Yhdenvertaisuuskoulutus järjestötoimijoille

Oletko kiinnostunut järjestösi yhdenvertaisuuden kehittämisestä? Tule kuulemaan kuinka kehittää oman järjestösi yhdenvertaisuutta ja tehdä toiminnasta lähestyttävämpää kaikille.
Kuvapankki_Koulutustilaisuus_1

Oletko kiinnostunut järjestösi yhdenvertaisuuden kehittämisestä? Tule kuulemaan kuinka kehittää oman järjestösi yhdenvertaisuutta ja tehdä toiminnasta lähestyttävämpää kaikille. AYY ja Aalto-yliopisto järjestävät yhdenvertaisuuskoulutuksen kaikille järjestötoimijoille 12.9.2019 klo 16.00-19.00. 

Tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki järjestönsä tai yhteisönsä yhdenvertaisuuden kehittämisestä kiinnostuneet opiskelijat. Koulutuksen tavoitteena on saada osallistujat pohtimaan kuinka oman järjestön yhdenvertaisuutta voisi kehittää sekä antaa valmiuksia tehdä toiminnasta helposti lähestyttävää mahdollisimman monelle. Koulutuksesta on erityistä hyötyä järjestöille, joissa tehdään tai on ajateltu tehtävän yhdenvertaisuussuunnitelmaa. 

Koulutus koostuu alustuksesta sekä workshop–osiosta. Koulutuksen sisällöstä vastaa Suomen nuorisoalan kattojärjestön Allianssin yhdenvertaisuusasiantuntija Heta Hölttä. 

Tilaisuudessa on paikalla myös Aalto-yliopiston provosti Kristiina Mäkelä, joka johtaa yliopiston tasa-arvo ja yhdenvertaisuustoimikuntaa. 

Keräämme tilaisuuteen ennakkoilmoittautumisia tilaisuuden tarjoiluja varten sekä kartoittaaksemme, mistä järjestöistä tilaisuuteen osallistutaan. 
 
Lisätietoja Allianssin yhdenvertaisuussuunnitellusta ja resursseita löydät Allianssin sivuilta https://www.alli.fi/palvelutyhdenvertaisuus/tasa-arvo-ja-yhdenvertaisuussuunnittelu  

Lisätietoa koulutuksen sisällöstä ja kysymyksiä voit lähettää AYY:n sosiaalipoliittiselle sektorille: [email protected] ja [email protected]

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu