Avoimet työpaikat

AYY hakee graafista suunnittelijaa viestinnän tiimiin opintovapaan ajaksi!

Tule tekemään monipuolista visuaalista sisältöä ylioppilaskunnan palveluihin, asumiseen, tapahtumiin ja vaikuttamistoimintaan liittyen! Tehtävä täytetään määräaikaisen opintovapaan ajaksi 15.6.2021 saakka.
Työkaverit
Työkavereita Otaniemessä.

Tule tekemään monipuolista visuaalista sisältöä ylioppilaskunnan palveluihin, asumiseen, tapahtumiin ja vaikuttamistoimintaan liittyen! Tehtävä täytetään määräaikaisen opintovapaan ajaksi 15.6.2021 saakka.

Graafisen suunnittelijan tehtäviin kuuluvat AYY:n julkaisujen ja materiaalien visuaalisen ilmeen suunnittelu ja taittaminen. Käytännössä näitä ovat esimerkiksi erilaiset julisteet ja esitteet, AYY:n vuosiesite sekä erilaiset AYY:n asumispuolen palveluiden visuaalisen viestinnän suunnittelutehtävät. Verkkopuolella graafikko toteuttaa somekanaviemme ja nettisivujemme bannerit sekä osan Facebook- ja Instagram-postauksista. Pienempiä projekteja ovat käyntikortit, henkilökortit, kutsut ja muut juoksevat asiat. Työympäristönäsi toimii Adobe CC -ohjelmisto ja suunnittelutyötä helpottaa Shutterstock-kuvapankki.

Hakijalta edellytämme:

 • graafisen suunnittelun ja taiton ammattimaista osaamista
 • kykyä itsenäiseen projektien hallintaan ja työajan priorisointiin
 • innostuneisuutta, tehokkuutta ja ajoittaista joustavuutta työajoissa
 • yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
 • sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista

Eduksi luemme:

 • kuvitus- ja valokuvaustaidot
 • videokuvaus ja -editointitaidot.
 • sujuva ruotsin kielen suullinen ja kirjallinen osaaminen
 • Aalto-yhteisön tuntemuksen, sillä se helpottaa visuaalisten elementtien suunnittelua

Toimit tiimissä AYY:n vaikuttamisen viestinnän päällikön ja kahden viestintäasiantuntijan kanssa, jotka auttavat työn ohjauksessa, sparraavat ja pallottelevat graafikon kanssa ideoita. Lisäksi teet tiivistä yhteistyötä ylioppilaskunnan lukuisien tapahtumia järjestävien vapaaehtoisten kanssa.

Työsuhde on määräaikainen ja osa-aikainen (25 h/vko). Palkkaus määräytyy ylioppilaskuntia sitovan työehtosopimuksen mukaisesti (palkkaluokka II, huomioiden lisäksi mahdolliset koulutus- ja kokemuslisät). Tehtävään valittavalla on mahdollisuus hakea asumaan ylioppilaskunnan hallinnassa oleviin asuntoihin. AYY:n toimisto sijaitsee Espoon Otaniemessä hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Otamme yhteyttä haussa etenevien henkilöiden suosittelijoihin hakuprosessin aikana. Lisääthän suosittelijoidesi yhteystiedot jo hakuvaiheessa ansioluetteloosi tai hakemukseesi.

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen ja portfolioineen / työnäytteineen toimitetaan maanantaihin 3.8.2020 klo 16.00 mennessä osoitteeseen rekrytointi(at)ayy.fi. Hakemukset kuitataan vastaanotetuiksi. Tulemme karsimaan haastatteluihin valittavat teettämällä ennakkotehtävän osalle hakijoista. Haastattelut järjestetään viikoilla 33 ja/tai 34. Valinnasta ilmoitetaan mahdollisimman pian tämän jälkeen. Toivomme valitun aloittavan tehtävässään mahdollisimman pian, mielellään jo elokuussa.

Lisätietoja tehtävästä antavaa toiminnanjohtaja Elina Nieminen (elina.nieminen(a)ayy.fi, 050 520 9415) ma 20.7. klo 12-15 sekä ma 27.7. klo 12-15.

Tutustu toimintaamme osoitteessa www.ayy.fi.

Aalto-yliopiston ylioppilaskunta AYY on noin 14 000 opiskelijan edunvalvonta- ja palveluorganisaatio. Yhteensä AYY työllistää noin 40 henkeä ja sen piirissä toimii satoja vapaaehtoisia ja järjestöjä. Kohtuuhintaisten opiskelija-asuntojen tarjoaminen opiskelupaikan läheltä on AYY:n keskeinen jäsenpalvelu. AYY:llä on noin 2 500 asuntoa, joita vuokrataan AYY:n jäsenille. Työympäristönä AYY on nuorekas ja erittäin joustava. Kurkkaa linkin takaa, millaista meillä on olla töissä.  AYY korostaa toiminnassaan yhdenvertaisuutta ja monimuotoisuutta. Toivomme hakijoiksi eritaustaisia hakijoita.

 • Julkaistu:
 • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu