Konstantin Kouzmitchev har valts till ordförande för Finlands studentkårers förbund för år 2022

Ordföranden valdes på fredagen på förbundsmötet som ordnas 19–20.11 i Korpilampi i Esbo.
Konstantin Kouzmitchev

Konstantin Kouzmitchev har valts till ordförande för Finlands studentkårers förbund för år 2022. Ordföranden valdes på fredagen på förbundsmötet som ordnas 19–20.11 i Korpilampi i Esbo.

”Det är en stor ära att få leda studentrörelsen nästa år! Jag är oerhört tacksam för och tagen av förtroendet som förbundsmötet har givit mig. Nästa år kommer vi hos FSF jobba av alla krafter för en bättre morgondag för studerande. Under min ledning kommer FSF att se till att vi kan garantera ett välmående samhälle även för framtida generationer”, kommenterar Kouzmitchev.

Kouzmitchev agerar i år som styrelsemedlem för Finlands studentkårers förbund och ansvarar för EU, European Students’ Union och internationella studerande. Kouzmitchev har tidigare verkat som teamledare bland annat hos Slush, Wave Ventures och Junction. Han har verkat i Aalto-universitetets studentkårs delegation under åren 2020–2021.

Förbundsmötet väljer FSF:s styrelse och beslutar om förbundets verksamhet för 2022. Finlands studentkårers förbund representerar över 130 000 universitetsstuderande. Förbundet påverkar utbildningspolitiska, socialpolitiska och internationella frågor.   

 

Mer information:

Konstantin Kouzmitchev, 050 403 9529

Chef för kommunikationen och påverkansarbetet Laura Luoto, 040 575 9092

 

  • Publicerat:
  • Uppdaterad:
Dela
URL kopierat

Read more news

Tiina Pajukari
Ajankohtaista, Pressmeddelande Publicerat:

Tiina Pajukari har valts till styrelsen för Finlands studentkårers förbund 2022

Tiina Pajukari har valts till styrelsemedlem för Finlands studentkårers förbund för år 2022. Mötet som ordnades 19–20.11 i Korpilampi i Esbo röstade om styrelsemedlemmarna på lördagskvällen.
Kuvitus tilasta, jossa sohva, ikkuna ja kyltti saunaan
Ajankohtaista Publicerat:

Förhandsbokning av lokaler för våren 2022

Föreningarna som verkar inom AUS har rätt att boka bastu-, fest- och möteslokaler som hyrs ut på förhand. Under den här bokningsrundan kan lokalerna bokas för tiden 10.1.2022-7.8.2022.
Ajankohtaista Publicerat:

Sök till direktionen för Helsinki Graduate School of Economics!

Aalto-universitetets studentkår, Studentkåren vid Helsingfors universitet och Svenska Handelshögskolans Studentkår utlyser 15.11.2021 uppdragen som studentrepresentant i direktionen för Helsinki Graduate School of Economics för perioden 2022–2023.
Kuvassa Otto Usvajärvi ja Samuli Vehkomäki
Ajankohtaista, Pressmeddelande Publicerat:

Delegationsordförande och styrelsebildare har valts

Samuli Vehkomäki är delegationsordförande i 2022 och Otto Usvajärvi är styrelsebildare.