Nea Baarman börjar som AUS chef för påverkan och kommunikation

Nea Baarman har blivit vald till Aalto-universitetets studentkårs nya chef för påverkan och kommunikation.
Nea Baarman hymyilee

Nea Baarman som valts till AUS chef för påverkan och kommunikation inledde sin uppgift på deltid i slutet av oktober och på heltid 7.11.2022. Arbetet har börjat fartfyllt med introduktioner.

Baarman, teologie kandidat och student i samhällsvetenskaper, beskriver sig själv som en ”erfaren föreningsråtta”. Hon har redan under ett årtiondes tid hunnit samla på sig erfarenhet från ungdomsorganisationer. På sina tidigare arbetsplatser har Baarman även koordinerat flyktingförläggningars verksamhet och frivilligarbete, påverkat i utvecklingssamarbetsorganisationer och varit huvudredaktör för Europaungas sakkunnig- och föreningstidning. Hon studerar internationell krishantering och socialt arbete på magisternivå.

”Jag sökte till AUS då jag själv som student anser att intressebevakning är viktigt. Efter coronakrisen har jag sett många utvecklingsobjekt inom studentintressebevakningen och önskar få påverka studenternas välbefinnande genom mitt arbete. Jag väntar på att få använda och tillämpa mitt kunnande från föreningsfältet och lära mig nytt”, gläder sig Baarman.

Den färska chefen för påverkan och kommunikation förhåller sig entusiastiskt men ödmjukt till sitt nya jobb. Påverkan ligger nära Baarmans hjärta så de nya vindarna på arbetsfältet gläder. Som chef leder Baarman AUS team för påverkan och kommunikation, fungerar som chef för sakkunniga och representerar sina sektorer i ledningsgruppen.

”Det är fantastiskt att få en föreningsveteran som Nea till vår arbetsgemenskap. Hon ger säkert nya perspektiv på vår studentkårs kommunikation och påverkan” konstaterar AUS verksamhetsledare Antti Ilmavirta.

  • Publicerat:
  • Uppdaterad:
Dela
URL kopierat

Read more news

Pictured AYY board members 2023 smiling and holding plants
Ajankohtaista, Pressmeddelande Publicerat:

AUS styrelse för år 2023 har valts

På sitt möte den 24 november 2022 godkände Aalto-universitetets studentkårs delegation styrelsebildare Ida Parkkinens förslag till styrelsesammansättningen för år 2023. På mötet valdes även viceordförande för den nya delegationen.
kuvassa Antti Regelin nojaa seinään ja hymyilee
Ajankohtaista, Pressmeddelande Publicerat:

Antti Regelin vald till Finlands studentkårers förbunds styrelse år 2023

Antti Regelin har valts till Finlands studentkårers förbunds styrelse år 2023. Förbundsmötet som ordnades i Esbo i Korpilampi 18-19.11 röstade om styrelsemedlemmarna på lördag kväll.
Kuvitus tilasta, jossa sohva, ikkuna ja kyltti saunaan
Ajankohtaista Publicerat:

Förhandsbokning av lokaler för våren 2023

Föreningarna som verkar inom AUS har rätt att boka bastu-, fest- och möteslokaler som hyrs ut på förhand. Under den här bokningsrundan kan lokalerna bokas för tiden 9.1.-6.8.2023.
Sampo Sainio ja Henrik Vuornos
Ajankohtaista, Pressmeddelande Publicerat:

AUS utnämner Henrik Vuornos till HOAS styrelse för en fortsatt period

AUS styrelse har på sitt möte 6.10 utnämnt Vuornos till stiftelsens styrelse för en ny tvåårsperiod för åren 2023 och 2024.