Nea Baarman aloittaa AYY:n vaikuttamisen ja viestinnän päällikkönä

Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan uudeksi vaikuttamisen ja viestinnän päälliköksi on valittu Nea Baarman.
Nea Baarman hymyilee

AYY:n vaikuttamisen ja viestinnän päälliköksi valittu Nea Baarman aloitti tehtävässään osa-aikaisesti lokakuun lopulla ja kokoaikaisesti 7.11.2022. Työ on alkanut vauhdikkaasti perehdytysten parissa.

Teologian kandidaatti ja yhteiskuntatieteiden ylioppilas Baarman kuvailee itseään ”kokeneeksi järjestömyyräksi”. Hän on ehtinyt kerryttää jo vuosikymmenen ajan kokemusta nuorisojärjestöissä. Aikaisemmissa työpaikoissaan Baarman on myös koordinoinut vastaanottokeskuksen toimintaa ja vapaaehtoistyötä, vaikuttanut kehitysyhteistyöjärjestössä ja päätoimittanut Eurooppanuorten asiantuntija- ja järjestölehteä. Hän opiskelee maisterivaiheessa kansainvälistä kriisihallintaa ja sosiaalityötä.

”Hain AYY:lle, koska itsekin opiskelijana koen edunvalvonnan tärkeäksi. Koronakriisin jälkeen olen nähnyt paljon kehityskohteita opiskelijaedunvalvonnassa ja toivon pääseväni vaikuttamaan opiskelijoiden hyvinvointiin työni kautta. Odotan, että pääsen käyttämään ja soveltamaan omaa järjestökentän osaamistani ja oppimaan uutta”, Baarman iloitsee.

Tuore vaikuttamisen ja viestinnän päällikkö suhtautuu uuteen pestiinsä innostuneesti, mutta nöyrästi. Vaikuttaminen on Baarmanille sydämen asia, joten uudet tuulet työrintamalla ilahduttavat. Päällikkönä Baarman johtaa AYY:n vaikuttamisen ja viestinnän tiimejä, toimii asiantuntijoiden esihenkilönä ja edustaa sektoreitaan johtoryhmässä.

”Upeaa saada Nean kaltainen järjestökonkari osaksi työyhteisöämme. Hän tuo varmasti uutta näkökulmaa ylioppilaskuntamme viestintään ja vaikuttamiseen”, toteaa AYY:n toiminnanjohtaja Antti Ilmavirta.

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Read more news

Pictured AYY board members 2023 smiling and holding plants
Ajankohtaista, Tiedote Julkaistu:

AYY:n vuoden 2023 hallitus on valittu

Kokouksessaan 24.11.2022 Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan edustajisto hyväksyi hallituksen muodostajan, Ida Parkkisen, esityksen hallituskokoonpanosta vuodelle 2023. Kokouksessa valittiin myös edustajiston varapuheenjohtajat.
kuvassa Antti Regelin nojaa seinään ja hymyilee
Ajankohtaista, Tiedote Julkaistu:

Antti Regelin valittu Suomen ylioppilaskuntien liiton hallitukseen vuodelle 2023

Antti Regelin on valittu Suomen ylioppilaskuntien liiton hallituksen jäseneksi vuodelle 2023. Espoon Korpilammella 18.–19.11. pidetty liittokokous äänesti hallituksen jäsenistä lauantai-iltana.
Aalto-yliopiston metroasema
Ajankohtaista Julkaistu:

HSL:n hallitus teki 1.11. päätöksiä opiskelijan etuuksista

Aalto-yliopiston ylioppilaskunta seuraa tilannetta ja on valmis puuttumaan epäkohtiin jatkossakin.
Kuvitus tilasta, jossa sohva, ikkuna ja kyltti saunaan
Ajankohtaista Julkaistu:

Tilojen ennakkovarauskierros keväälle 2023

AYY:n piirissä olevilla yhdistyksillä on ennakkovarausoikeus kertavuokrattaviin sauna-, juhla- ja kokoustiloihin. Tällä varauskierroksella voi varata tiloja aikavälille 9.1.2023 - 6.8.2023.