Nea Baarman aloittaa AYY:n vaikuttamisen ja viestinnän päällikkönä

Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan uudeksi vaikuttamisen ja viestinnän päälliköksi on valittu Nea Baarman.
Nea Baarman hymyilee

AYY:n vaikuttamisen ja viestinnän päälliköksi valittu Nea Baarman aloitti tehtävässään osa-aikaisesti lokakuun lopulla ja kokoaikaisesti 7.11.2022. Työ on alkanut vauhdikkaasti perehdytysten parissa.

Teologian kandidaatti ja yhteiskuntatieteiden ylioppilas Baarman kuvailee itseään ”kokeneeksi järjestömyyräksi”. Hän on ehtinyt kerryttää jo vuosikymmenen ajan kokemusta nuorisojärjestöissä. Aikaisemmissa työpaikoissaan Baarman on myös koordinoinut vastaanottokeskuksen toimintaa ja vapaaehtoistyötä, vaikuttanut kehitysyhteistyöjärjestössä ja päätoimittanut Eurooppanuorten asiantuntija- ja järjestölehteä. Hän opiskelee maisterivaiheessa kansainvälistä kriisihallintaa ja sosiaalityötä.

”Hain AYY:lle, koska itsekin opiskelijana koen edunvalvonnan tärkeäksi. Koronakriisin jälkeen olen nähnyt paljon kehityskohteita opiskelijaedunvalvonnassa ja toivon pääseväni vaikuttamaan opiskelijoiden hyvinvointiin työni kautta. Odotan, että pääsen käyttämään ja soveltamaan omaa järjestökentän osaamistani ja oppimaan uutta”, Baarman iloitsee.

Tuore vaikuttamisen ja viestinnän päällikkö suhtautuu uuteen pestiinsä innostuneesti, mutta nöyrästi. Vaikuttaminen on Baarmanille sydämen asia, joten uudet tuulet työrintamalla ilahduttavat. Päällikkönä Baarman johtaa AYY:n vaikuttamisen ja viestinnän tiimejä, toimii asiantuntijoiden esihenkilönä ja edustaa sektoreitaan johtoryhmässä.

”Upeaa saada Nean kaltainen järjestökonkari osaksi työyhteisöämme. Hän tuo varmasti uutta näkökulmaa ylioppilaskuntamme viestintään ja vaikuttamiseen”, toteaa AYY:n toiminnanjohtaja Antti Ilmavirta.

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Read more news

Mante smiling with an EU flag
Ajankohtaista, Blogi Julkaistu:

Miksi äänestän EU-vaaleissa?

Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan hallituksen varapuheenjohtaja Mantė Žygelytė kirjoitti blogiin siitä, miksi hän aikoo äänestää europarlamenttivaaleissa
happy student holding an EU flag
Ajankohtaista Julkaistu:

EU pähkinänkuoressa

Tärkeimmät asiat Euroopan unionista (EU), jotka jokaisen opiskelijan tulisi tietää.
opiskelijoita haalareissa
Ajankohtaista Julkaistu:

Tervetuloa vastamaan Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan jäsenkyselyyn

Tapahtumia, tiloja ja asuntoja. Vaikuttamista, viestintää ja vapaaehtoistoimintaa. Mitä kaikkia ylioppilaskunnan palveluita olet käyttänyt? Entä mitä mieltä olet niistä?
kuvassa AYY:n yhteisö-, ansio- ja kunniamerkkejä kuntanauhoihin kiinnitettynä
Ajankohtaista, Tiedote Julkaistu:

AYY14-vuosijuhlilla myönnetyt huomionosoitukset

AYY:n 14. vuosijuhlilla 18.5.2024 myönnettiin huomionosoituksia ansioituneille Aalto-yhteisön jäsenille.