Ossinsauna

Ossinsauna sijaitsee Otakaari 18:n alakerrassa. Tila on muokattavissa monenlaiseen käyttöön helposti siirreltävien kalusteiden vuoksi.
Ossinsauna3

Ossinsauna on Otakaari 18:n alakerrassa sijaitseva pieni saunatila. Tilassa on erillinen oleskelutila. Tila sopii hyvin saunailtojen pitämiseen, kokoustamiseen sekä erilaisiin illanviettoihin. Ossinsaunan keittiö on pieni, joten sitsien järjestäminen voi olla hankalaa. 

Ossinsaunan käyttöaika on klo 14-22. Viikonloppuisin ja arkipyhinä käyttöaika on 14-23. Sauna laitetaan tilassa itse kytkimestä päälle (kytkin sijaitsee keittiön vieressä). Saunan lämmitys on mahdollista arkisin klo 15–21:30 ja viikonloppuisin ja arkipyhinä 15-22 välillä. Koska tilat sijaitsevat asuinrakennuksessa, niistä on ehdottomasti poistuttava käyttöajan loppuun mennessä.

Osoite: Otakaari 18, tilaan on oma sisäänkäynti, joka sijaitsee heti bussipysäkin takana.
Sauna: Tilaa 6 hengelle. Sauna laitetaan itse kytkimestä päälle.
Oleskelutila: Baaritiski sekä pöytätilaa ja tuolit 16 hengelle. Tila soveltuu noin 30 hengelle.
Keittiö: Jääkaappi, liesi, mikroaaltouuni, astianpesukone ja kahvinkeitin.
Astiat: Astiasto 24 hengelle.
Muuta: Tilassa on äänentoisto.

HUOM! Jos varaajalla on tunnukset TILA-järjestelmään, hän saa aktivoitua kulkukoodin varauksen tiedoista eikä avainta tarvitse hakea AYY:n toimistolta. Kulkukoodi aktivoituu noin 15 minuuttia ennen varauksen alkamista.

Esteettömyys

Sisäänkäynti Ossinsaunaan on esteetön. Ossinsaunan kabinetti on tilava ja siellä mahtuu liikkumaan esimerkiksi pyörätuolilla. Pukuhuoneeseen, suihkutiloihin ja saunaan on esteetön kulku. Tilassa on inva-wc.

Ossinsaunan pihaan pääsee taksilla. Auto on mahdollista pysäköidä kadun varteen.

Kuvia

  Ossinsauna1
  Ossinsauna2
  Ossinsauna3
  Ossinsauna_sauna
  Ossinsauna_pohjakuva
  Tilojen varaaminen ja hinnasto
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
  Jaa
  URL kopioitu