Nya regler för bastubokning träder i kraft

Bastubokningar kommer att förändras med reformen. Bastubokningar görs via Domo-systemet, och den nya bokningskalendern öppnas den första i varje månad.
Sauna

Boka bastu i Domo

Bastubokningar görs via Domo-systemet, och den nya bokningskalendern öppnas den första i varje månad.
 
Krediter och andra saker att tänka på
Alla invånare har fyra kredits per kalendermånad. En kredit motsvarar en bastutur (1h). Du kan ha högst 4 aktiva bokningar samtidigt. Krediterna nollställs varje månad varför de inte kan samlas och till exempel sparas för en annan månad. Den nya bokningskalendern öppnar alltid månadens första dag.

Följ den bokade tiden noggrant så att följande bastubadare kan börja sitt bastubad i tid. Ta andra bastubadare i beaktande genom att ansvara för prydligheten i bastun. Husdjur får inte tas med i omklädningsrummen eller bastuutrymmena.
 
Avbokning av en reservation
Bokningen kan annulleras inom en timme från att bokningen gjorts, varefter bokningen inte kan annulleras. AUS Bostadskontor kan inte avboka bastuturen istället för invånaren så var noggrann när du gör bokningen.


 Obs: Ändringen av bastubokningen gäller inte husen Servin Maijan tie 1 och Servinkuja 2.

  • Publicerat:
  • Uppdaterad:
Dela
URL kopierat

Read more news

vanha kuva teekkareista reklaamikulkueessa kylttien kanssa
Ajankohtaista, Blog Publicerat:

Tempaus, att tygla gemenskap för påverkansarbete

I höst anordnar studentkåren, efter en paus på flera år, ett Tempaus-projekt vid Aalto-universitetet. Spår av allas händer-Tempaus arrangeras på Bisterskäggige ingenjörens hundraårsjubileum. Juuso Määttä dyker i sin text ner i Tempaus historia.
Joona Lipponen melko totisena
Ajankohtaista, Kannanotot ja lausunnot Publicerat:

Regeringens nedskärningar leder till att studentbostäder inte byggs

Vi är chockerade över den senaste tidens nedskärningar från Finlands regering, som sätter byggandet av studentboende och studentbostäder på spel. Regeringen skärde i sina ramförhandlingar nästan helt ner på investeringsunderhållet för specialgrupper som tilldelas byggandet av studentbostäder, vilket gör det mycket osäkert att påbörja redan planerade bostadsprojekt i huvudstadsregionen och försvårar bostadssituationen för studenterna samt bostadsverksamheten för Aalto-universitetets studentkår (AUS).
helsinki kiinteistö
Ajankohtaista, Pressmeddelande Publicerat:

Förändringar av garantiavgifterna till hösten

Ändringen träder i kraft hösten 2024. Vi återkommer med mer information om detta närmare tidpunkten.
Mante smiling with an EU flag
Ajankohtaista, Blog Publicerat:

Varför röstar jag i EU-valet?

Aalto-universitetets studentkårs styrelseviceordförande Mantė Žygelytė skrev en bloggtext om varför hon kommer att rösta i europarlamentvalet.