Likabehandlingsutbildning för föreningsfunktionärer

Är du intresserad av att utveckla likabehandlingen i din förening? Kom och få veta hur du kan utveckla likabehandlingen i din förening och hur du kan göra verksamheten mer tillgänglig för alla.
Kuvapankki_Koulutustilaisuus_1

Är du intresserad av att utveckla likabehandlingen i din förening? Kom och få veta hur du kan utveckla likabehandlingen i din förening och hur du kan göra verksamheten mer tillgänglig för alla. Den 12 september kl. 16.00-19.00 ordnar AUS och Aalto-universitetet en likabehandlingsutbildning för alla föreningsfunktionärer.  

 Alla intresserade av att utveckla likabehandlingen i sin förening eller gemenskap är välkomna på tillställningen. Syftet med utbildningen är att deltagarna funderar på hur likabehandlingen kunde utvecklas i den egna föreningen samt att ge färdigheter att göra verksamheten lättillgänglig för så många som möjligt. Föreningar där man har eller har tänkt upprätta en likabehandlingsplan har speciellt stor nytta av utbildningen.  

Utbildningen består av en introduktionsdel och en workshop. 

Takförbundet för Finlands ungdomsområde Allianssi ansvarar för utbildningen tillsammans med likabehandlingsexperten Heta Hölttä.  På plats är även Aalto-universitetets provost Kristiina Mäkelä som leder universitetets jämlikhets- och likabehandlingskommitté.  

Vi samlar in förhandsanmälningar till tillställningen för serveringen och för att kartlägga från vilka föreningar man deltar.  

Evenemanget är på finska.

Mer information om utbildningsinnehållet fås av och frågor kan ställas till AUS socialpolitiska sektor  [email protected] och [email protected]

  • Publicerat:
  • Uppdaterad:
Dela
URL kopierat