Laskiaisrieha 2020

Den traditionella Laskiaisriehan tar över Brunsparken på Fastlagstisdagen 25.2. Studerande träffas för att njuta av den karneval-lika atmosfären som innehåller musik, tävling och kälkåkning med mera!
Blue banner photo for Laskiaisrieha with a sloth drawing

Världens galnaste pulkaåkningstävling är här igen!

#laskiaisrieha20 #LR20 @vapaateekkarit

På fastlagstisdagen är det dags att träffas i Brunsparken och fira med den ren traditionella Laskiaisriehan. Studerande från nära och långt bort fyller eftermiddagen med fartfyllda åk vare sig det är med traditionella pulkor eller futuristiska glidfordon. Ta alltså din pulka och kom med i backen!

Förutom pulkaåkning kommer firande folket att underhållas med musik, tävlingar och huisigt program. Dagens höjdpunkt är den legendariska ABB:s Akademiska pulkaåkningstävling där lagen tävlar det de mest innovativa pulkorna de fått ihop. Tidigare år har man redan kommit ner för backen med bastu, ufo, sitsbord samt badkar!

Samla ett gäng med tummen mitt i handen och planera just ert fordon! Reglerna och anmälan hittas från www.laskiaisrieha.fi.

Efter Laskiaisriehan fortsätter festen med Vapaateekkaris Laskiaisappro. Glid genom Helsingfors centrums barer ända tills den officiella efterfesten Gravitaatio!

Mera information om Laskiaisappron: https://www.facebook.com/events/524077154984277/
Mera information om Gravitaatio:
https://www.facebook.com/events/227081271637843/

Med i Laskiaisriehan är ABB, Hartwall, Valio, Academic Work Finland, Sweco Finland, IdeaStructura Oy - Virallinen och Aalto-yliopiston ylioppilaskunta - AYY!

VAD: Laskiaisrieha 2020
VAR: Brunsparken, Helsingfors
NÄR: Fastlagstisdaen 25.2 kl. 11 - 16

Om er förening vill delta i Laskiaisrieha, vill ha en tältplats eller elektricitet under evenmanget anmäl er här: https://forms.gle/dcXyPHr4kjSyw6bL6 Om ni har frågor kan ni vara i kontakt via [email protected]

  • Publicerat:
  • Uppdaterad:
Dela
URL kopierat