Nea Baarman aloittaa AYY:n vaikuttamisen ja viestinnän päällikkönä

Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan uudeksi vaikuttamisen ja viestinnän päälliköksi on valittu Nea Baarman.
Nea Baarman hymyilee

AYY:n vaikuttamisen ja viestinnän päälliköksi valittu Nea Baarman aloitti tehtävässään osa-aikaisesti lokakuun lopulla ja kokoaikaisesti 7.11.2022. Työ on alkanut vauhdikkaasti perehdytysten parissa.

Teologian kandidaatti ja yhteiskuntatieteiden ylioppilas Baarman kuvailee itseään ”kokeneeksi järjestömyyräksi”. Hän on ehtinyt kerryttää jo vuosikymmenen ajan kokemusta nuorisojärjestöissä. Aikaisemmissa työpaikoissaan Baarman on myös koordinoinut vastaanottokeskuksen toimintaa ja vapaaehtoistyötä, vaikuttanut kehitysyhteistyöjärjestössä ja päätoimittanut Eurooppanuorten asiantuntija- ja järjestölehteä. Hän opiskelee maisterivaiheessa kansainvälistä kriisihallintaa ja sosiaalityötä.

”Hain AYY:lle, koska itsekin opiskelijana koen edunvalvonnan tärkeäksi. Koronakriisin jälkeen olen nähnyt paljon kehityskohteita opiskelijaedunvalvonnassa ja toivon pääseväni vaikuttamaan opiskelijoiden hyvinvointiin työni kautta. Odotan, että pääsen käyttämään ja soveltamaan omaa järjestökentän osaamistani ja oppimaan uutta”, Baarman iloitsee.

Tuore vaikuttamisen ja viestinnän päällikkö suhtautuu uuteen pestiinsä innostuneesti, mutta nöyrästi. Vaikuttaminen on Baarmanille sydämen asia, joten uudet tuulet työrintamalla ilahduttavat. Päällikkönä Baarman johtaa AYY:n vaikuttamisen ja viestinnän tiimejä, toimii asiantuntijoiden esihenkilönä ja edustaa sektoreitaan johtoryhmässä.

”Upeaa saada Nean kaltainen järjestökonkari osaksi työyhteisöämme. Hän tuo varmasti uutta näkökulmaa ylioppilaskuntamme viestintään ja vaikuttamiseen”, toteaa AYY:n toiminnanjohtaja Antti Ilmavirta.

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Read more news

A big tree in front of metro station in the summer. A student walking by.
Ajankohtaista Julkaistu:

Usein kysyttyä asumisesta ja jäsenpalveluista

Täältä löydät vastauksen useimpiin opiskelijoita mietityttäviin kysymyksiin koskien asunnonhakua, opiskelijakorttia ja jäsenmaksua.

Palvelutoimisto ja puhelinpalvelu ovat suljettuna kesällä 5.-26.7. Vastaamme kuitenkin sähköposteihin.
Ihmisiä istuu ja näyttää kuuntelevilta
Tiedote Julkaistu:

Hae SYL:in toimikuntiin!

AYY:n jäsenillä on nyt mahdollisuus hakea ehdokkaaksi Suomen ylioppilaskuntien liiton SYLn kehitysyhteistyön neuvottelukuntaan (KENKKU) sekä ilmastoverkostoon. Toimikunnissa pääset oppimaan ja tekemään valtakunnallista vaikuttamistyötä kehitysyhteistyön ja ilmastopolitiikan saralla.
Two people looking at the camera
Tiedote Julkaistu:

Tiina Pajukari ja Ronja Mäkinen asiantuntijoiksi vaikuttamisen tiimiin

AYY:n vaikuttamisen tiimiin on valittu kaksi uutta asiantuntijaa: Tiina Pajukari ja Ronja Mäkinen. Tiina Pajukari on aloittanut sosiaalipolitiikasta ja kestävästä kehityksestä vastaavana asiantuntijana ja Ronja Mäkinen kansainvälisyydestä ja yhdenvertaisuudesta vastaavana asiantuntijana. Molemmilla asiantuntijoilla on pitkä ylioppilasliiketausta.
Kuvitus tilasta, jossa sohva, ikkuna ja kyltti saunaan
Ajankohtaista Julkaistu:

Tilojen ennakkovarauskierros syksylle 2023

AYY:n piirissä olevilla yhdistyksillä on ennakkovarausoikeus kertavuokrattaviin sauna-, juhla- ja kokoustiloihin. Tällä varauskierroksella voi varata tiloja aikavälille ma 7.8.2023 - su 7.1.2024.