Laskiaisrieha 2020

Maailman hulluin mäenlaskukisa tulee jälleen! Laskiaistiistaina on aika kokoontua Ullanlinnanmäelle juhlimaan perinteistä Laskiaisriehaa. Rennon pulkkailun lisäksi ohjelmassa on musiikkia, kilpailuja ja hulppeaa ohjelmaa. Pulkka kainaloon ja eikun mukaan!
Blue banner photo for Laskiaisrieha with a sloth drawing

Maailman hulluin mäenlaskukisa tulee jälleen!

#laskiaisrieha20 #LR20 @vapaateekkarit

Laskiaistiistaina on aika kokoontua Ullanlinnanmäelle juhlimaan perinteistä Laskiaisriehaa. Vauhdikkaan iltapäivän ajan mäki täyttyy kelkoista, pulkista, liukureista ja niitä ohjastavista opiskelijoista pääkaupunkiseudulta ja kauempaa. Pulkka kainaloon ja eikun mäkeen!

Vapaan laskemisen lisäksi luvassa on musiikkia, kilpailuja sekä hulppeaa ohjelmaa. Päivän kruunaa legendaarinen ABB:n Akateeminen mäenlaskukilpailu, jossa joukkueet kisaavat toinen toistaan näyttävämmillä rakennelmilla parhaan mäenlaskuvälineen tittelistä. Ullanlinnanmäen historiallisella näyttämöllä on nähty viime vuosina mittarimatoja, saunoja, ufoja, illallispöytiä ja onpa mäki laskettu myös alhaalta ylöskin!

Jos vasara pysyy kädessä ja kelkka ohjaksissa, kokoa oma joukkue suunnittelupöydän ääreen ja lähde itse mukaan kisaan! Säännöt ja ilmoittautuminen löytyvät osoitteesta www.laskiaisrieha.fi.

Riehan jälkeen meno jatkuu Vapaateekkarien Laskiaisapprossa. Laskettele Helsingin keskustan läpi baareja kierrellen aina virallisille jatkoille Gravitaatioon saakka!

Lisätietoa Laskiaisapprosta: https://www.facebook.com/events/524077154984277/
Lisätietoa Gravitaatiosta: https://www.facebook.com/events/227081271637843/

Riehassa mukana ABB, Hartwall, Valio, Academic Work Finland, Sweco Finland, A-Insinöörit, IdeaStructura Oy - Virallinen ja Aalto-yliopiston ylioppilaskunta - AYY!

MITÄ: Laskiaisrieha 2020
MISSÄ: Kaivopuisto, Helsinki
MILLOIN: Laskiaistiistaina 25.2. klo 11-16

Jos yhdistyksesi haluaa osallistua Laskiaisriehaan, tarvitsee telttapaikaa tai sähköä tapahtumassa, ilmoittaudu täällä: https://forms.gle/dcXyPHr4kjSyw6bL6 Jos herää kysymyksiä, voitte olla yhteydessä osoitteeseen [email protected]

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu