. Sauna on mahdollista lämmittää aikavälillä klo 17-22.
Oleskelutila: Suuri pöytä ja tuolit 13 hengelle, jakkaroita, erillinen tarjoilupöytä, sohvaryhmä ja sohvapöytä. Tilaan mahtuu yhteensä noin 25 henkeä.
Keittiö: Keraaminen liesi, uuni, mikro, kaksi suurta jääkaappia, astianpesukone ja kahvinkeitin.
Astiat: Astiasto 20 hengelle.
Muuta: Takka, televisio, videotykki ja valkokangas sekä äänentoisto.

HUOM! Jos varaajalla on tunnukset TILA-järjestelmään, hän saa aktivoitua kulkukoodin varauksen tiedoista eikä avainta tarvitse hakea AYY:n toimistolta. Kulkukoodi aktivoituu 15 minuuttia ennen varauksen alkamista. Tilaan saa myös tarvittaessa AYY:lta avaimen, jolla on kulku rakennukseen ja vuokratilaan. Kulkukoodi käy sisäpihan ulko-oveen sekä tilan oveen.

Kuvia

Avainsauna_oleskelutila
AvainSauna_pukuhuone
Avain Sauna_parveke
AvainSauna_pohjakuva
Tilojen varaaminen ja hinnasto
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu