Nea Baarman aloittaa AYY:n vaikuttamisen ja viestinnän päällikkönä

Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan uudeksi vaikuttamisen ja viestinnän päälliköksi on valittu Nea Baarman.
Nea Baarman hymyilee

AYY:n vaikuttamisen ja viestinnän päälliköksi valittu Nea Baarman aloitti tehtävässään osa-aikaisesti lokakuun lopulla ja kokoaikaisesti 7.11.2022. Työ on alkanut vauhdikkaasti perehdytysten parissa.

Teologian kandidaatti ja yhteiskuntatieteiden ylioppilas Baarman kuvailee itseään ”kokeneeksi järjestömyyräksi”. Hän on ehtinyt kerryttää jo vuosikymmenen ajan kokemusta nuorisojärjestöissä. Aikaisemmissa työpaikoissaan Baarman on myös koordinoinut vastaanottokeskuksen toimintaa ja vapaaehtoistyötä, vaikuttanut kehitysyhteistyöjärjestössä ja päätoimittanut Eurooppanuorten asiantuntija- ja järjestölehteä. Hän opiskelee maisterivaiheessa kansainvälistä kriisihallintaa ja sosiaalityötä.

”Hain AYY:lle, koska itsekin opiskelijana koen edunvalvonnan tärkeäksi. Koronakriisin jälkeen olen nähnyt paljon kehityskohteita opiskelijaedunvalvonnassa ja toivon pääseväni vaikuttamaan opiskelijoiden hyvinvointiin työni kautta. Odotan, että pääsen käyttämään ja soveltamaan omaa järjestökentän osaamistani ja oppimaan uutta”, Baarman iloitsee.

Tuore vaikuttamisen ja viestinnän päällikkö suhtautuu uuteen pestiinsä innostuneesti, mutta nöyrästi. Vaikuttaminen on Baarmanille sydämen asia, joten uudet tuulet työrintamalla ilahduttavat. Päällikkönä Baarman johtaa AYY:n vaikuttamisen ja viestinnän tiimejä, toimii asiantuntijoiden esihenkilönä ja edustaa sektoreitaan johtoryhmässä.

”Upeaa saada Nean kaltainen järjestökonkari osaksi työyhteisöämme. Hän tuo varmasti uutta näkökulmaa ylioppilaskuntamme viestintään ja vaikuttamiseen”, toteaa AYY:n toiminnanjohtaja Antti Ilmavirta.

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Read more news

smiling board members posing together
Ajankohtaista, Tiedote Julkaistu:

Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan hallitus vuodelle 2024 on valittu

AYY:n tuore edustajisto hyväksyi hallituksen muodostaja Fanni Mattsonin esityksen hallituskokoonpanosta vuodelle 2024. Samassa kokouksessa 5.12.2023 valittiin myös edustajiston varapuheenjohtajat vuodelle 2024.
Kahvikupit
Ajankohtaista, Tiedote Julkaistu:

Vuoden 2024 asukastoimijat valittu

Vuoden 2024 asukastoimijat on valittu.
Kynttilät
Ajankohtaista, Tiedote Julkaistu:

Paloturvallisuusviikko 25.11.-1.12.2023

Paloturvallisuusviikko 25.11.-1.12.2023
Kuvassa nuori naisoletettu seisoo Väreen edustalla kasvoillaan tuima ilme.
Ajankohtaista, Kannanotot ja lausunnot Julkaistu:

Opiskelijoiden mielenterveyskriisi ei odota

Tutkimukset puhuvat taas puolestaan – opiskelijoiden pahoinvointi on riistäytymässä käsistä. Vaadimme, että päättäjät ottavat mielenterveyskriisin tosissaan ja puuttuvat riittämättömiin resursseihin pikimmiten.