Lediga arbetsplatser

AUS söker en grafisk designer till sitt kommunikationsteam för en studieledighet!

Kom och producera mångsidigt visuellt innehåll för studentkårens tjänster, boende, evenemang och påverkansverksamhet! Befattningen fylls för en tidsbegränsad studieledighet fram till den 15 juni 2021.
Työkaverit
Työkavereita Otaniemessä.

Kom och producera mångsidigt visuellt innehåll för studentkårens tjänster, boende, evenemang och påverkansverksamhet! Befattningen fylls för en tidsbegränsad studieledighet fram till den 15 juni 2021.

Den grafiska designerns uppgifter omfattar design och ombrytning av det visuella uttrycket för AUS publikationer och material. I praktiken består det av till exempel planscher och broschyrer, AUS årsbroschyr samt planering av boendeservicens visuella kommunikation.  Vår designer producerar även webbannonser för våra sociala medier och vår webbplats samt en del av inläggen på Facebook och Instagram. Mindre projekt utgörs av visitkort, personalkort, inbjudningar och övriga löpande ärenden. Adobe CC -programvaran fungerar som din arbetsmiljö och designarbetet underlättas av Shutterstock-bildbanken.

Vi förutsätter:

 • yrkesmässiga kunskaper i grafisk design och ombrytning
 • förmåga till självständig projekthantering och arbetstidsprioritering
 • entusiasm, effektivitet och tidvis arbetstidsflexibilitet
 • samarbets-och växelverkansfärdigheter
 • flytande muntliga och skriftliga kunskaper i finska och engelska

Meriterande är:

 • illustrations-och fotograferingskunskaper
 • videoinspelnings- och editeringskunskaper
 • flytande muntliga och skriftliga kunskaper i svenska
 • Kännedom om Aaltogemenskapen eftersom det underlättar design av visuella element

Du arbetar i team med AUS chef för kommunikationen och påverkansarbetet och två kommunikationssakkunniga som assisterar i styrningen av arbetet samt sparrar och bollar idéer med grafikern. Dessutom har du ett nära samarbete med de frivilliga i studentkåren som ordnar otaliga evenemang.

Arbetsförhållandet är en deltidsanställning (25h/vecka) på visstid. Lönen bestäms enligt kollektivavtalet för studentkårer (lönegrupp II, med beaktande av eventuella tillägg för utbildning och erfarenhet).  Den person som utses för uppdraget kan ansöka om en av studentkårens bostäder. AUS byrå finns i Otnäs i Esbo med goda trafikförbindelser.

Under ansökningsprocessen kontaktar vi referenspersoner som uppgetts av de sökande som går vidare. Bifoga kontaktuppgifterna till dina referenspersoner i din meritförteckning eller din ansökan redan i ansökningsskedet.

Fritt formulerade ansökningar med meritförteckning och portfölj/arbetsprov skickas senast måndagen den 3 augusti kl. 16.00 till adressen rekrytointi(at)ayy.fi. Vi bekräftar att ansökningarna kommit fram. Vi kommer att gallra ut de som kallas till intervju genom att låta en del sökande göra en förhandsuppgift. Intervjuerna hålls vecka 33 och/eller 34. Vi meddelar om valet snarast möjligt efter det, Vi önskar att den som väljs kan inleda arbetet så snart som möjligt, gärna redan i augusti.

Mer information ger verksamhetsledare Elina Nieminen (elina.nieminen(a)ayy.fi, 050 520 9415) må 20.7 kl. 12-15 och må 27.7 kl. 12-15.

Bekanta dig med vår verksamhet på adressen www.ayy.fi.

Aalto-universitetets studentkår (AUS) är en intressebevaknings- och serviceorganisation för nästan 14 000 studerande. Totalt sysselsätter AUS cirka 40 personer och inom studentkåren verkar hundratals frivilliga och föreningar. Som arbetsmiljö är AUS ung och mycket flexibel. Kolla in bakom länken hur det är att jobba hos oss.  AUS betonar mångfald och likabehandling i sin verksamhet. Vi efterlyser sökande med olika bakgrunder.

 • Publicerat:
 • Uppdaterad:
Dela
URL kopierat