Uudet saunavuorokäytännöt astuvat voimaan

Saunavuorojen varaus muuttuu uudistuksen myötä. Saunavaraukset tehdään Domo-järjestelmän kautta, ja uusi varauskalenteri aukeaa aina kuun ensimmäinen päivä.
Sauna

Saunavarauksen tekeminen Domo-järjestelmässä

Saunavaraukset tehdään Domo-järjestelmän kautta, ja uusi varauskalenteri aukeaa aina kuun ensimmäinen päivä.
 
Krediitit ja muuta huomioitavaa
Jokaisella asukkaalla on neljä krediittiä per kalenterikuukausi. Yksi krediitti vastaa yhtä saunavuoroa (1 h), ja varauksia voi olla enintään 4 voimassa samanaikaisesti. Krediitit nollaantuvat joka kuukausi, jonka vuoksi niitä ei voi kerätä ja esimerkiksi säästää toiselle kuukaudelle. Uusi varauskalenteri aukeaa aina kuun ensimmäinen päivä.
 
Otathan muut kanssasaunojat huomioon noudattamalla varattua aikaasi huolellisesti, jotta seuraava saunoja pääsevät omalle vuorolleen ajoissa, ja huolehdit saunan siisteydestä seuraavia saunojia varten. Pukuhuoneeseen ja saunatiloihin ei saa viedä lemmikkieläimiä.
 
Varauksen peruminen
Varauksen voi perua tunnin sisällä varauksen teosta, jonka jälkeen varausta ei voi enää perua. AYY Asuminen ei voi perua saunavuoroa asukkaan puolesta, joten olethan tarkkana tehdessäsi varausta.

Huom. saunavarausuudistus ei koske Servin Maijan tie 1 ja Servinkuja 2 taloja.

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Read more news

helsinki kiinteistö
Ajankohtaista, Tiedote Julkaistu:

Vakuusmaksuihin tulossa muutoksia syksyllä

Vakuusmaksuihin on tulossa muutoksia, joiden myötä kaikilta ei jatkossa peritä vakuusmaksua, vaan vakuuksia peritään ainoastaan tietyissä tilanteissa
Mante smiling with an EU flag
Ajankohtaista, Blogi Julkaistu:

Miksi äänestän EU-vaaleissa?

Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan hallituksen varapuheenjohtaja Mantė Žygelytė kirjoitti blogiin siitä, miksi hän aikoo äänestää europarlamenttivaaleissa
happy student holding an EU flag
Ajankohtaista Julkaistu:

EU pähkinänkuoressa

Tärkeimmät asiat Euroopan unionista (EU), jotka jokaisen opiskelijan tulisi tietää.
opiskelijoita haalareissa
Ajankohtaista Julkaistu:

Tervetuloa vastamaan Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan jäsenkyselyyn

Tapahtumia, tiloja ja asuntoja. Vaikuttamista, viestintää ja vapaaehtoistoimintaa. Mitä kaikkia ylioppilaskunnan palveluita olet käyttänyt? Entä mitä mieltä olet niistä?