Otarannan kattosauna

Otarannan kattosauna sijaitsee Otaranta 8 E:n ylimmässä kerroksessa. Parvekkeilta avautuvat näkymät Otarannan venekerhon yli Laajalahdelle.
Otarannan kattosaunan kabinetti

Otarannan kattosauna soveltuu saunailtojen ja kokousten lisäksi vaikkapa pienten sitsien pitämiseen. Tilassa on saunan lisäksi oleskelu- ja kokoustilaa sekä kaksi suurta parveketta. Sauna on ollut erittäin suosittu yrityssaunailtojen pitopaikka.

Tilan käyttöaika on arkisin klo 14–22 ja viikonloppuisin ja arkipyhinä 14-23. Sauna laitetaan tilassa itse kytkimestä päälle, kytkin sijaitsee tilan sisäänkäynnin vieressä olevalla seinällä. Kattosauna sijaitsee asuintalon ylimmässä kerroksessa, joten sieltä on ehdottomasti poistuttava käyttöajan loppuun mennessä.

Osoite: Otaranta 8 E
Sauna: Tilaa 10 hengelle. Sauna on mahdollista lämmittää aikavälillä klo 15-21:30 (viikonloppuisin ja arkipyhinä 15-22).
Oleskelutila: Suuri pöytä ja tuolit 13 hengelle, jakkaroita, erillinen tarjoilupöytä, sohvaryhmä ja sohvapöytä. Tilaan mahtuu yhteensä noin 25 henkeä.
Keittiö: Keraaminen liesi, uuni, mikro, kaksi suurta jääkaappia, astianpesukone ja kahvinkeitin.
Astiat: Astiasto 20 hengelle.
Muuta: Takka, televisio, videotykki ja valkokangas sekä äänentoisto.

HUOM! Jos varaajalla on tunnukset TILA-järjestelmään, hän saa aktivoitua kulkukoodin varauksen tiedoista eikä avainta tarvitse hakea AYY:n toimistolta. Kulkukoodi aktivoituu 15 minuuttia ennen varauksen alkamista. Tilaan saa myös tarvittaessa AYY:lta avaimen, jolla on kulku rakennukseen ja vuokratilaan. Kulkukoodi käy sisäpihan ulko-oveen sekä tilan oveen.

Esteettömyys:  Esteetön sisäänkäynti sijaitsee talon takana hiekkatien varrella. Tilaan saavutaan hissillä. Pukuhuone- ja suihkutiloihin on esteetön pääsy ja niissä on tilaa liikkua apuvälineen kanssa. Saunaan ei välttämättä mahdu esimerkiksi pyörätuolin kanssa. Tilassa on kaksi wc:tä, joista toinen on tilavampi ja voi toimia esteettömänä. Kattosaunan terassille pääsy ei ole esteetöntä, sillä terassille kuljetaan pukuhuonetiloista kahden porrasaskelman kautta. Parvekkeelle on esteetön pääsy. Rakennuksen pihapiiri on tasainen ja pysäköintipaikkoja on runsaasti, mutta erillisiä esteettömiä pysäköintipaikkoja ei ole.

Kuvia

  Otarannan kattosaunan kabinetti2
  Otarannan kattosaunan kabinetti3
  Otarannan kattosaunan kabinetti5
  Otarannan kattosaunan keittiö
  Otarannan kattosaunan parveke
  Otarannan kattosaunan pukuhuone
  Otarannan kattosauna pukuhuone
  Otarannan kattosaunan terassi
  Otarannan kattosaunan terassi2
  AvainSauna_pohjakuva
  Tilojen varaaminen ja hinnasto
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
  Jaa
  URL kopioitu