Ossinsauna

Ossinsauna ligger i nedre våningen vid Otsvängen 18. Lokalen kan anpassas till många olika användningsändamål tack vare inredningen som är lätt att flytta.
OK18

Ossinsauna är en liten bastulokal i nedre våningen vid Otsvängen 18. Lokalen har ett separat vistelserum. Den passar bra för bastukvällar, möten och olika träffar. Köket är litet och därför kan det vara besvärligt att ordna sitsar. Lokalen är också tillgänglig för personer i rullstol. 

Den får användas kl. 14–22. Öppettider för hyreslokal är på helger och helgdagar  10-23. Bastun är varm kl. 15–21.30 (på helger och heldagar 15-22) och bastun sätts på själv från elaggregatet. Eftersom lokalerna ligger i en bostadsfastighet får man inte vistas där efter kl. 22 (pä helger och heldagar 23).

Adress: Otsvängen 18, egen ingång direkt bakom busshållplatsen.
Bastu: Plats för 6 personer. Bastun har ett elaggregat som värms upp automatiskt.
Allrum: Bardisk, bordsplats och stolar för 16 personer. Lokalen är lämplig för cirka 30 personer.
Kök: Kylskåp, spis, mikrovågsugn, diskmaskin och kaffekokare.
Kärl: Servis för 24 personer.
Övrigt: Lokalen har ett ljudåtergivningssystem.

OBS! Om bokaren har koder till TILA-systemet kan hen aktivera passerkoden från bokningsuppgifterna och behöver inte avhämta en nyckel på AUS kontor. Passerkoden aktiveras 15 minuter före bokningens början.

Tillgänglighetsinformation

Ingången till Ossinsauna är tillgänglig. Kabinettet i Ossinsauna är rymligt och  det finns plats att röra sig med till exempel rullstol. Tillgänglig passage till omklädningsrum, duschutrymme och bastu. Invatoalett finns i lokalen.

Taxin kan köra in på Ossinsaunas gård. Bilen kan också parkeras längs gatan.

Bilder

  Ossinsauna1
  Ossinsauna2
  Ossinsauna3
  Ossinsauna_sauna
  Ossinsauna_pohjakuva
  Lokalbokning och prislista
  • Publicerat:
  • Uppdaterad:
  Dela
  URL kopierat