Nea Baarman börjar som AUS chef för påverkan och kommunikation

Nea Baarman har blivit vald till Aalto-universitetets studentkårs nya chef för påverkan och kommunikation.
Nea Baarman hymyilee

Nea Baarman som valts till AUS chef för påverkan och kommunikation inledde sin uppgift på deltid i slutet av oktober och på heltid 7.11.2022. Arbetet har börjat fartfyllt med introduktioner.

Baarman, teologie kandidat och student i samhällsvetenskaper, beskriver sig själv som en ”erfaren föreningsråtta”. Hon har redan under ett årtiondes tid hunnit samla på sig erfarenhet från ungdomsorganisationer. På sina tidigare arbetsplatser har Baarman även koordinerat flyktingförläggningars verksamhet och frivilligarbete, påverkat i utvecklingssamarbetsorganisationer och varit huvudredaktör för Europaungas sakkunnig- och föreningstidning. Hon studerar internationell krishantering och socialt arbete på magisternivå.

”Jag sökte till AUS då jag själv som student anser att intressebevakning är viktigt. Efter coronakrisen har jag sett många utvecklingsobjekt inom studentintressebevakningen och önskar få påverka studenternas välbefinnande genom mitt arbete. Jag väntar på att få använda och tillämpa mitt kunnande från föreningsfältet och lära mig nytt”, gläder sig Baarman.

Den färska chefen för påverkan och kommunikation förhåller sig entusiastiskt men ödmjukt till sitt nya jobb. Påverkan ligger nära Baarmans hjärta så de nya vindarna på arbetsfältet gläder. Som chef leder Baarman AUS team för påverkan och kommunikation, fungerar som chef för sakkunniga och representerar sina sektorer i ledningsgruppen.

”Det är fantastiskt att få en föreningsveteran som Nea till vår arbetsgemenskap. Hon ger säkert nya perspektiv på vår studentkårs kommunikation och påverkan” konstaterar AUS verksamhetsledare Antti Ilmavirta.

  • Publicerat:
  • Uppdaterad:
Dela
URL kopierat

Read more news

kuvassa AYY:n yhteisö-, ansio- ja kunniamerkkejä kuntanauhoihin kiinnitettynä
Ajankohtaista, Pressmeddelande Publicerat:

Utmärkelser beviljats på AUS14-årsfest

Utmärkelser delades ut till meriterade medlemmar i Aaltogemenskapen på AUS 14. årsfest den 18. maj 2024.
kuvassa Tempausesikunta innostuneena
Ajankohtaista, Pressmeddelande Publicerat:

Tempaus ökar uppskattningen av frivilligarbete i Finland

Den Bisterskäggige ingenjören, Sheryl Tokyos och Kunniamursus Tempausbefallning lästes upp på Aalto Open Air och utlysningen av Wappen.
sininen tausta ja musta teksti
Ajankohtaista Publicerat:

AUS EU-valsevenemang är på kommande!

Europa är ditt hem-turnén kommer till Otnäs den 14 maj.
Fanni Matsson Ullanlinnanmäellä 1.5.2024
Ajankohtaista Publicerat:

Fannis första maj tal

Aalto-universitetets studentkårs styrelseordförande Fanni Mattsson höll AUS valborgstal på Ulrikasborgbacken den 1.5.2024.