Konstantin Kouzmitchev valittu Suomen ylioppilaskuntien liiton puheenjohtajaksi vuodelle 2022

Espoon Korpilammella 19.–20.11. pidetty liittokokous valitsi puheenjohtajan perjantaina.
Konstantin Kouzmitchev

Konstantin Kouzmitchev on valittu Suomen ylioppilaskuntien liiton puheenjohtajaksi vuodelle 2022. Espoon Korpilammella 19.–20.11. pidetty liittokokous valitsi puheenjohtajan perjantaina.

"On valtava kunnia päästä johtamaan ylioppilasliikettä ensi vuonna! Olen äärettömän kiitollinen ja otettu liittokokouksen minulle antamasta luottamuksesta. Ensi vuonna tulemme SYL:issä tekemään hartiavoimin töitä opiskelijan paremman huomisen eteen. SYL tulee minun johdossani pitämään huolen, että hyvinvoiva yhteiskunta voidaan taata myös tuleville sukupolville”, Kouzmitchev kommentoi.

Kouzmitchev toimii tänä vuonna Suomen ylioppilaskuntien liiton hallituksen jäsenenä vastuualueenaan EU, European Students' Union ja kansainväliset opiskelijat. Kouzmitchev on aiemmin johtanut tiimejä muun muassa Slushissa, Wave Venturesilla ja Junctionissa. Hän on toiminut Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan edustajistossa vuosina 2020–2021.

Liittokokous valitsee SYL:n hallituksen ja päättää liiton vuoden 2022 toiminnasta. Suomen ylioppilaskuntien liitto edustaa yli 130 000 yliopisto-opiskelijaa. Liitto vaikuttaa koulutuspoliittisiin, sosiaalipoliittisiin ja kansainvälisiin kysymyksiin.

   

Lisätietoja:

Konstantin Kouzmitchev, 050 403 9529

Vaikuttamisen ja viestinnän päällikkö Laura Luoto, 040 575 9092

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Read more news

Rebecca Adrianzen
Ajankohtaista, Kannanotot ja lausunnot Julkaistu:

Kuntien on mahdollistettava koronapassi myös EU:n ulkopuolella rokotetuille

Sosiaali- ja terveysministeriö on ohjeistanut kuntia luomaan passin niille, jotka ovat saaneet hyväksytyt rokotukset EU:n ulkopuolella. Helsinki, Espoo ja Vantaa ovat kieltäytyneet noudattamasta ohjeistusta vedoten siihen, ettei tämä ole teknisesti mahdollista. Päätös asettaa rokotetut ihmiset keskenään epätasa-arvoiseen asemaan.
Tiina Pajukari
Ajankohtaista, Tiedote Julkaistu:

Tiina Pajukari valittu Suomen ylioppilaskuntien liiton hallitukseen vuodelle 2022

Tiina Pajukari on valittu Suomen ylioppilaskuntien liiton hallituksen jäseneksi vuodelle 2022. Espoon Korpilammella 19.–20.11. pidetty liittokokous äänesti hallituksen jäsenistä lauantai-iltana.
Kuvitus tilasta, jossa sohva, ikkuna ja kyltti saunaan
Ajankohtaista Julkaistu:

Tilojen ennakkovarauskierros keväälle 2022

AYY:n piirissä olevilla yhdistyksillä on ennakkovarausoikeus kertavuokrattaviin sauna-, juhla- ja kokoustiloihin. Tällä varauskierroksella voi varata tiloja aikavälille 10.1.2022 - 7.8.2022.
Ajankohtaista Julkaistu:

Hae Helsinki Graduate School of Economicsin johtokuntaan!

Aalto-yliopiston ylioppilaskunta, Helsingin yliopiston ylioppilaskunta ja Svenska Handelshögskolans Studentkår avaavat 15.11.2021 haun opiskelijaedustajaksi Helsinki Graduate School of Economicsin johtokuntaan kaudelle 2022–2023.